Bucurii de sept-oct 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 15

xandrutza_76 spune:
Lilina, drum bun si distractie placuta! Pupici lui Vladone, sa-i treaca buba.
Gety, nici eu nu-i dau marul intreg, sa-l tina ea; ii tai fructele bucati si i le pun in castronel, de acolo isi ia singura.
Ramo
Roxana, sper si eu sa fie bine cu gradi, sa se acomodeze Daria. Ma bucur ca tu esti bine.
Alexandrina 23+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Multumim tuturor pentru complimente. Intr-adevar momentan am ajutor de la Maria. De exemplu cand spal vase, ea mi le tine pe cele spalate pana le usuc si le asez la locul lor. Uneori mi-e teama sa nu scape ceva care sa se sparga si ea sa se taie, dar daca n-o las sa ma ajute plange de mama focului. cand venim de la cumparaturi, ea goleste sacosele, imi aduce fiecare produs sa-l pun in camara sau frigider si e super haioasa cand incearca ea sa scoata lucrurile mai grele, cum se opinteste! La fel face cu rufele, cand le intind la uscat mi le da in mana, una cate una.
Bine ar fi sa o tina!
Ramo, multumesc mult. O sa strig help, daca va fi nevoie
Monique, noi o tinem pe Maria cu sosetele subtiri in casa, desi nu avem gresie decat in baie. Dar de cele mai multe ori si le scoate si nu ne mai lasa sa i le punem. Noi insistam cu sosetelele, pentru ca daca o las desculta, dupa un timp ii ingheata piciorusele desi pe jos avem linoleu. Dar de cele mai multe ori trebuie sa facem cum vrea ea, ca sa avem liniste in casa. De dormit doarme numai desculta.
Lilina, ce fain ca mergeti asa curand la mare! Noi abia in august vom merge la mare dar vom sta doar 4 zile pentru ca nu avem timp sa stam mai mult. Vrem sa ajungem si la munte. Multa sanatate lui Vladone!
Roxana, mai ai putin si-l tii pe bebe Victor in brate! Mult curaj si succes cu inscrierea Dariei la cresa. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Crisnemes spune:
Salutare!
Xandrutza- nu te-a lasat memoria eu caut placa de impachetat - te rog mult sa-mi spui ca eu tot am cautat si nu am gasit nimic. Multumesc anticipat!
Noi plecam in Creta din 20 iunie. Din pacate m-am gandit ca nu-l iau pe Vic cu mine pt ca e tare neastamparat si nu accepta prea usor schimbarile. Am fost cu el plecat si a dormit tare greu si vroia tot acasa. Nu zic ca o sa fie usor(mai ales pt soacra-mea care o sa stea cu el) dar cred ca si inainte de a merge la servici am nevoie de un pic de relaxare. Din iulie cred ca ma duc la servici asa ca..
Sebi - tinem pumnii
Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Lyana spune:
Dragi mamici
Stiu ca am lipsit o perioada destul de lunga de pe forum si am vazut ca Teodora nu mai apare in listuta de bebei.
As vrea daca se poate sa fie din nou in listuta, stiu ca era cineva care se ocupa de chestia asta si o rog mult sa o treaca dinnou.
Teodora 12.10.2006,3 kg si 450 de grame si 50 de cm, scor APGAR 10
Vroiam sa va intreb daca ati inceput sa duceti bebeii la gradinite/ crese si cum s-au acomodat?
Eu ma gandesc cu groaza la ziua cand o sa o duc la gradi pentru ca nu vrea sa stea nicaieri fara cineva cunoscut, eu, taicasu sau bunica ei.
Roxana si eu am aceeasi problema cu teodora cu dormitul ziua. Adoarme foarte greu si nu doarme niciodata mai mult de o ora. Iar cand nu doarme deloc ziua e dezastru, nu se mai intelege nimeni cu ea.
Liliana noi am luat in 2004 un teren in prelungirea ghencea pentru casa. N-am putut sa o facem in anul respectiv si au expirat toate avizele.Asadar cam de un an si ceva am inceput sa le facem dinnou si abea acum o saptamana am reusit sa le strangem pe toate si sa depunem pentru planul de urbanism iar apoi pentru autorizatie (urmeaza). In Romania trebuie sa astepti luni intregi dupa o hartie nemaivorbind de constructia casei propriu -zise.
Speram ca anul acesta, cat a mai ramas din el sa incercam sa facem o parte.

GETY spune:
Roxana01, eu azi am dus dosarul de inscriere la cresa. Am emotii maaaari, dar sper, cum spera toata lumea, sa fie bine.
Maria a vomat, pentru prima oara in viata ei. Cred ca s-a si speriat un pic. Nu stiu exact ce nu i-a priit. Ori iaurtul cu biscuiti, mama i-a dat o capsuna, a mai mancat o bucatica mica de banana.
S-a "racorit" si s-a culcat.
POZICI NOI
VIATA LA TARA CU MARIA
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
Se fac planuri de vacanta, dupa cum vad.
Lilina, iti urez sa ai bafta de vreme bune, ca nimic nu-i mai nestatornic decat vremea.
Eu o sa plec cu Maria in iulie la mare.
De MamiLili ce mai stiti?
Mirabelac, te-ai intors de la Medias?
Eu am o lipsa de energie, ceva de groaza. Nu prea am chef de multe, dar sper sa-mi revin.
Asa creste Maria Diana

tanima_i2002 spune:
Fetelor, de azi Rares e barbatel. Am fost la chirurgie cu el ca ii aparuse o galma pe cucut si l-a si executat tot azi, se stransese mizeriuca la preput (mamicile de baietei stiu ce spun). A plans f f tare, abia a adormit si mi-e teama ca se va trezi daca se misca, mai ales ca i-am pus si pampersul.
Legat de fructe Rares mananca orice fruct, acum e sezonul capsunilor si cireselor de care mananca cate un castron pe zi, ieri de ex am mancat impreuna aproape un kg de capsuni si o jumatate de kg de cirese, dar mananca cu drag si banane, portocale, avocado, ananas, mai putin mere pe care le papa doar date pe razatoare, altfel ia numai doua trei guri. In rest fructele le papa taiate bucati in castronel cu furculita, mai putin avocado care i-l pasez cu putina miere si zeama de lamaie. Legume papa rosii si ridichii, castravetii nu ii plac.
Reclama e de-a dreptul criminala. Din cauza ei am pierdut ceva mesaje.
La sandalute/ pantofi purtam 20 de abia, fct de firma maxim 21, desi am luat de la leonardo acum 2 luni pantofiori marimea 21 si i-am dat de 5 ori si deja sunt mici, mare teapa am luat.
Roxana, nu esti singura chinuita de somnul Dariei, Rares doarme la fel de putin si la fel de greu adoarme si la pranz si seara. Trebuie sa se frichine cel putin o ora inainte. Mi-e si frica sa spun ca de 2 zile adorme singur la pranz iar, dar in patul mare, nu mai vrea in patut. Seara tot acolo l-am culcat.
Monica nici rares nu vrea sa tina nimic in picioare si noi avem parchet pe jos dar e destul de rece, ii dau sosete si le da jos, ba uneori isi scoate si pantalonii si chiloteii si se tavaleste despuiat pe parchet, drept urmare de cateva zile e mucisa, tuseste, dar am fost la dr si din fericire are un pic de rosu in fat si atat (ptr prima oara dr nu mi-a zis ca sa ii dau antibiotic-ptr ca si asa stia ca nu i-l dau) mi-a zis ca sa ii dau doar oscilo si panadol, dar si sirop de tuse. Azi sunt croita si pe albastru de metil in gat, dar cum e deja suparat cu cuculetul cred ca il iert
Mamica lui Rares (15 oct 2006)

tasia spune:
buna fetelor
Am avut putina treaba saptamana aceasta, fimiu a plecat la munte cu bunicii. Astazi am avut ceremonia de absolvire, foarte frumos a fost si teribil de emotionant pentru mine. de cateva ori eram gata sa vars lacrimi dar m-am abtinut... Maine am balul o sa pun poze si de la ceremonie si de la bal
Va pup
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre

mexxa spune:
salutare
Noi suntem bine..am facut un tortulet...yam yam abia astept sa il incep.
Am fost dimineata sa vorbesc cu anestezistu...si verste urata...este plecat pana dupa 15 iun din tara....deci trebuie sa amanam operatia.
Of imi este atat de ciuda.....
Nu ma asteptam sa plece din tara....sper ca pana vine el sa nu se agraveze situatia.
Va pup merg sa pun borsuletul la facut.
Pupici
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )