Bucurii de sept-oct 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza,

monique, vineri plecam la mare, deci AMR 2 zile, abia asteeeeept

Vladone a luat ieri o cazatura in freza si a luat mulajul de la o pietricica de pe asfalt, m-am cam speriat cand am vazut pietricia infipta in fruntea lui

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Scriu si eu pana pana se da Maria jos din pat si pleaca la traseu.

Sa raspund la niste intrebari:

Maria mananca o banana intreaga (dar i-o tin eu) si mar pasat cu biscuiti. Sa tina in mana marul si sa manance din el, nu face chestia asta. Azi o sa cumpar cirese, sa vad daca-i plac.
Iar legume crude nu i-am dat inca.

La papucei poarta marimea 22.

Prin casa sta cu o pereche de sosetele mai groase.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xandrutza sta ce sta cu sosete sau tenisi, dar in final ii scoate, iar la culcare clar sta fara sosete.Ma dispera.

Lili se mai intampla, nu avem ce face. Pupam cucuiul sa treaba. Sper sa aveti vreme frumoasa, eu m-am uitat dim pe un site si in weekend anuntau ploaie.

Gety a mea nu a vrut sa pape nici cirese, nici caise. Pune limba si se strimba. Dar banane, mere, portocale, lamai papa, le tine singura.Ea nu prea mai vrea nimic sa ii dam noi si de papat papa tot singura cu lingurita.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

monique, oricum si daca ploua si daca nu ploua eu tot am bilete, deci asta e
www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO015|MAMAIA&metric=1" target="_blank">aici zice altceva

Mergi la inceput

ce-or face Mexxa si Sebicu ? Doamne Ajuta sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

lilina pupam Vladone frumuselul sa treaca buba. Ce bine de voi ca mai aveti 2 zile si apoi o sa va balaciti in mareeeee
Concediu frumos va doresc si sa ii transmiti Alinei si papusicii multi pupici!

Monica eu ii dau prin casa sosete. Anul trecut am tinut-o mai mult cu sandalute din motiv de patinaj.
Am remarcat sandalutele Cominei mai demult, sunt frumoase!

lexi, ai un ajutor de nadejde, pupam dulce papusa cu ochi albastri! Mi-a placut mult cum incerca ea sa nu lase nici un colt necuratat. Cat despre incaltaminte, sa stii ca nu e nici un deranj, daca vrei cu mare drag ii iau si vi le trimit.

Crisnemes voi unde mergeti in concediu?

Cristina pe unde sunteti? nu ne pui ceva poze de la botez!?

de cateva zile ma tot gandesc la lakioana si frumuetea ei mik, oare or fi plecat? au ajuns cu bine? daca poti da-ne si noua un mess mic.

xandrutza important e sa fie bine si sanatos bb, indiferent ce e!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili eu m-am uitat www.vremea.com/" target="_blank">aici. Bine ar fi sa fie soare, sa va bronzati si sa va simtiti bine.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, fetelor!

v-am citit, dar nu prea aveam noutati, asa ca nu m-am bagat in discutii. dar am zis sa revin, ca sa nu ma uitati.

ieri am fost la medic. Victorasul este inca bine unde este, col inchis, 20 si ceva cm, totul in regula. retraiesc parca sarcina dariei, cand ziceam ca o sa nasc pe la 38 sapt si am nascut dupa 40, provocat. ieri la medic venise o tiganca (nu sunt fanul lor, dar nu instig la xenofobie), cu apa rupta, la vreo 40 ani. nu fusese la nici un control, venise prima oara la medic (era al meu de garda), copilul era cu fundul in jos, ea era la a cincea nastere. ce sa va zic, m-am ingrozit cata neglijenta, nici un control, nici o analiza, vii la spital doar ca sa nasti!

Daria are zile bune si zile rele. in zilele rele, cel mai greu este cu dormitul la pranz. ma termina cand ma chinui sa o adorm. vreo ora jumate o tot urc in pat si ea se da jos. daca am norocul si totusi doarme, nu o face decat pentru maxim o ora. asta in cond in care se trezeste pe la 6.30 cel tarziu si sta in parc cam 2 ore. va dati seama ca daca nu reusesc s-o adorm e obosita, urla, se da cu fundul de pamant, nu-i convine nimic. asta in conditiile in care am ajuns la frumoasa greutate de 76 kg!!!!!

alte noutati: am luat formularele de inscriere la cresa. o voi inscrie din sept la cresa II titan, unde am o recomandare de la o prietena. sper sa fie bine, mi-e groaza sa ma gandesc, dar trebuie s-o fac.

Lilina, Itzy, vai ce ma bucur ca va duceti impreuna la mare!!!! abia astept poze! cred c-o sa fie nebuni! Lili, tu ce-ai mai facut cu casa? mai aveti vreun proiect de constructie sau ati abandonat gandul deocamdata? acum, ca negoita a fost reales, fii sigura ca in zona unde aveti terenul va fi o nebunie, se va construi un cartier intreg.

Roxana, +36 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)

Mergi la inceput

Roxana, ma bucur ca sunteti bine, Doamne ajuta si cu gradinita, sa fie totul ok
cu casa, avem mari sperante, am trecut in we pe acolo si si-a tras un veci gard, drum si stapli pt.electricitate...iti dai seama ce ne-am socat, abia asteptam sa incepem si noi, dar nu ma intreba cand, ca suntem bagati in multe credite, abia mai facem fatza, oricum, cred ca ne apucam de fundatie la anu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Am uitat sa o intreb pe Cristina un lucru ffff important pt mine: cum te descurci? ai vreun ajutor? cam cum te imparti intre vladutz si Dariutza? ca eu zau daca nu ma ingrozesc... oare nu se va simti Daria mea neglijata ca il voi avea si pe Victor de ingrijit?

Roxana, +37 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)

Mergi la inceput