Bucurii de sept-oct 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo, multumesc mult, dar nu e nevoie sa te deranjezi cu sandalutele pentru ca am rugat pe cineva din Bucuresti sa-i ia Mariei sandalute albe iar in rest am sa ma uit eu cand vom merge acasa. Oricum multumesc mult pentru intentie . Vad ca Patriciei i-ai luat sandalute in culorile Stelei
Crisnemes, multumim pentru mesajul din guestbook

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, si eu pe aici.
Ramo, vazut una bucata Bucurie motata si ochioasa, ce dulce e! Inca nu stiu ce e bebe, mai am de asteptat; dar va anunt.
Beatrix, vreau, nu vreau, trebuie sa fac ceva inginerii culinare, pentru ca-mi plac, pentru ca-s bune, pentru ca Narcisa ma cauta in cuptor daca nu e ceva bun acolo si motivele pot continua; daca e tat-su acasa, e usor pentru mine, daca nu ori fac cu ea printre picioare, ori cand doarme. Si in general fac lucruri rapide, care sa nu ma tina mult.
Spor mult la scris!
Lilina, pupam pe Vladone, insanatosire grabnica.
Lexi, am vazut-o pe Maria, ce frumos sta la pozat, sunt faine cele trei poze. Si ea e tare frumusica. Astept si filmuletul.
Andreea, pupici lui Sebicu, va tinem pumnii in continuare. Imi pare rau ca a plans la spital.
Crisnemes, de cand il duci pe Victor la cresa?

Alexandrina 23+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Xandruta pe Victor o sa-l duc la cresa din septembrie de atunci o sa nceapa noul an.Am de pe acum emotii daca lipsesc di preajma lui 10 min ma cauta. Prima experienta o voi avea oricum acum in 20 cand mergem in concediu fara el.

Lexi- mi-a facut o deosebita placere!

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ramo, Lexi...ce papusi frumoase aveti...o adevarata mandrie.

Eu am pus sa fac snitele din peste file cu orez&legume.Este mancarea preferata a lui Sebi.Daca ar putea ar manca dimineata ,la pranz si seara.

Piticu meu a adormit...am fost putin pe afara si a obosit...asa ca pot face mancarea in liniste.

Va pup...intru mai tarziu dupa ce termin.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Fetelor, care dintre voi cauta un aparat de impaturit? Am informatii
Crisnemes, tu cumva? Sau ma lasa memoria...
Yummy, Andreea, ce papica buna ii faci lui Sebicu!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mmm, mexxa, mi-ai facut pofta si mi-ai dat o idee ce sa-i mai gatesc Mariei. Multumim de complimente!
Asa cum am promis,revin cu filmuletul Harnicuta

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata!

Nu am mai reusit sa intru pe forum, la serviciu am o gramada de treaba iar acasa nu mai reusesc sa deschid calculatorul.

Ramo am vazut-o pe harnicuta si in acelasi timp soferita de Patri.

Lilina si xandrutza m-ati inebunit cu tarta. Am vrut si eu sa fac dar nu am o tava adecvata.Trebuie sa ma dotez in curind.Lili nu plecati la mare....sau abia in weekend parca asa spuneai zilele trecute.Pupam Vladone sa ii treaca burtica.

Noi am luat bilet la Albena cu 1 august, asa ca mai avem de asteptat marea, dar sigur o sa dam o fuga pina atunci.

Am inceput si noi operatiunea "olita" dupa indicatiile voastre.Ne-am dotat cu chilotei, dar momentan face pe ea si ne arata dupa, dar insistam trebuie sa reusim.Eu spre cat mai curand.

In rest ne-am plimbat pe la tara, prin parcuri, am fost la primul party la Mc.

Am vazut ca vorbeati de numarul de la inaltaminte, a mea are abia 20 -21, are piciorusul micut. I-am luat deja niste sandalute de vara care mie imi plac f mult care arata cam asa. Au o piele f moale si sunt f comode.Ramo avem si de la melania niste ghetute de care am fost multumita, dar sandalute nu am vazut inca.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

lexi am vazut ce ajutor ai la curatenie , sa speram ca or fi asa si cand or creste

mexxa pupam sebicu si pe voi sa aveti puterea sa treceti mai departe si sa scapati cat mai repede de problema asta.

Vroiam sa va intreb, acum ca au inceput caldurile in ce ii tineti incaltati in casa, pt ca a mea nu vrea sa stea cu nimic...nici sosete nici tenisi nici NIMIC, si am gresie pe jos si parca nu as las-o desculta.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Daca tot sunt asa matinala sa va servesc si o luta cu lapte.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Buna dimi!
Lexi, pupam harnicuta, ai ajutor de nadejde. Bravo ei!!
Monica, eu ii dau sosete Narcisei, mi se pare prea rece pe jos s-o las desculta; niste sandalute nu ar accepta Cosmi prin casa?

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput