Bucurii de sept-oct 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 12

ramomar spune:
avem si noi aici cateva POZE
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

beatrix spune:
Buna dimineatza!
multumesc fetele de sustinere! eu zic ca partea mai grea a trecut ca a fost capitolul de introducere, sa scrii ce au facut altii, acum ca va trebui sa scriu ce am facut eu sper ca va fi mai usor! vom vedea!
mexxa, multa sanatate, sa reuseasca operatia! Doamne ajuta!
scumpic, multa bafta la examene!
xandrutza, toata admiratia! eu nu stiu cum reusesti tu cu doi copii si bebe in burtic sa faci delicatesuri! am copiat si eu retetza, poate o sa gasesc timp sa si fac!
mai ales ca imi facu Lilina, pofta la prima ora! apropos, cum este Vladutz?
ramo, cand mai ai deplasari prin zona, te rog eu sa ne anunti sau sa ne reamintesti! n-am fost pe faza atunci! poate reusim sa ne vedem!
va pup,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

lilina spune:
beatrix, Vladone e mai bine, merci de intrebare. a inceput sa pape, in special laptele ala dietetic cu gust odios...ieri arunca cu jucarii in noi, ne musca, deci e in forma
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

beatrix spune:
Lilina, ma bucur! eu la febra am devenit imuna ca sa zic asa ca de am tot facut dar cand e vorba de enterocolita ma apuca groaza! n-am sa uit niciodata cand mi-a facut eric, vedeam cum se desumfla sub ochii mei si nu-l puteam ajuta cu nimic!
ramo, am vazut-o pe Patri sprancenata! ce tare e poza aia cand se uita nevoasa!
fetelor, voua v-i se intampla cateodata sa tremure cursorul si sa nu puteti scrie sau loga? ca deja ma dispera! ca sa nu mai zic de reclama la pampers! am pierdut 2 mesaje! daca continua asa cred ca o sa se sature lumea si o sa plece de pe site-ul asta! vai ce m-am enervat!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Xandrutza, nu am facut poze in parcul de distractii pentru ca am uitat ca bleaga aparatul acasa. In schimb am pus 3 poze proaspete pe site-ul Mariei (in link-ul din semnatura) si promit sa revin cu un filmulet haios foc cu Maria facand curatenie. Am vrut sa trimit filmuletul si la concursul Pampers dar nu se incadra in nicio categorie
Mephala, ntz, ntz, ntz, o faci pe Lilina sa-i stea tarta in gat. Nah, ca acu' imi veni si mie cheful sa merg sa cumpar ingrediente pentru tarta. Da' n-am tava, are ceva daca o fac dreptunghiulara?
Mexxa, te asteptam cu vesti din cele mai bune! Curaj, mamico!
Scumpik, multa bafta la examene! Tinem pumnii!
Beatrix, asa e, inceputul e cel mai greu! Felicitari pentru primul capitol terminat!
Ramo, Patri e o dulce ca de obicei. Chiar am remarcat de mai demult incaltarile ei, ca toate sunt foarte frumoase. Ce firma ziceai ca e?
Eu am turbat aici cautand si pe net si prin magazine sandalute albe complet si nedecupate in fata. Am cautat si pe e-bay si nu am gasit ce vroiam, am ajuns sa rog pe cineva sa ne ia din tara ca aici singura pereche pe care am gasit-o si care era exact cum as fi vrut eu, costa 80 de euro! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

mexxa spune:
Salutare...
am fost la medic, a aspirat urechea piticului...of ce a mai plans.La urma nici nu sa mai uitat la doctorita...a vrut sa ii de-a o bombonica si nervosu meu ia aruncat-o jos
Cu anestezistu nu am reusit sa luam legatura...nu era la spital si nici nu ia zis ziua doctoritei .o sa il sunam acusi sa vedem.....
pup merg sa mananc ca nu mai pot de foame.
Sebi a luat somn din masina...la cat a plans
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

anangel_lexi spune:
Am uitat sa va spun ca pe noi ne chinuie de ieri maselutele din nou. Are niste dureri groaznice, noroc ca avem panadol si o mai calmeaza. Evident iar am dormit prost azi-noapte. Ufff, sper sa n-o tina mult! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Crisnemes spune:
Salutare!
Noi ne-am inscris ieri la cresa.
Noi continuam sa stam ziua pe afara fara pampers si ca urmare nu avem la activ nici un pisu facut altundeva decat in pantaloni. Azi am reusit sa facem si kk tot in pantaloni iar fiu-miu nu are nici o taina. Sta cu pantalonii jos si cand trebuie sa faca ceva ii ridica si o ia la fuga apoi se opreste si strange picioarele.
Mexxa tinem pumnii si Doamne ajuta sa se rezolve odata problema voastra.Multa sanatate.
Ramo si Lexi am admirat printesele.
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

lilina spune:
pup mogaldeatza motzata si incruntata
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

ramomar spune:
multumesc de complimentele la adresa incruntatei mele!
lexi vazut si bucuria ta frumoasa, o papusa minunata
Pantofiorii si sandalutele sunt de la melania, fabrica e la 40km de oradea, mai exact in Alesd, un orasel mic. De obicei,ii cumpar (destul de greu ajung, din lipsa de timp, mai mult o insarcinez pe mama cu treaba asta) direct de la fabrica de la magazinul de prezentare. Daca vrei cand o sa mai ajung pe acolo, o sa ma uit si pt Maria si ti le trimit. Doar sa-mi zici ce culori ai prefera. Eu i-am luat Patriciei aceia din poza cu rosu-albastru care sunt marimea 22 si o perche de sandalute deschise in fata marimea 24, dar sunt egale cu cele de 22, deci e cam greu cu nimeritul
Crisnemes ce smecher e Victorasul tau Pai nu e mai usor sa faca in pantalonasi decat pe olita?! la fel procedeaza si a mea, ieri vroia sa se bage in dulap sa nu o vad ca face pisu, dar numai pe olita nu.
beatrix si mie imi pare rau ca am fost o bleaga si nu v-am cerut macar nr de tel ca sa va pot anunta de acolo cu o zi doua, cand aveam timp (desi eu am pomenit cam cu 2-3 saptamanai inainte de a pleca)
mexxa multi pupici pt Sebicu1
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)