Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
andy_galro spune:
felicic
musette felicitari pentru schimbarea semnaturii ...si la mai mare!!!
Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
alexa si mami spune:
diana, si eu am continuat sa ma vopsesc pe perioada sarcini. eu nu vad nici un pericol. Andreea si eu. pt norocoasele care merg azi la dr.
alexa simami
ratonelu spune:
neata,burticute
vad ca deja sunteti la..."datorie".
eu am dormit destul de bine perntru ca am fost franta de oboseala.....mama lui de serviciu,parca atunci cand nu eram gravdia nu aveam atata treaba
offf...ce-as mai fi dormit de dimineata...
nerantula,ce bebe mare ai! sa-ti traiasca,sa fie sanatos.
i-am spus si lu soata mea de dim ca bebeii din burticutele voastre sunt muuuuuult mai mari decat al lui.....ca sa-l necajesc..
deci azi ce mai barfim?
deocamdata barfesc doar ....un pahar de lapte batut....
aseara am vrut sa-mi ia cirese dar la mine in cartier erau 15 ron kg....desi sambata am luat din Rahova cu 8ron....
offffffffffffff
clau ce apartament ti-ai luat si cu ce bani?
ca si noi suntem interesati sa ne luam lunile astea.dar inca n-am gasit banca disponibila sa ne dea atatia bani.ca avans n-avem.
azi avem 23saptamani
300 spune:
felicic si mie mama imi spunea ca la gravide nu tine vopseaua. La cununia mea m-am riscat si m-am vopsit, si a tinut f. bine. E drept ca era vopsea profesionala de salon atunci. Cu ce vopsea ai incercat?
Eu pt diseara mi-am luat palette, e singura nuanta care imi place si imi prinde, am testat mai multe blond-cenusiuri si parca aluneca repede de pe par. Stiu ca e mai dura, dar...
20+
felicic76 spune:
din ciclul D"ale gravideniei
3. Ma declar pericol public!
Dupa discutiile de ieri, fuguta acasa sa fac ardei si dovlecei umpluti! Executat, mancat bine, eu patru si sotul 2(eu si ptr noul membru al familiei). Dupa masa program obisnuit: spalat de vase, bagat cratita cu ardei in cuptor sa se raceasca pana dimineata ca sa-i pot pune la frigider, spalat aragazul, inchis lumina la cuptor ca eu sunt fata econoama si sa nu-mi sara factura in aer de la amaratul al de bec
ora 1si 20 noaptea. Ma trezesc si nu stiu de ce: bebe doarme. eu nu vreau la baie, dar simt miros de mancare. Sotul se trezeste de la foiala mea
el: ciup, miroase a mancare gatita, a ardei umpluti!
eu: vezi ca nu numai mie mi-e foame noaptea? o mirosi ca daca am facut aseara!
el: aveam toate geamurile deschise, ai gatit cu hota aprinsa, nu crezi ca ar fi tb sa se duca tot mirosul?
Sar din pat, fug la bucatarie, deschid cuptorul si vad negru in fata ochilor: ardei, cratita, fum.tot! Uitasem focul aprins la cuptor!(dar stinsesem becul)
vin in pat si-i comunic rezultatele, el conchide: bine ca n-ai dat foc la casa ca acum ardeam ca sobolanii!
dimineata, arunc cratita cu totul, iar el in urma verifica: aragaz, prajitor etc.
Vasile
18+
bibinika
foto
300 spune:
ratonelu daca iti activezi PM te invat ce poti sa faci cu banca sa coti mai muti bani fara avans. Eu am trait o adevarat odisee, dar sunt pe cale de a reusi.
20+
300 spune:
Vai felicic ai mare grija! Una peste alta, e amuzant, dar slava dmnului c av-ati dat seama la timp! Citind ce ai scris tu eu nu m-am abtinut sa imi para o clipa rau de bunatate de mancare distrusa [:D}
20+
freshanana spune:
felicic bine ca ai apucat sa mananci de pofta
si cel mai bn ca nu ati ars toti 3 in casa
26+
AMR 98 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
musettepink spune:
Felicic !
300 eu am citit despre vopsit ca ar patrunde cateva substante si prin pielea capului ca cica au descoiperit urme de vopsea in urina,acum nu stiu ce sa zic,teoretic e ok dar practic eu una am preferat sa nu ma risc.Nu s=a demonstrat inca daca daunaneaza sau nu.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!
25+LUCA