Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

diana ma bucur ca esti bine si ai scapat de internare.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc fetelor pentru felicitari!
Clau_geo si tie felicitari pentru examen si aparatment.Buna idee cu listuta eu demult vreau sa faclistuta cu lucruri necesare pentru bebe si preturi dar nu mai apuc.Poate daca faci tu una ne arati si nou sa ne orientam in functie de costuri!
Fetelor eu vroiam sa va mai intreb ceva: maine merg la intalnireade 10 ani a sotului meu si o sa merg azi sa imi tund putin parul.Si ma uitam mai devreme in oglinda ce rau arata parul meu ca nu l-am mai vopsit de cand am aflat de BB.Voi ce stiti face rau sa te vopsesti?Voi v-ati mai vopsit?
Va rog mult sa imi raspundeti.

Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Diana, eu m-am vopsit incepand cu trimestrul 2 cu Casting l'Oreal (fara amoniac) .. dupa ce mi-am intrebat doctorul si a zis ca pot sa ma vopsesc linistita, nu e nici un pericol!

Insa acum ma intreb, oare tratament cosmetic (de curatire) avem voie?

22+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata fetele si o zi buna sa aveti!
E mai racoare astazi...huh...ceva mai bine nu?

Nerantula in legatura cu tratamentele cosmetice..am intrebat si eu si parerile sunt impartite. Cosmeticiana mea a refuzat sa-mi mai faca vreun tratament, fie el si numai de curatire fara aparate. In schimb, am intrebat la un salon si mi-au spus da fara nicio problema.
Si eu asa vrea sa ma duc pentru ca-mi simt fata foarte incarcata dar mi-e teama sa nu ma trezesc cu ale belele.

26+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la mine! Vreau si eu o cafeluta mica :)
nerantula felcicitari pentru bebe miscaret si d-ne ajuta in continuare
diana ma bucur mult ca esti bine cu tensiunea si ca ai scapat de internare ca stiu ca nu iti placea ideea....cu vopsitul parului sa stii ca mie dr. mi-a zis ca in trim I daca vreau sa ma vopsesc doar cu vopsea fara amoniac, iar din trim II pot folosi ce vopsea vreau...si eu vreau suvite sa-mi fac ..ai grija de tine
clau_geo felicitari pentru examen si pentru apartament
brigitte eu nu am apucat sa iti urez bun venit asa ca o fac acum si iti doresc o odisee norocoasa alaturi de noi
alexa si mami
nocom ce mai faci? cum esti? mai intra si mai da-ne vesti de tine

Va doresc o zi biuna plina de vesti minunate!!!
Pentru cine trebuie sa facem azi galerie?

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula eu mi-am facut si la prima sarcina si acum. Cosmeticiana pe care o am acum nu imi face cu aparatul acela la sfarsit in rest face toate celelalte manevre obisnuite. Cosmeticiana pe care o aveam la prima sarcina spunea ca nu avem voie ionizare in rest e permis orice.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim burticutze

nerantula felicitari pt bb vioi si neastamparat

eva spor la "cumparaturi"

piersicutza bun venit din concediu. cum a fost ?

CD pentru maine

brigitte ma bucur ca ai vesti bune de la dr. asadar treci in pat

dyanira eu m-am trezit la 5 juma, m-am uitat un pic la tv si am adormit la loc (pt mn tv e cel mai bun somnifer). ma bucur ca ai primit vesti bune de la dr si ca nu mai tbuie sa te internezi

clau felicitari pe examen si sa fie intr-un ceas bun schimbarea apartamentului. bn ca nu te vei kinui mult cu mutarea (daca am inteles eu bn te muti in acelasi bloc)

o zi buna

26+
AMR 98 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!

Cleo ce repede au venit hainutele de la redoute!Felicitari si pt examen!

Diana
mie dr mi-a dat voie sa ma vopsesc cu vopsea fara amoniac dar coafeza mi-a zis ca blond fara amoniac e apa de ploaie si atunci am renuntat si nu m-am vopsit deloc,daca nici nu am certitudinea ca iese frumos de ce sa ma stresesz ca poate totusi ar dauna copilului.Acum nu stiu ce culoare esti tu,banuiesc ca nuantele de roscat ies ok si fara amoniac dar ti-am zis cum simti tu,ai curaj sa te risti sau nu.

Azi schimbam si noi semnatura,a mai trecut o saptamana!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

clau_geo: felicitari ptr examen si semnarea actelor ptr apartament! M-ar interesa si pe mine o listuta orientativa, dar in prima faza cu hainele de spital. monica este superorganizata si sigur are o listuta plus maj cumparaturilor facute! monica: da-ne un semn!
dyanira: tratament cosmetic inca nu mi-am facut, am intrebat cosmeticiana si mi-a zis ca nici o pb, in schimb nu vrea sa epileze inghinal , zice ca ii este mila. De vopsit eu m-am vopsit, dar nu prea imi sta vopseaua! Avantaj gravidenie: nu-mi mai cade nici un fir de par! voua?
alexa si mami, andy_garlo

Vasile
18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata tuturor, ma bag si eu in seama cu o cafea acum, ca am ajuns mai devreme cu obisnuita 1h mai devreme. Ieri am stat prin zona pana pe la 8 (n-am lucrat), asteptandu-l pe bb mare sa mergem impreuna acasa. Am avut o tentativa sa plec singura la 6 da cand am vazut ce mutra a facut m-am muiat toata si m-am dus la banca, la farmacie, am sunat-o pe mama.... Ne-am si plimbat din Romana pana in Unirii.

Bravo Dianei pentru vestile bune!! In legatura cu vopsitul, nu cred ca exista riscuri nici la vopsele cu amoniac, nici la cele fara, daca nu abuzam de ele. Pericolul vine mai degraba de la substantele pe care le inhalam, personal sunt aasa sensibila la mirosuri, si stiu a si voi :)

E bine, cred eu, sa stai intr-un spatiu deschis, cu geamul deschis la baie, de exemplu. Eu ma vopsesc diseara ca nu ma mai sufar si o sa il rog pe bb mare (sotul) sa imi puna vopsea in ... bucatarie. Eu foarte rar am mers la cosmetica pentru vopsit. Pana acum, ma faceam singura-singurica. Acum e mai greu ca trebuie sa dau doar pe radacini si nu vad ce fac in spate.

Felicitari Nerantulei pentru bb scump.

Clau_geo bine ca ai scapat de-o grija, cu examenul dat si apartamentul luat :) Noi nu ne hotaram inca, si ne plimba cineva cu niste acte de vreo luna, ceea ce e foarte trist si enervant.

Overall incep sa am o stare aiurea, sper sa-mi treaca ramanand si cu ochii pe voi. Voiam sa va multumesc tuturor ca dataorita voua am gasit raspnsuri la multe intrebari care ma framantau in ultima vreme.

Cred ca azi fac 21 de saptamani, dar eu le socotesc vinerea, pentru ca intr-o vneri seara am aflat de copil.

Va pup

20+

Mergi la inceput