Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata burtici!!!!
Nici una cu insomnii pe aici!Doar eu!!!!Nu am dormit prea bine azi noapte si m-am trezit si de la 6 dimineata
Va astept la un suculet, laptic, capucino etc fiecare ce doreste pentru burtici exista de toate!
Aseara am fost la medic sa discut cu el, m-a vazut s-a declarat multumit de picioarele mele si de valorile tensiunii asa ca nu ne mai internam deocamdata ca nu are rost
Sunt tare fericita ca totul e ok si BB e bine!

Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata tuturor burticilor,

sper ca voi ati dormit ceva mai bine decat mine, ca eu am avut o noapte alba, am adormit pe la 10.30 si m-am trezit pe la 12.30 dupa care nu am mai reusit sa adorm sunt buimaca acum.

Nu mai stiu cine m-a intrebat (scuze dar sunt super adormita) cand vin hainutele de la redoute? se pare ca au ajuns de ieri deci in 12 zile de la comanda o sa merg un pic mai tarziu sa le iau si dupa fac poze si le pun sa le vedeti.

La examen a fost ok ca ne-a lasat cu, cursurile pe banca si daca stiai ce s-a facut la cursuri aveai o idee de cum se rezolva subiectele de ex.

Am semnat si actele pt ap. asa ca am avut o zi plina, si speram sa dorm super bine dar nu a fost asa

Hai ca citesc si eu cele 3 pagini pe care le-ati scris de cand v-am lasat si revin.
pup toate burticile si bebeii

23+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

angelynna da reply la mesajul meu si copiaza in mesajul tau randul de mai jos. Ar trebui sa ai ticker.

Bebe

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piersicutza

Dragele mele

M-am intors si eu din concediul minunat si mi-a fost un dooor de voi... ca abia astept sa citesc din urma dar tare mi-e ca imi va lua 2 zile.

Va pupicesc pe toate , citesc si revin.

18+

Piersicutza

Bine ai revenit Piersicutza, ma bucur ca a fost super concediu si ca te-ai relaxat. asteptam poze.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nerantula

Clau_geo, multumesc pentru sfat, nu am mai avut cum sa aplic nimic, ca am intrat intr-o sedinta foarte lunga si apoi am plecat direct la ecografie. Durerea a trecut intre timp, e posibil chiar sa fie apendicita, ca acum simt ca o umflatura in partea dreapta, care ma jeneaza de cate ori imi incordez burta la ras sau la miscare

Bebelinul nostru are 662gr +/- 92gr, a fost foarte neastamparat in timpul ecografiei, a miscat tot timpul de nu putea dna. doctor sa il masoare cum trebuie! Ne-a mai aratat o data putzulica, sa fim convinsi ca nu e altceva, nu e pudic deloc .
Am fost la Medical City de data asta, dr. Irina Pacu, care a fost foarte comunicativa, ne-a aratat toate cele, aorta, ventriculele, septul atricular, fetisoara in 4D .. a fost ok, insa tot in Pop am mai mare incredere, deci de acum incolo tot la el vom merge.

22+

Haiduc iubit

Nerantula sper ca te simti mai bine azi si ti-a mai trecut durerea ca sa mai treaca.
Sa-ti traiasca bebelulu grasut si neastamparat, sa fie sanatos si sa o duci cu bine sarcina pana la capat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Brigitte

Fetelor....am revenit...cu vesti mai vesele....dar mai intai multumesc *3 celor care mi-au raspuns si va pe toate...m-ati facut de-am sunat de urgenta la cabinetul doctorului de-am intrat la o intrevedere-n urgentza...mi-a verificat colul si se pare ca e complet inchis ...cat despre antispastice aici nu se da asa ceva....cica..dupa spusele medicului antispasticele in timpul sarcinii ar avea ceva efecte secundare asupra copilului si... pur si simplu nu se dau(decat in caz de urgentze si sub supraveghere)...mi-a recomandat repaos mult si bai caldutze...multumesc inca odata ptr incurajari.

Pup toate mamicile si toate burticile

21+ cu Mayah

Brigitte ma bucur ca esti ok si colul e inchis "etans" , stai linistita in pat asa cum a zis dr insa cu baile caldite mai usurel ca stiu ca nu sunt asa indicate ca pot dilata colul, mai bine faci dusuri revigorante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata!
Ati scris tare mult ieri, am citit cu interes discutia despre biberoane, dar cele de sticla au cateva dezavantaje:sunt grele si bebe le va tine greu singur in mana si se sparg ff usor (al meu de ex.dupa ce termina biberonul il arunca din patut, sau din scaunul de masa....)
Azi mi-e greata de cateva zile am uitat de aceasta oribila senzatie!
Va pup pe toate si chiar daca nu am timp sa scriu, sa stiti ca sunt prezenta cu cititul!

20+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyanira

Neata burtici!!!!
Nici una cu insomnii pe aici!Doar eu!!!!Nu am dormit prea bine azi noapte si m-am trezit si de la 6 dimineata
Va astept la un suculet, laptic, capucino etc fiecare ce doreste pentru burtici exista de toate!
Aseara am fost la medic sa discut cu el, m-a vazut s-a declarat multumit de picioarele mele si de valorile tensiunii asa ca nu ne mai internam deocamdata ca nu are rost
Sunt tare fericita ca totul e ok si BB e bine!

Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

neata Diana, eu vreau o cafeluta decaff cu lapte ca tot sper sa ma tresesc
super vesti ne-ai dat, ma bucr pt tine ca nu ai probleme cu tensiunea si ca bb este bine
mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! eu beau o cafeluta:) clau, felicitari pt examen, pt semnararea actelor asteptam poze cu hainutele. dar de ce ati facut schimbarea cu ap de la un etaj la altul?

alexa simami

Mergi la inceput

eu azi am de lucru, trebuie sa fac o lista (lista si pret orientativ)cu ce avem de cumparat pt bebe, nuntile pe care le mai avem si amenajare ap. nou.
s-ar putea sa va sacai cu niste informatii necesare legate de preturi la diverse lucrusoare pt bebei, sper sa nu va suparati pe mine dar unele dintre voi sunteti mai plimbate prin oras decat mine care stau de atata timp in pat

Mergi la inceput