Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
musettepink spune:
Andy galro merci mult!!!!!!un mare pt tine si Andrei!
chiar Monica unde esti???????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!
25+LUCA
musettepink spune:
MaMi de Alexa
25+LUCA
Nocom spune:
Buna dimineata burtici,
aici sunt andy galro, va citesc tot timpul. Multumesc tare mult ca ai intrebat de mine. Suntem aproape bine, nimic foarte ingrijorator... doar ca dupa drumul lung pana si de la Timisoara m-am ales cu o infectie de toata frumusetea, foarte neplacuta.... si acum stau acasa in medical ca nu suport nici lenjeria intima pe mine! Asta este, trebuia sa aflu si eu cum e, ca prea la prima sarcina n-am avut nimik. Altfel suntem super OK, si eu si bebe 2, si baieteii mai mari (Matei si tati)
Va citesc si ma bucur toata ziua alaturi de voi, vazand ca numai lucruri bune ni se mai intampla.
Va sarut
21+
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by Muuh
angelynna da reply la mesajul meu si copiaza in mesajul tau randul de mai jos. Ar trebui sa ai ticker.
Bebe
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
Bebe
Multumesc mult Miruna
21 - posibil baietel
http://bd.lilypie.com/raWAp3.png
felicic76 spune:
300: garnier, de doi ani sunt cu ea ptr ca am gasit o nuanta care-mi place, 565, si pot sa mi-o pun eu, usor si fara sa fac mizerie multa in baie, dar acum se duce repede, repede la spalat!
alexa si mami: raman la totala, sper din tot sufletul sa nu devin PREA MULT!
si da, ardeii erau deliciosi, dar nu ma mai apropii de cuptor curand!
Vasile
18+
bibinika
foto
300 spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Felicic !
300 eu am citit despre vopsit ca ar patrunde cateva substante si prin pielea capului ca cica au descoiperit urme de vopsea in urina,acum nu stiu ce sa zic,teoretic e ok dar practic eu una am preferat sa nu ma risc.Nu s=a demonstrat inca daca daunaneaza sau nu.
25+LUCA
sunt cantitati foarte mici, si avand in vedere ca ne vopsim mai rar.... Eu am si o culoare care contrasteaza cu nuanta naturala, daca ma las asa va fi greu :)
De ce nu incerci henna sau nuantatoare?
20+
musettepink spune:
Nocom sanatate multa!!!!!!
25+LUCA
babytza spune:
Brigitte ma bucur foarte tare ca te-ai linistit si ca bb e bine. Aseara am incercat sa mai scriu, sa mai vorbim dar din cauza furtunii mi-a cazut net-ul definitiv . Eram la servici si s-a resetat complat serverul.....
Ai grija de tine... multa sanatate !!!!
21 +
musettepink spune:
300 de cand ma stiu eu sunt blonda, blond deschis nuanta care iese numai cu amoniac din cel mai puternic.Daca nu imi iese asa nu ma multumeste nimic si atunci de ce sa ma stresez,mai ales c acum parul e tuns si practic e culoarea mea naturala pe tot parul,cxhiar cu radacini negre si varfuri blonde nu as fi stat.
25+LUCA
anca81 spune:
'Neata burtici si bebici! Eu sunt ca un copil mic, pe cuvantul meu - n-am mai vazut asa ceva, acum imi creste o masea de minte si ma doare de moooooor Mi-e umflata toata partea dreapta .
EOS, bine ai venit! Trebuie sa scrii 10-12 mesaje pentru a scapa de moderatie si a putea posta in timp real. Acum mesajele tale apar mai tarziu, din cauza acestei reguli.
Brigitte, wellcome, ai grija de tine si urmeaza sfatul doctorului. Bine ca e inchis colul
Monica, ce mai face Andreiut? Ne e dor de tine, de ce ne-ai parasit ??? Hai ca stiu ca ne citesti din umbra, mai spune-ne ce mai faci. Ai mai cumparat chestiute dulci pentru bebe?
Diana, ma bucur ca esti bine cu tensiunea si ca ai scapat de internare
Nushulica, redoutista nostra draga, cand incep reducerile masive pe Laredoute?
Clau_geo, asteptam pozele cu lucrusoarele cumparate! Si felicitari pentru examen Ai terminat cu toate sau mai ai?
Musette, felicitari pentru semnatura!
Nocom, offf, imi pare rau ca ai probleme, trece in cateva zile dar e neplacut. sa treaca!
Felicic, sa stii ca nici mie nu-mi mai cade parul ca inainte. Dar cica dupa sarcina, va fi jale Si neuronul meu gravid da gres in situatii similare, stai linistita. Nici nu mai stiu cate traznai dintr-astea am facut pana acum Oricum aragazul, cuptorul si apa le verific de fiecare data, ca mi-e frica de o nenorocire. Dar ieri de exemplu, m-am incuiat pe casa scarii in pijama si slapi , coborasem doar pana jos sa iau posta. Si am stat ca o capra in fata usii pana cand a venit sotul meu acasa, eram si fara telefon, noroc ca era sfarsitul programului si a aparut in 15 minute.
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas