Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula, eu am o mare problema cu fatza incarcata de cand am ramas gravida. Si cu parul, care se ingrasa ingrozitor de repede, ma simt de parca m-am intors la pubertate. Pentru fata ma ajuta gelul de garnier pure, desi acum ca sa ma simt curata trebuie sa ma spal pe ochi de doua ori consecutiv.

Nu stiu daca se mai gaseste acum, apicola fabrica pe vremuri o lotiune tonica slab alcoolizata care facea minuni unui ten incarcat. Se numeste Tenapin.

Partea mai proasta e ca mi-au aparut niste drcii rosii pe decolteu si nu trec cu nimic. AU mai dat inapoi pe dreapta, cred ca sunt o dezechilibrata hormonal... uffff

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramona (300), eu ma gandeam la un tratament mai de profunzime, de asta ma gandeam intai la un gomaj ceva, apoi masca si la final lotiune, gel, crema etc.

Acum, vorbind de creme, care dintre cele de fata/ochi vi se par mai bune?

22+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ai incercat Avene? Eu ma spal cu gel de curatat fatza fara sapun si din cand in cand ma dau cu o lotiune anti-sebum (nu mai stiu numele produsului). Cat despre par, eu din totdeauna il am gras, dar de ceva timp ma spal cu Clear oil scalp control, parca sunt mai ok ... rezista parul 3-4 zile. poate merge cu astea si la tine :-)

Nerantula, eu acum folosesc o crema antioxidanta de la GNLD, destul de scumpa (100 ron), dar de cum se termina revin la bodyshop la crema pe baza de alge (pt. ten gras), iar pt. curatat tot cu bodyshop ma descurc - o crema de gomaj parca tot pe baza de alge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

imi pare rau ca nu am timp sa scriu, va citesc si sunt alaturi de voi.

trebuie sa trimit cativa pupici speciali: mami lui alexa, andy galro, bitza 2008, andeea and si bineinteles felicic Va multumesc pentru sustinere si pentru pupici.

moni concediu placut

mimihoo nu pot sa-ti spun wellcome to the club, ca nu doresc nimanui asta... ci imi pare rau ca ai si tu probleme cu colul. Ai grija de tine sa ramana inchis si Doamne ajuta sa ajungem toate cu bine la 40 de saptamani!!

Ne auzim maine!!

21+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Eu de cand am ramas insarcinata nu mai am prb cu fata. Inainte aveam tot felul de cosuri, cosulete, puncte negre, etc, care ma disperau si pe mine si pe cosmeticiana mea, insa vad ca-mi prieste sarcina. Parul mi se ingrasa intr-adevar in 2 zile, ceea ce nu se intampla inainte. Oricum ar fi, imi place sa fiu insarcinata!

Andreea
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am facut zilele trecute tratament cosmetic acasa. De cand cu bebele mi-au aparut cateva cosuri care trec ceva mai greu, probleme cu parul nu mai am (decat cat este normal sa cada), mai nasol e cu unghiile care se rup foarte usor.

21 - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by Mimihoo

Ai incercat Avene? Eu ma spal cu gel de curatat fatza fara sapun si din cand in cand ma dau cu o lotiune anti-sebum (nu mai stiu numele produsului). Cat despre par, eu din totdeauna il am gras, dar de ceva timp ma spal cu Clear oil scalp control, parca sunt mai ok ... rezista parul 3-4 zile. poate merge cu astea si la tine :-)

Nerantula, eu acum folosesc o crema antioxidanta de la GNLD, destul de scumpa (100 ron), dar de cum se termina revin la bodyshop la crema pe baza de alge (pt. ten gras), iar pt. curatat tot cu bodyshop ma descurc - o crema de gomaj parca tot pe baza de alge

Am folosit pana acum Nivea (pentru intervalul de varsta in care sunt), de fiecare data luata din afara .. insa parca as mai incerca si altceva ... Avene am luat numai pentru plaja, a fost super, poate o sa incerc si de zi/noapte/ochi sa vad cum e.
Despre parul gras, eu inainte il spalam la 2 zile, acum la 3-4, dar as zice ca asta se datoreaza tot samponului Clear - oil scalp control

22+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Si eu sunt curioasa ce imi spune maine la echo de col. Sper ca nu sunt probleme si sa nu imi recomande repaus total la pat... Ca nu e exclus...

Oricum contractiile s-au mai rarit si nu mai sunt puternice si nici dureroase. Din fericire ma simt chiar bine !!! Ceea ce va doresc si voua mamicilor !!!!!!

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fac un nou capitol?

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci sa o iau in ordine poate nu uit.

Alinush am citit doar cateva pagini ca n-am putut citi din urma, asa ca speciali pt tine.

Fetel;e care mi-ati urat concediu placut (si nu numai ) va multumesc frumos.
Mitzule special pt tine. Ai dreptate, cum sa nu-mi stea bine 2 saptamani la mare la soare

Am mai fost in Grecia acum 2 ani dupa nunta si intr-adevar mi-a placut. Oamenii foarte draguti, totul bine si frumos. Dra am fost pe continent nu pe insula.
O sa ma relaxez, promit.

Asa, si dupa ce ma intorc ma ocup intens sa organizam o intalnire ca asa nu se mai poate.

Va pupa mama ca plec si eu acasica si dupa la shomping.

Bubici dulci la toate burticile.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
24+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput