Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
300 spune:
noi suntem ziua si capitolul :)
Nu mai folosesc creme de fata de cand mi se ingrasa atat de tare. Mai ales acum, cu caldura asta mie mi se irita fata. Foloseam o crema nivea cu q10 pana acum.
Despre par, eu il tin sub control cu sampon normal si apoi kallos roz. Vad ca se ingrasa la 3-4 zile asa.
Pentru par imi place mult crema de la kallos, oricare a r fi. Cred ca daca nu ii gaseam, ramaneam fara par in cap la cate experimente am facut Singurul inconvenient e ca trebuie sa am timp sa ma bibilesc. Il invidiez pe bb mare care se spala pe cap in 2 minute hehe.
20+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratonelu spune:
NERANTULA,RAMONCZA....EU M-AM CANTARIT SAPT TRECUTA SI LUASEM 6KG....
si abia am facut23saptamani...
off...dar m-am mai plans din cauza asta..si mai sunt si pitica....aveam 41kg acum am 47...
in rest.....am super treaba la seevrn-m mai avut timp de nika....
300,o s am auit diseara cum sa fac si in ce fel...cu mesj private...ca acum sunt alergata...
serv de......kkkkttttttttt
of ,iertati-ma ...sunt nervoasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mimihoo/mimihoo.jpg)
Mimihoo spune:
Eu am folosit si o crema de fata de la Avene, dar dupa un timp, parca 1 an, nu mai reactiona pielea si se tot ingrasa. Cu cea de la Bodyshop inca nu mi s-a intamplat.
Odihna placuta in concediu si ai grija de bebe. Ti-a zis cumva dr. ceva de statul la soare? eu stiam ca nu-i bine fiind gravide, dar tare mi-ar place sa ma prajesc nitel :-)
Babytza, mult succes maine si nu te gandi la rau.
piolica spune:
quote:
Originally posted by felicic76
piolica: as vrea eu sa fie povesti, dar este "real life" spre horror, as vrea eu sa ma banuiti ca inventez si sa nu fie adevarat ceea ce notez la "d'ale gravideniei"
felicic, lasa ca trece gravideala, vine badie Vasile si o sa vezi tu cum nu o sa mai uiti nimic, parol! mie-mi place cum povestesi, ai un stil aparte, nicidecum ca te-as suspecta ca ne spui 'povesti'
cind ma gindesc la ardeii aia umpluti, iar ma apuca pohtele....
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Brigitte spune:
N'eatza la mamici ...suntem oarecum in "contratimp". Abia am facut ochi...noaptea asta am dormit in etape...motzata mea lua ore de balet cred ...iar tata-su cum o simtea...mi-o incuraja
.
Babytza nu stiu ce sa spun despre antispatice ...eu stiam ca sunt safe...cu primul bebe am luat pe toata perioada sarcinii, ieri m-am consultat cu una din amicele mele tot si spunea ca nici ei nu i-au dat cu toate ca a cerut....doc. de aici spunea ca sunt interzise de ceva ani datorita efectelor lor secundare..mai spunea cum ca anumiti cercetatori in toxicologie ale companiilor farmaceutice canadiene si americane au constatat cum ca ar exista o anumita fetotoxicitate dupa administrare ...asa ca s-au interzis in a se administra atat aici cat si in state... acum nu vreau sa sperii pe nimeni ...sunt tot felul de doctori pe lumea asta...
ma duc sa mananc ceva si dupa sa vad ce-ati mai scris voi pe-aici..
pup burtici si mamici21+ cu
Mayah
300 spune:
brigitte buna dimineata. da te-ai trezit destul de tarziu, ha? Cat e ora la voi acum? nU sunt 7 ore in urma fata de Ro? La noi e 5 dupa masa ... 20+