Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mimihoo sa fii cuminte o perioada si sigur vei fi mai bine! Mai mult decat ca iti sunt alaturi nu stiu ce sa zic, sunt alte fete care te pot ajuta cu sfaturi bune in situatia ta. Multa sanatate!

Monica tu mergi in vacanta "de stat degeaba", undeva unde nu te ajunge nici un sef sacaitor care te slabeste doar cand e plecat la intalniri :) Ia partea buna a lucrurilor si intoarce-te cu multe poze frumoase.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

quote:
Originally posted by Mimihoo

Muuh, "ma trage curentul" ... intradevar nu este corect, dc te refereai dpdv gramatical. Daca te refeai la faptul ca multi romani (desi nu cred ca este o chestiune specifica Romaniei) sunt bolnavi din cauza asta, da. Si eu m-am imbolnavit tot din cauza curentului. Stii ce inseamna sa ai nevralgie de trigemen si sinuzita maxilara? Iti spun eu, e cumplit, durerile de cap sunt infioratoare.

23+

Da stiu. Sunt doua dintre posibilele efecte ale curentului la cei cu o anumita predispozitie nu efecte obligatorii si general valabile. Nicidecum zecile si sutele de boli care i se atribuie si da este specifica Romaniei ca as vrea sa imi zici in ce alta tara ai intalnit mania asta sa nu stai cu geamurile deschise si sa porti vata in urechi ca trage curentul.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

asta cu curentul e sport national...

chiar ca! Cat despre soacra, oau! E tare, asa ceva nu am mai auzit.

mimihoo daca stai la pat ai toate sansele sa isi mai revina colul tau, nu inseamna ca daca acum e amarat nu poate sa isi revina la loc. asa ca stai cuminte cu noi pe forum Despre curent... nu zic ca daca iti sufla in ceafa o zi intreaga nu sunt sanse sa ai neplaceri... dar cand mor oamenii de cald intr-o masina si nu se deschid geamurile ... si prefera sa moara asfixiati si in diverse mirosuri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

300 :-). multumesc pentru imbarbatare. asa o sa fac desi nu-mi place deloc situatia. vroiam si eu sa ma plimb mai mult, sa ma urc pe bicicleta din casa ... nu mai pot, si mai bag si pastile in mine. :-((.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelorrr....ce mai faceti?noutati???cine a mi fost la eco?cine mai merge???cum sunt in lupta cu kg???am pus deja 7,5 kg...ufffff...am auzit ca elevit-ul ingrasa...voi ce stiti???

ce stiti despre mingiile de gimnastica....ajuta la ceva???am o prietena care a folosit aceasta minge in travaliu si as vrae sa cumpar si eu....am gasit in arad mai ieftina la cca 38 ron de 65cm...pana acum numai la 100 ron am gasit...offfff...inca ma mai bate gandul de cezariana dar in acelasi timp imi spun ca e o durere ce va trece...

sa va spun ce surpriza mi s-a facut dimineata la serv...duminica vin parintii mei in zona(oradea) si am rugat-o pe mami sa-mi faca sarmale....tot am auzit pe cineva vorbind si mi-era pofta....in oras nu pot manca pt ca nu consum carne de porc asa ca.....si m-a auzit o colega....iar azi dimineata s-a trezit devreme si mi-a facut o olita de sarmale...cu cca 20 bucati cu piept de pui....le-a adus calde....nu-mi venea sa cred....so....am colege, nu????

POZE...POZULICI

24+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andy.p, CD27, Alexa si mami, Clau_geo, andy_galro, freshanana, 300, ratonelu, va multumesc pentru felicitari! Intr-adevar bebe e foarte miscaret, eu nu-l simt asa tot timpul, nu prea l-am simtit nici la eco decat putin, insa dna. doctor se tot plangea ca nu poate masura ca se misca prea mult .. acum e posibil sa fie o scuza pentru eventuale erori, ca a mai si insistat ca malformatiile cardiace la noi in tara, pe global, se depisteaza la ecografie in rpoportie mai mica decat 50% ... adica mesajul pe care l-am primit eu, explicit, a fost ca orice ar studia ea acolo, tot am mai multe sanse sa trec cu eventuale malformatii fetale neobservate decat sa le descopar, in case of .. ... imi placea mai mult 'normalul' lui Pop, cu toata lipsa lui de comunicare pe langa!

Giulianna, Miruna, Bitza, despre tratamentul cosmetic, avand in vedere ca parerile sunt impartite, nu o sa risc sa merg la salon, insa o sa improvizez eu acasa ceva cu niste malai, iaurt si masti cu diverse, ca imi simt tenul teribil de incarcat!

Andreea_and, m-am gandit si eu ca ar fi fost posibil sa vada la eco, dar doctorii au si ei o gramada de lipsuri, iar eu m-am gandit la posibilitatea unei apendicite pentru ca jena era similara celei pe care o resimteam cand mai alergam mai mult si apoi 'ma tinea' in dreapta, nu a fost doar o durere musculara. Anyway,astazi vad ca nu s-a mai intamplat nimic, decat niste usoare ameteli si o durere surda de cap, poate fi de la aerul conditionat de la birou ... sau reincep tot felul de neajunsuri (din trim. 1), pe masura ce inaintez in varsta 'sarcinii'

Aaa, am uitat sa va spun ceva ce m-a cam mirat ieri la eco ... colul inchis si lung de 4.62 mm? Ultima oara aveam in jur de 3mm si nu am stat nicidecum linistita in pat si, dimpotriva, am traversat o perioada foarte activa .. ma gandesc ca o fi gresit masuratoarea

22+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

aaa, nu stau in imputenie si cu geamurile inchise. Doamne fereste! Acasa imi pun bandana de ski pe frunte si stau in curent ca sa se aeriseasca mai repede, iar la servici mai cobor in curte ca sa se aeriseasca. Culmea este ca acum eu deschid geamurile si/sau aerul conditionat si altii il inchid din cauza de curent.

Mi-a spus dr. sa stau cat mai mult in pat, dar pot veni la servici, din fericire.

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramonzca, eu sunt cu 2 saptamani in urma si am un plus de 6.5kg care ma dispera, efectiv!!! Cred ca partea cu cantarul e cosmarul meu pe aceasta sarcina (asta fiindca nu (mai) am alte probleme) ... cresc intr-un ritm ametitor .. cred ca voi depasi 15kg pana la final si sa vezi atunci depresie!

Elevitul am auzit ca ingrasa, insa eu am intrerupt cam o saptamana in care m-am ingrasat si mai mult decat cand luam si am reluat, ca daca tot am simtit ca nu conteaza la kg, macar bebe sa aiba de toate, chiar daca eu mananc la greu fructe si legume si lactate (carne mai putin)

22+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramona eu iau elevit de 5 luni si am pus doar 5 kg pana acum. Eu cred ca mai tine si de organism si de ceea ce mananci... Sa nu dam neaparat vina pe suplimentul de vitamine. Ele sunt absolut necesare. Surplusul de kg il putem da jos dupa nastere... Eu la prima sarcina am luat 20 kg si totusi nu am oprit vitamine inca 5 luni cat am alaptat. Dar nu m-am chinuit prea tare sa slabesc. am mancat normal si nu m-am chinuit prea tare sa le dau jos...De asta s-a ocupat fiica mea care ma solicita mereu....
Eu merg maine la morffo la 3D.... abea astept...

21 +

Mergi la inceput

clau_geo, ti-am vazut ultimele poze pe flickr.
Hainutzele de bebe sunt super, de unde ai luat atat de multe si frumoase? :-)
am vazut si fatza bebelinei si e tare dulce. A mea seamana parca cu sotul :-( si preferam sa semene cu mine :D
Sanatate!

Mergi la inceput