Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
andreutac spune:
Hello burtici!
Moni, Thassos este o insula f frumoasa din punctul meu de vedere, am fost acolo in septembrie 2006 si totul a fost perfect. Nu au fost calduri insuportabile, grecii mi s-au parut f ospitalieri, iar plajele si marea de mare exceptie. Pe insulita sunt diverse plaje mici, unele amenajate, altele nu, dar noua ne-au placut f mult. Daca mergeti cu masina veti avea mai multa libertate de miscare si veti putea sa vizitati diverse locuri, insa stiu ca se organizeaza si mini croaziere cu opriri la diverse plaje si golfulete.
Eu iti urez inca de pe acum concediu placut si sper sa te intorci cu impresii bune!
Andreea
21+
Muuh spune:
Eva daca nasti la Euroclinic nu ai nevoie de nimic pentru tine si copil in spital decat eu stiu lucruri de genul perie de dinti, farduri, chestii personale. Pampersi in primele trei luni consumi cam 10-12 pe zi la bebe in cel mai bun caz 8.
alinushca nu e vorba de saracie, oricum isi platesc intretinerea deci au apa sa faca un dus asta daca nu vorbim de homelesi (eu stiu unu sau doi care merg sa se spele la baia publica dar dorm pe unde apuca). Si un sapun nu tine doar doua zile. E nesimtire si lipsa de educatie sau mai bine zis primitivism. Curentul???? Cea mai mare molima a romanilor la care eu am un singur raspuns: Ma trage curentul de ce? de urechi? de nas? de mana?
moni ma roade curiozitatea nu ti-o fi bine sa zaci la umbra decat sa bantui prin calduri? Ce conteaza ca nu ai unde face shopping? Grecia nu e chiar chilipir, de vizitat gasesti tu sigur doi trei bolovani ca grecii traiesc din tursim nu din altceva. Relax, enjoy si lasa paranoia aia acasa ca nu pleci intr-un sat izolat pleci intr-o tara civilizata care nici nu e asa departe de casa.
July la Maclaren sunt rotile destul de mici si de rigide dar compenseaza cu usurinta in manevrare, spatiu ocupat de depozitare - foarte redus si fiabilitate. Daca vrei drive test da-mi PM ca astazi se pare ca ajunge si la noi pachetul.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
Muuh spune:
anca este un carut perfect pentru un copil de la sase luni incolo. Merge si de la trei dar putin mai chinuit.
Mimihoo spune:
Buna fetelor,
am citit ca dezbateti chestiunea imputzeniei. Acum 4 ani am stat 3 saptamani la Nisa (sudul Frantei) si credeti-ma ca am intalnit mai multi imputzitzi decat la noi. Acu' eu sincer, nu prea dau 2 bani pe statisticile astea.
am fost aseara la morfo-fetala si trebuie sa intru si eu in randul fetelor care trebuie sa stea linistite si sa nu faca efort fizic. colul e in iminenta de deschidere. Si iau si pastile: utrogestan si no-spa. sunt tare trista. in rest, fetitza e bine si luuunga si acu' imi da cu capul in ... vezica, cred
mi-am luat hainutze din Titan - 2 bluze, 1 rochie, 1 fusta si 1 pantalon: 480 ron si o crem aanticelulita (Lineance multi-actif) ca nu se mai poate.
va pup! si sanatate
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
andreea_and spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Curentul???? Cea mai mare molima a romanilor la care eu am un singur raspuns: Ma trage curentul de ce? de urechi? de nas? de mana?
Tare raspunsul, o sa te citez de-acum incolo Miruna.
Spuneti-mi si mie va rog cat de importanta este eco de 32 de saptamani. Ma bate gandul sa ma programez la Iosup dar v-am auzit ca nu ar fi cazul, ca nu trebuie 4d cand e bebe asa mare. Daca totusi e importanta si trebuie un ecografist bun as merge la el ca fatuca de la CMU unde ma trimite doc al meu nu imi place si ar cam trebui sa ma programez de acum.
24+ cu Mina Alexandra
Poze
Muuh spune:
andreea eu nu mai fac nicio ecografie 3-4 D pana la final. Merg doar la cabinet unde are un ecograf normal si unde face el diferite masuratori. Daca insa ti-a recomandat go for it.
freshanana spune:
quote:
Originally posted by Mimihoo
Buna fetelor,
am fost aseara la morfo-fetala si trebuie sa intru si eu in randul fetelor care trebuie sa stea linistite si sa nu faca efort fizic. colul e in iminenta de deschidere. Si iau si pastile: utrogestan si no-spa. sunt tare trista. in rest, fetitza e bine si luuunga si acu' imi da cu capul in ... vezica, cred
www.flickr.com/photos/mipepitoida
mimi sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si cumintzica.
si stai la pat daca a zis nenea dr. o sa treaca repede timpul , o sa vezi
26+
AMR 98 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
freshanana spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
Freshanana, care-s aia mai jegosi ca noi?
Zi-mi si mie, te rog, ca eu personal n-am citit studiul doar mi-a zis un coleg si n-am fost curioasa sa detaliez.
26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
bitza pe ultimul loc e Rusia
asa ca poti sa ii spui colegului ca nu suntem totusi cei mai jegosi
26+
AMR 98 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
JulyMorning spune:
Miruna multzam fain, da' nu stiu daca ma bag la Maclaren. Din ce am vazut am cam doua variante, ca sa fie de la nastere: XLR sau MX3. Si sincer nu prea am pe nimeni pe afara sa-mi comande si sa-mi trimita. Tu de care astepti? Ma intereseaza sa-mi povestesti oricum, ce parere ti-a facut.
Curentul... daca va zic... stiu pe cineva, persoana importanta, mama lu' al meu barbat... draga, se da la o parte cand se deschide usa la compartimentul congelatorului, ca o trage la ceafa
Oricum, asta cu curentul e sport national... nu va spun ce prost e invatat al meu din familion.
_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Mimihoo spune:
Muuh, "ma trage curentul" ... intradevar nu este corect, dc te refereai dpdv gramatical. Daca te refereai la faptul ca multi romani (desi nu cred ca este o chestiune specifica Romaniei) sunt bolnavi din cauza asta, da. Si eu m-am imbolnavit tot din cauza curentului. Stii ce inseamna sa ai nevralgie de trigemen si sinuzita maxilara? Iti spun eu, e cumplit, durerile de cap sunt infioratoare.
23+