Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

I'm back!!
Anca,sa treaca maseaua!Pune gheata ca face bine!!
Eva, multumesc de lista, f utila mai ales pt o zapacita ca mine!
alinushca,clau felicitari de semnatura la mai mare!!!!
clau, ce dragutze sunt hainele!Abia astept sa iau si eu; in weekend sper sa ajung la Prenatal ca e in afara Amsterdamului si in timpul saptamanii n-am timp
Monica, un concediu placut iti doresc si stai linistita in privinta bebelushului, asa e el- misca cand vrea!
Apropo de femeile imputite din mijl de transport in comun si nu numai- un studiu recent arata ca noi romanii suntem pe ultimul loc in Europa la igiena!!!Deci, enormal ca la tot pasul sa simti duhoare de transpirati...offf, educatia, bat-o vina!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

bitza am o rectificare : noi romanii suntem penultimii din europa la igiena. nu ne comparam cu africanii si asiaticii.
asadar exista unii mai "imputzitzi" (scuzatzi) decat romanii

26+
AMR 98 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Merci fetele pentru urari. Mai stau putin cu voi ca e sefu plecat nitel la o intalnire si dupa intru iar in focuri. Oricum va urmaresc din umbra atat cat pot. Abia astept sa intru in concediu medical sau ce o sa fie ca sa stau mai mult cu voi.
Promit sa ma relaxez si sa va aduc pozici, desi sunt putintel dezamagita de Thassos dupa ce am citit pe net. NU prea am nici unde sa fac shopping si nici cine stie ce vizite sau activitati. O s avad eu.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
24+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bitza, Andreea

A mai trecut maseaua, ma doare locul pe unde tre' sa iasa. Noaptea e mai rau

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Freshanana, care-s aia mai jegosi ca noi?
Zi-mi si mie, te rog, ca eu personal n-am citit studiul doar mi-a zis un coleg si n-am fost curioasa sa detaliez.

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

acum va pup trebuiesa plec la serv. si eu astept sa intru in concediu MONICA ca sa stau si eu mai mult cu voi, ave-ti grija de voi si de bb, revin maine cu alte intrebari de ale mele

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

monica si pe mine nu m-ai vazut cat te-am tot strigat? E adevarat ca si eu nu prea apuc sa scriu de la munca. Si acu tre sa fug la un training (le dau test)

Cu miroseniile nu-i de gluma. Sunt foarte clare si specifice. Am mirosit supa de pui cu galuste, chiftele de porc, etc. Si nu pot sa zic ca ma omor dupa astea.
freshanana si bitza nu-i vorba numai de educatie, parol! e vorba si de saracie. Multi dintre acesti oameni de care vorbim acum traiesc din venituri pe care noi le arucam poate si o data la cumparaturi si de care nu ne sinchisim. Traim inca intr-una dintre cele mai sarace tzari din Europa.

Tre sa plec. Si eu sper sa intru in concediu sa putem sta mai mult de vb.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

monica au avut efect strigaturile:) concediu placut si ai grija de tine.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Pai Monica, te odihnesti. Ce activitati vrei sa faci? Si eu m-as duce undeva in concediu, sa stau cu burtica la soare, sa innot si sa ma plimb. Nici nu-mi trebuie magazine, yack, sa ne le vad. Doar liniste si pace!

Thassos e o insula superba si linistita, sigur va veti simti foarte bine

July, eu mai am pana cand face copilul 6 luni, pana atunci am ce "forja". Pana atunci deveniti voi experte si ma luminati Pana una alta, imi place www.kiddies24.com/shop/product_info.php?cPath=18_1137&products_id=1607" target="_blank">asta iar pretul e super OK.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

alinushca, nu zic ba, saracia are si ea un rol important; dar, totusi, un ziar de barfe iti poti cumpara si un deo nu???!!Nu trebuie sa fie Gucci, dar sa fie!
Acu cateva zile citisem ca Jojo intra intr-o campanie in care timp de o sapt nu folosea deloc deodorant, se spala ca de obicei. Rolul campaniei e de a demonstra ca doar spalatul nu e de ajuns, e nevoie si de un deo!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

vecinico: iti dai seama ce caine de paza adevarat am? Aseara chiar il barfeam sotului ca este atat de prost animalul asta, ca nu am mai vazut asa ceva: latra la un melc care ieise din cochilie si cand l-a amusinat s-a ascuns, iar in urmatoarele minute fugea de o pisica( nu dupa o pisica) careia ii incalcase teritoriul
piolica: as vrea eu sa fie povesti, dar este "real life" spre horror, as vrea eu sa ma banuiti ca inventez si sa nu fie adevarat ceea ce notez la "d'ale gravideniei"
monica: orice activitati ai avea, iti doresc sa te bucuri de un concediu relaxant!

in alta ordine de idei: toata aparatura electrocasnica este pe pozitii si functioneaza!uraaaaa! am invins! de-abia astept sa ma mut! mai am putin!

Vasile
18+

bibinika
foto

Mergi la inceput