Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
monica_dicut spune:
babytza, eu mi-am facut programarea prin februarie si de abia am gasit loc in 28 iunie. Telefonul il poti lua pe de pe net daca ii dai cautare cu clinica Diagnosis (e pe floreasca undeva, nu prea am eu timp acum sa caut, sorry, nu te supara). Exista o posibilitate sa te bage la urgente dar se plateste o taxa de 200 RON pe langa cei 500 care costa ecografia (stiu sigur de la o prietena)
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
24+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
anca81 spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Ce viteza, nene!
Neatza
anca am gasit un neamt ce expediaza in romania, are carucioare maclaren (de fapt e un magazin, nu un individ ).
www.kiddies24.de
Vazusem ceva si taxe de transport, parca in jur de 20-25 de euro pt zona asta.
_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Sar'mana July, ma duc sa ma benoclez
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
kllemi spune:
ALINUSHCA esti o scumpa la fel se intampla si la mine cu "mirosenii" , analizele sunt mai mult decat ok si sper sa ramana asa, i-am spus si dr. despre ce este vb. si mi-a spus si ea sa nu le mai iau, pt, ca a mai avut paciente care nu le-a putut lua si atunci foarte bine renunt la ele si gata, iar in legatura cu caldura, nu cred ca ea este cazul, de multe ori transpir cand este foarte cald dar vreau sa spun ca o ador(caldura) imi place la nebunie, tot timpul am spus ca mai mult prefer sa mor de cald decat de frig
20+
babytza spune:
Nu pentru acum vreau. Pentru in august daca se poate, pe la sf lunii. Mersi mult oricum...Nu mai stiam la ce clinica e acum..
21 +
anca81 spune:
Monique, bine ai revenit Ma bucur ca totul e bine cu tine si cu bebe Andrei. Si nu in ultimul rand, concediu placut!!! Te asteptam cu multe poze.
July, sa stii ca am vazut chestii misto pe site-ul ala. Eu clar de la 5-6 luni bag copilul in carucior sport iar Maclaren-urile mi se par cele mai OK dintre toate cele vazute pana acum.
Denisa, hai spune-ne ce mai faci!
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
bitza2008 spune:
I'm back!!
Anca,sa treaca maseaua!Pune gheata ca face bine!!
Eva, multumesc de lista, f utila mai ales pt o zapacita ca mine!
alinushca,clau felicitari de semnatura la mai mare!!!!
clau, ce dragutze sunt hainele!Abia astept sa iau si eu; in weekend sper sa ajung la Prenatal ca e in afara Amsterdamului si in timpul saptamanii n-am timp
Monica, un concediu placut iti doresc si stai linistita in privinta bebelushului, asa e el- misca cand vrea!
Apropo de femeile imputite din mijl de transport in comun si nu numai- un studiu recent arata ca noi romanii suntem pe ultimul loc in Europa la igiena!!!Deci, enormal ca la tot pasul sa simti duhoare de transpirati...offf, educatia, bat-o vina!!
26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
andreea_and spune:
albinutele! Hai ca am ceva de recuperat..
Piersicutza bine ai revenit din concediu!
Nerantula daca era apendicita nu se putea vedea la eco? Oricum, felicitari pt bebelinul grasunel!
Brigitte ma bucur ca esti bine, oare ce efecte or avea antispasticele ca acum ma pui pe ganduri, au am luat no-spa la greu la indicatia doctorilor.
Sanziana sa treaca greata.
Clau si Diana nici eu n-am dormit prea bine astnoapte.
Clau ma bucur ca ai avut o zi plina si buna. Hainutele sunt super, m-a distrat poza in care spui ca nu stii ce e. Vreau si eu pantaloni ca ai tai, dar parca n-am gasit produse pt gravide pe site..la franceza mea..
Diana eu m-am facut suvite cu decolorant, la coafor, in trim 2. Stiu ca e ok pt ca substanta nu atinge pielea capului, se pune pe foliile acelea de aluminiu. De tratament cosmetic am cam fugit si eu ca sunt cam sensibila la durere de cand cu sarcina si nu prea cred ca rezist.
Musette felicitari pt schimbarea semnaturii!
Felicic esti mortala..pacat de ardei..bine ca nu ati patit nimic .
Nocom imi pare rau sa aud de infectie, sanatate multa!
Anca , de-acum sa-ti legi telefonul de gat, cum era sa stai pe scari o zi intreaga daca se intampla de dimineata.
Eva bafta la cautari si la semnat! Multumim pt lista!
Alinush bine ca nu ti s-a facut rau, eu era sa lesin de la un nene care mirosea urat. M-ai distrat cu miroseniile .
Monica concediu placut, poate totusi mai apuci sa intri pana pleci.
Kllemi sa nu-ti fie rau si de la tensiune...iei de mult Elevit?
24+ cu Mina Alexandra
Poze
angelynna82 spune:
Eu de fel nu pot dormi bine cand sunt singura, zilele in care e ok duminica, luni si marti...restul saptamanii dorm cu tv aprins si ma scol peste noate de cateva ori.
21 - posibil baietel
Bebe
JulyMorning spune:
anca pai da, are chestii interesante pe site si preturi bune. Iti dai seama ca nici eu nu o sa tin bebelina in landou pana la 1 an, dar sincer nu ma pot hotari ce sa iau, tot pendulez intre diverse. Despre Maclaren, singura chestie mai nasoala am citit-o despre roti. Cica nu amortizeaza foarte bine zdruncinaturile din cauza carosabilului, insa partial sunt absorbite de salteluta din carut.
Of, tre sa ma hotarasc odata, ca am zis ca odata intrata in sapt 28 ma apuc serios de shopping. Momentan fac un pic de exercitii pe laredoute
_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S