Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by piolica
salutare burtikoase.
ieri seara am fost la gym cu Angelina Jolie, nu glumesc, parca era ea. mai ca era sa nu-mi fac exercitiile cum trebuie la cit m-a socat fiinta asta. o frumusete si mai mult decit atit era constienta de frumusetea ei.... i-am spus sotului meu, mi-a zis ca de acum incolo nu ma mai lasa singura sa ma duc la gym, vine si el cu mine sa fie sigur ca totul e ok. vede el batalie glumesc!
in alta ordine de idei, am cumparat pernuta din aia speciala pentru dormit si dupa aceea se poate folosi pentru alaptat. inca nu am folosit-o ca aseara i-am spalat husa, insa in seara asta mi-o iau cu mine in pat. e mult mai buna decit o perna obisnuita, pentru ca interior are niste bilute din polistiren (cred) si nu-si schimba forma deloc. si am luat-o aproape pe gratis... ma duc la gym la Brendon (sint fete de aici care cunosc magazinul) si cind imi iau abonamenmt am o gramada de puncte, asa ca din vreo 80 de euro platiti pina acum am recuparat deja jumate si mi-am luat aceasta pernuta, doar a trebuit sa platesc diferenta de vreo 11 euro.
super afacere.
felicic, incepusem sa salivez cind am auzit ca ai facut ardei umpluti, insa cind am citit cum s-a terminat toata povestes... uppssss, mi-am cam luat gindul! ma insel eu cumva sau tu ai uitat catelul in fata magazinului? povestile tale sint bestiale, ma amuza cind le citesc. ai mare grija de tine, nu te mai apropia de cuptor.
clau_geo, super hainutele de la 'la redoute' din Franta. eu am dat o comanada la Verbaudet, mi le livreaza la socri miercurea viitoare cind sintem in Franta.
apropos de 'batistuta' din imagine, aia este un doudou, adica 'jucaria' cu care doarme copilul. unii prefera din acelea plusate, altii chestii din astea mici gen batistute, iar altii se plimba dupa ei cu o gramada de chestii. Cunosc o fetita care isi luase drept doudou paturica si a fost jale ca parintii nu puteau sa plece nicaieri fara paturica aia. daca cumparati 'doudou', aveti grija sa luati doua, in cazul in care trebuie sa spalati una sau daca se pierde. Nepotica mea din Canada are 3 doudou si unul din ei este o fantoma Casper, care se jegosise la greu. Problema era ca fusese cumparata din Boston de la un H&M, asa ca anul trecut cind am aterizat noi la ei, dupa care am plecat in state, cautam la greu acel H&M din Boston sa-i mai cumparam copilului un Casper... numai ca nu mai aveau, era o colectie veche.
25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Mersi frumos Piolica, chiar aveam nelamuriri asupra acelei batistute , dar daca zici ca e jucarie nu stiu de ce au prins-o la un set de nou nascuti ca e prea mic ca sa se joace cu asa ceva. Si poate ma lamuresti tot cu o piesa de la kitul de nou nascuti, e un fel de saculet portocaliu care am vazut ca se asortaza cu un piptaras portocaliu. E cumva pe post de pantalonasi? se da peste salopeta ca sa stea ca intr-un sac sa nu se miste prea mult?
vezi ca e in poza cu kitul in partea stanga, poate iti dai tu seama.
24+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Piersicutza, welcome back!
Brigitte, ma bucur ca te-ai linistit si totul e ok cu tine si cu bebe!Speram ca vei veni mai des la noi!
dyanira, felicitari pt vestile bune!Bine ca ai scapat de internare!
Nerantula si mie a refuzat sa-mi faca tratament cosmeticiana.
Clau, felicitari pt examen!Spor la cumparaturi(sau inspiratie la liste)
musette,la mai mare!
Felicic, am ras de povestea ta, dar nu e chiar de ras!!Ai grija!E bine ca te verifica sotul!
Nocomsa treaca infectia!
Mai citesc si revin, intre timp mai si infulec salata cu oua, branza, rosii,...o nebunie
26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
piolica spune:
clau_geo, banuiesc ca acel saculet este sa pui hainutele in el si nicidecum sa pui copilul . sint multe firme care au un saculet pentru obiecte mici sau intime.
cit despre doudou, aia este prina jucarie a copilului, cu toate ca nu stie de ea inca de la nastere, in Franta este o tarditie ca la nastere copilul sa aiba deja un doudou. de obicei sint parintii care cumpara asa ceva, mai ales ca unii prefera sa aiba mai multe exemplare.
25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
babytza spune:
Cum fac sa intru direct pe capitolul 64? eu parcurg un adevarat traseu ca sa ajung aici...... se poate mai scurt drumul? nnu stiu eu sa intru? mie mi se deschide intai cap 62...merg pana la capat..si tot asa pana la ziua de azi...
21 +
kllemi spune:
gata fetelor,mi-am facut programare la dr. ca sa ma linistesc asa ca miercurea viitoare poate aflu' si eu ce bb am dabia astept, acum nu mai am rabdare pina miercuri, va multumesc mult ca si voi ma-ti mai linistit putin
20+
angelynna82 spune:
si eu peste o saptamana ma duc la dc...ce greu trece timpul
21 - posibil baietel
Bebe
kllemi spune:
BABYTZA salveaza-ti pagina in favorite, dai click dreapta pe pagina dute cu mouse-ul pe add to favorite dupa care dai ok si in momentul cand vrei sa intri direct te ducu doar in favorite si intri direct pe pagina care ai salvat-o, nu stiu daca ai inteles ceva, mai intreba daca nu iti iese
20+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by kllemi
ALINUSHCA problema la mine nu este de greata, eu am avut niste ameteli foarte mari, aveam impresia ca o sa cad pe strada, ameteam chiar si cand stateam jos pe scaun, ma panicasem la un moment dat pentru ca nu vroiam sa cred ca este de la niste vitamine, iar ideea este ca nu stiu daca trebuie neaparat sa iau vitamine
20+
Scuze ca scriu cu intermitente dar sunt pe la munci...
Tensiunea ti-ai luat-o vreodata in particular? Ieri a fost si foarte cald. Iar cand e cald sau in anumite momente si eu simt ca mi se face rau si daca stau jos. Mai ales daca e putin aer available. Vitamine e musai sa iei daca ai o carentza demonstrata prin teste. Daca toate testele ti-au iesit foarte bine, e de ajuns sa mananci sanatos. Si suficient cantitativ. Eu cred ca in mod normal corpul iti cere singur mai mult. In cazul meu asa e. ma apuca foamea, si stiu si exact ce anume am nevoie sa mananc Am niste.... daca pentru iluzii auditive folosim cuvantul "auzenii", hai pentru chestia asta care mi se intampla mie sa zicem "mirosenii" . Simt efectiv miros sau gust de ceva anume si incep sa mi-l doresc foarte tare. Nu e pofta... ca nu pot sa zic ca ma incanta neaparat lucrul respectiv, dar e NEVOIE> In final ramane si la latitudinea ta in functie de ce ti-a zis si dr. in functie de ce ai mai auzit. SIGUR afli ce e bebe. E musai Si eu cred ca tot Miercuri mergi. Chiar nu mai am deloc rabdare
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+
monica_dicut spune:
M-a strigat cineva?
Musette, Ancutza, Mami de Alexa D'aia va ube io pe voi.
Eu am avut niste zile grele la serv.
Am fost ieri la nenea doctoru sa ne dea ultimile sfaturi inainte de a pleca in concediu. Ne-a certat ca plecam asa departe. In fine, m-a cam speriat putin.
La ecografu lui nu se vede mare lucru, l-a inghiontit l-a miscat i-a facut detoate dar bebele meu e taaaaare puturos . Daca el nu vrea sa miste, nu misca. I-am spus la doc ca are zile cand de abia misca de 2-3 ori asa lejer si zile cand da din picioare la greu. SI a zis ca depinde mult de starea mea. Nu m-a linistit foarte tare. Sunt deja putin disperata, ma gandesc sa nu aiba ceva probleme. In fine, paranoia de prima sarcina probabil Asa ca ma voi duce la Pop pe 28 cand am programarea sa fiu io sigura.
Oricum azi bineinteles ca e fotbalist doar asa ca sa ma linisteasca nitel.
Felicic, esti delicioasa cu povestirile tale. M-ai binedispus tare rau.
Eva, bafta multa la cautari.
Bun venit fetelor noi ca am vazut ca sunt destul de multe. Sarcina usoara si odisee frumoasa. Am citit si io mai asa pe diagonala ca nu prea pot de la serv.
Asa, nu cred ca o sa mai intru pana ma intorc din concediu asa ca sa nu ma mai dati disparuta ca plec pentru 10 zile incepand de duminica. Pana atunci nu cred ca o sa mai am timp (deh, shopping, facut bagaje, dus matza la mama )
Si m-ati innebunit cu socata asa ca pus una bucata mama (viitoare bunica) sa faca borcan de 10 kg socata. DA io plec duminica... tine socata pana ma intorc daca se baga la frigorific??????
Hai ca m-am intins de m ainjurati...GATA
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
24+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ