Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

merci mult angelynna, sincer sunt cam speriata putin deja trebuie sa o sun pe dr.nu stiu ce sa mai cred probabil el misca fara sa il simt eu, dar eu vreau sa il simt

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

kllemi eu am mai auzit de fete carora Elevitul le provoaca greata. Dar mai curand in primul trimestru... daca e musai musai sa iei vitamine incearca altele.

babytza gata, esti membru cu drepturi depline in lista

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by kllemi

merci mult angelynna, sincer sunt cam speriata putin deja trebuie sa o sun pe dr.nu stiu ce sa mai cred probabil el misca fara sa il simt eu, dar eu vreau sa il simt

20+

nu te speria, el poate misca fara sa il simti

21 - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salutare burtikoase.

ieri seara am fost la gym cu Angelina Jolie, nu glumesc, parca era ea. mai ca era sa nu-mi fac exercitiile cum trebuie la cit m-a socat fiinta asta. o frumusete si mai mult decit atit era constienta de frumusetea ei.... i-am spus sotului meu, mi-a zis ca de acum incolo nu ma mai lasa singura sa ma duc la gym, vine si el cu mine sa fie sigur ca totul e ok. vede el batalie glumesc!

in alta ordine de idei, am cumparat pernuta din aia speciala pentru dormit si dupa aceea se poate folosi pentru alaptat. inca nu am folosit-o ca aseara i-am spalat husa, insa in seara asta mi-o iau cu mine in pat. e mult mai buna decit o perna obisnuita, pentru ca interior are niste bilute din polistiren (cred) si nu-si schimba forma deloc. si am luat-o aproape pe gratis... ma duc la gym la Brendon (sint fete de aici care cunosc magazinul) si cind imi iau abonamenmt am o gramada de puncte, asa ca din vreo 80 de euro platiti pina acum am recuparat deja jumate si mi-am luat aceasta pernuta, doar a trebuit sa platesc diferenta de vreo 11 euro.
super afacere.

felicic, incepusem sa salivez cind am auzit ca ai facut ardei umpluti, insa cind am citit cum s-a terminat toata povestes... uppssss, mi-am cam luat gindul! ma insel eu cumva sau tu ai uitat catelul in fata magazinului? povestile tale sint bestiale, ma amuza cind le citesc. ai mare grija de tine, nu te mai apropia de cuptor.

clau_geo, super hainutele de la 'la redoute' din Franta. eu am dat o comanada la Verbaudet, mi le livreaza la socri miercurea viitoare cind sintem in Franta.
apropos de 'batistuta' din imagine, aia este un doudou, adica 'jucaria' cu care doarme copilul. unii prefera din acelea plusate, altii chestii din astea mici gen batistute, iar altii se plimba dupa ei cu o gramada de chestii. Cunosc o fetita care isi luase drept doudou paturica si a fost jale ca parintii nu puteau sa plece nicaieri fara paturica aia. daca cumparati 'doudou', aveti grija sa luati doua, in cazul in care trebuie sa spalati una sau daca se pierde. Nepotica mea din Canada are 3 doudou si unul din ei este o fantoma Casper, care se jegosise la greu. Problema era ca fusese cumparata din Boston de la un H&M, asa ca anul trecut cind am aterizat noi la ei, dupa care am plecat in state, cautam la greu acel H&M din Boston sa-i mai cumparam copilului un Casper... numai ca nu mai aveau, era o colectie veche.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Klemi mie pe la 17 sapt mi-a fost intr-o seara rau . Cum dr mea era plecata din oras , m-am dus a doua zi la urgenta si contra cost(27 ron) mi-a facut un echo sa ii vad inimioara...ca sa ma linistesc. I-am spus dr care era de garda ca mi-a fost cam rau si ca nu vreau decat sa vad ca bb e ok, ca nu vreau sa imi faca morfo sau cine stie ce... Nu prea vroia dar am insistat si m-a primit. Cel putin am plecat de acolo linistita. bb era tare vioi chiar daca eu nu il simteam...

21 +

Mergi la inceput

Alinushca multumesc muuuuult !!!!

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ALINUSHCA problema la mine nu este de greata, eu am avut niste ameteli foarte mari, aveam impresia ca o sa cad pe strada, ameteam chiar si cand stateam jos pe scaun, ma panicasem la un moment dat pentru ca nu vroiam sa cred ca este de la niste vitamine, iar ideea este ca nu stiu daca trebuie neaparat sa iau vitamine

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by kllemi

buna fetelor,dar vad ca a-ti scris ceva, v-am spus si ieri nu stiu care a-ti observat ca mie mi-a fost rau de la ELEVIT, am renuntat de 2 zile la el si vad ca imi este mult mai bine, voua vi sa intamplat asa ceva???? sau macar ati auzit?????

ANGELYNNA vreau sa te intreb si eu, tie la cate saptamani a miscat bb???? te intreb ca am vazut ca o sa nasti in aceasi perioada cu mine, la mine vreau sa zic, ca nici macar nu are de gand sa miste deja intru la idei paranoia....

20+

Draga mea, elevit eu iau incepand abia cu ziua de azi, asa mi-a zis dr. In prospect scrie ca e posibil sa existe si ceva reactii adverse, mai iei cumva si alte suplimente nutritive? Fier, de exemplu? Sfatul meu e saii spui medicului tau ce ti s-a intamplat, pentru ca e posibil sa fi facut suradoza de vreo vitamnina care nu se elimina , gen D, E, sau de Ca... Poate faceti niste analize.

Cu bb, uneori nu misca deloc, alteori da din picioruse mai tare, insa nu e o regula. El misca de cand era un bob de fasole, numai ca trebuie sa inveti sa il simti. Cateodata e ca o gadilatura, ca un fluture sau ca si cum te-ai speria. ALteori e imposibil sa-l ratezi :) Nu te ingrijora!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Prima oara cand i-au fost facute masuratorile lui bebe, a fost atat de activ incat cu greu a reusit sa le faca si misca destul de mult in burtica iar eu nu il simteam, pana cand a miscat eram innebunita.

Si acum as vrea sa miste cat mai mult, poate sa faca si razboi in burta mea ca nu m-ar deranja dar din ceea ce am citit si vazut ei in perioada asta mai mult dorm

21 - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

La 14 saptamani am facut echo si dr imi arata ce vioi era , cum dadea din manute.. fiica mea era in delir ca isi vede fratiorul pe ecran si eu muream ca nu simt nimik cu toate ca vedeam cum isi schimba pozitia... Era doar o falfaire ce simteam eu...nimik mai mult...

21 +

Mergi la inceput