Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by freshanana
arata super pantalonii clau
dar nu erau decat portocalii si albi/crem ? ca eu as comanda dar nu culorile astea ca nu cum sa le asortez la verde de ex
poti sa ne dai linkul de la francezi ?
26+
AMR 98 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
Freshanana aceau mai multe culori, incearca sa intri pe www.laredoute.fr, poate ii gasesti tot la reducere.
24+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
JulyMorning spune:
Ce viteza, nene!
Neatza
anca am gasit un neamt ce expediaza in romania, are carucioare maclaren (de fapt e un magazin, nu un individ ).
www.kiddies24.de
Vazusem ceva si taxe de transport, parca in jur de 20-25 de euro pt zona asta.
Clau, misto de tot pantalonii, portocaliul ala mai ales imi place la nebunie. Ah, felicitari pt examen!
Era sa iau si eu haine de bebe de la redoute... acu nu stiu ce sa fac daca zici asa de masuri. Dupa ce ca eram io ametita, acu nici francezii astia nu se tin de masuri... of of
vecinico, esti de coma, parol... da' fox n-a zis nimic de mirosurile care veneau de la ardeii aia incendiati?
_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by kllemi
buna fetelor,dar vad ca a-ti scris ceva, v-am spus si ieri nu stiu care a-ti observat ca mie mi-a fost rau de la ELEVIT, am renuntat de 2 zile la el si vad ca imi este mult mai bine, voua vi sa intamplat asa ceva???? sau macar ati auzit?????
ANGELYNNA vreau sa te intreb si eu, tie la cate saptamani a miscat bb???? te intreb ca am vazut ca o sa nasti in aceasi perioada cu mine, la mine vreau sa zic, ca nici macar nu are de gand sa miste deja intru la idei paranoia....
20+
Stai linistita, bebe poate misca chiar daca nu il simti. Pe noi ne-a atentionat ca este prezent cu 1 zi inainte de Paste, asta insemnand cam 18 saptamani, nu pot descrie senzatia care am avut-o dar pot spune ca sunt euforica de fiecare data cand misca.
Inca o data, nu te stresa , la fel ma ingrijoram si eu dar pana la urma totul e ok.
21 - posibil baietel
Bebe
babytza spune:
Si eu iau ELEVIT si nu am avut probleme de la el..DR ce ti-a zis? poate nu e de la el...
21 +
clau_geo spune:
Angelynna eu folosesc Eucerin si sunt multumita de el (e ulei si gel de dus).
Klemi nu stiu ce sa zic de raul tau de la Elevit, eu iau de freo 7 luni si nu am avut probleme. Insa stari d care ai tu am avut la inceput de la utrogestan sau de la lipsa de calciu.
July eu te sfatuiesc sa cumperi de la redoute insa sa iei masuri 56-60 care sunt echivalentul la 54-56 la noi. Calitativ nu am ce sa le reprosez insa marimile sunt un pic diferite, desi kitul pt nou nascuti este mai mare decat cele care le-am luat marimea 54.
clau_geo spune:
cred ca va las un pic sa zumzaiti fara mine si incec sa dorm macar o ora ca sunt zombi de la noaptea trecuta.
preety spune:
Buna ziua la toate mamicile si la toti bebeii!
Voiam sa va spun ca dupa ce am vazut raspusurile voastre si dupa ce am mai intrebat eu pe ici colo am decis sa incep si eu sa iau vitamine, mai precis elevit. Clar este ca durerile de picioare (carcei) noaptea sunt de la vitamine si starile de lesin pe care le am de la caldura nu-s de la tensiune (cum banuieste dr mea) ci tot de la carenta de vitamine. In sfarsit... voiam doar sa va spun concluzia!
Asta noapte am fost zombii ptr ca m-au durut ba picioarele ba burta (ca la perioada aceea din luna).... si chiar si acum simt o jena la burta. Nu stiu insa daca sa iau No Spa sau nu...
Astept pana la sf lui iunie sa ajung la dr sa vad ce-o mai spune.
18+ cu mult asteptata Sorina
angelynna82 spune:
Clau mersi mult, la mine problema principala sunt sanii, care ma mananca de mor, mai ales dupa dus.
21 - posibil baietel
Bebe
babytza spune:
Klemi si la mine a miscat bb tot pe la 18 saptamani, cu toate ca mie mi s-a parut ca l-am simtit de la 15- 16 , mai ales fiind a doua sarcina. Dar la 18 sapt. ma uitam la burtica si am vazut cum a dat cu piciorusul.... A fost o senzatie minunata... Stai linistita ca o sa il simti pe bb curand...
21 +
babytza spune:
Klemi si la mine a miscat bb tot pe la 18 saptamani, cu toate ca mie mi s-a parut ca l-am simtit de la 15- 16 , mai ales fiind a doua sarcina. Dar la 18 sapt. ma uitam la burtica si am vazut cum a dat cu piciorusul.... A fost o senzatie minunata... Stai linistita ca o sa il simti pe bb curand...
21 +