Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
alina_anto spune:
ELENUCA FELICITARI!!!!!! LIZUCA sa va duca multe bucurii!!!

Babyname La multi ani!!!!!
Fetelor, nu am apucat sa va povestesc cum e bona..dar intru mai tarziu pt ca acum se trezeste Sara si trebuie sa manance, plus ca am si o supa pe foc....
Monik

Curaj!!!! Sa aduci pe lume O fetitza frumoasa, sanantoasa si norocoasa!!! Te pup
Lilly, Andree

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
mihaser spune:
Salut!
Inais multumim de aprecieri! Si eu pap telemea cu rosii! Eu te sfatuiesc sa ceri epidurala…nu are sens sa te chinui.
Aelita bine ai venit acasa cu bebe Andres. Sofia ce zice?
Laura la primul baietel mi-a recomandat debridat..i-am dat de la 6 zile si pana mai tarziu la 1-2 luni…Acum ii dau bebelinei 2.5 ml suspensie pe zi si vad ca ii merge bine…azi a tras si 2 vanturi…m-am bucurat asa tare ca nu o mai doare burtica!
Monik de ce nu te-ai odihinit? Mai am o prietena care trebuie sa nasca si e cu casa in renovari!
Simo nici eu nu prea ii interzic, dar vroia sa-I cante si in ureche lu` aia mica…I-am zis sa cante pe covor si nu a vrut. Eu ii inteleg si pe ei, insa cu timpul trebuie sa ne inteleaga si ei pe noi…Am observat ca mai nou Cristi vorbeste cu un ton mai sus…sa fie sigur ca se face auzit.
Andreea si la noi se da drumu la o clinica privata super cu maternintate unde o sa faca Munteanu fertilizari, insa cred ca vor fi neste scoruri…asa ca ma bucur ca am scapat ieftin la stat si a fost si super ok. Bafta si tie!
Ylari ma bucur ca ati scapat de probleme!
Melly iti tin pumnii!
Andreap ma bucur ca esti alive!
Daniela voi?…pe cand marele eveniment?
Nicole felicitari ptr reusita din noaptea nuntii…noi am picat lati atunci! Eram varza de obositi!
Miss eu cred ca se poate sa fie lichid…dr ce spune? Poate ai membranele putin fisurate.
Noi la baie nu am putut pune plasa din aia ptr ca e geamul prea mic…trebuie pusa prin exterior…si cum stam la 3…
China la mai multe saptamani! La copro nu prea ies multe…chiar sunt curioasa…Data trecuta si noi am venit cu diaree acasa, dar ne-am vindecat cu hydrasec, debridat, fara lapte de la mine si zeama de orez fiert. Ce nasol cu icterul ala!
Felicitari elenuca ptr bebe eliza elena. Refacere usoara!
Alysh dar de ce sa nu le stertilizezi la rece cu solutie Chicco! In 30 de min sunt gata! Si eu as merge la mare! Ce fain!
Leeloo pai din ala gata congelat eu nu prea cumpar..ca nu are gust asa bun.
Si eu am scris povestea nasterii pe o foaie…sper sa o bag pe PC zilele astea! Ce super sunt pozele cu baietii si cu tine! Sa va traiasca!
Iulia si io zic sa nu mai umbli la negi…si sa alaptezi normal!
Mcoca si noi o sa mergem la bunici la Targoviste la inceputul lui iulie cu bebelina…acolo o si botezam. O sa mergem cu masina si o sa ne oprim poate o noapte pe drum…pe la Sibiu as vrea eu!
Babyname si multe bucurii!
Socrate dar la voi nu isi face efectul debridatul?
Va pup! Noi miercuri mergem sa facem un eco la cap…asa ne-a recomandat din spital.
Fetele am voie sa beau limonada sau sa ma vopsesc? Eu lohii nu mai am…tin tamponul, dar e curat.
Ptr colici puteti incerca si baby drink! e ceai... si Eli s-a linistit de la el.
Ptr sfarcuri luati-va tampoane Multimom de la Bioclin sunt super ca nu le lasa sa se usuce si nu faceti rani...Eu am avut o rana si mi-a trecut foarte repede.
Andree27 spune:
Miss P durerile erau jos la ovare ,poarca cineva ma strangea de ele foarte tare si nu mai aveam nici aer!!!Si eu cred ca erau din acelea false ca altfel continuau!!!
Elenuca sa-ti traiasca Lizuca!!!!!Si sa va aduca numnai bucurii!!!!
Babyname La multi ani si tot ce iti doresti un bebe sanatos!!!
Acum mai am ceva dureri dar nu asa tari ca si aseara!!Eu sper sa nasc odata ca sincer nu mai am rabdare si deja au inceput telefoane cu :''NU ai nacut inca???''
Poze
Andreea
38+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 2saptamani!!!
Nicole1980 spune:
Felicitari Elenuca pt bebe Lizuca. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!!!!
La multi ani Babyname !
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
socrate spune:
mihaser nu prea isi face efectul. De fapt depinde ce efect tb sa aiba. Partzuri trage dar tot se chinuie.
Noemi,
Simonix spune:
Salutare fetele 
Raportam 3 900 grame - yupiii !!! Am fost la pediatru ieri si bebe e bine, sanatos, se pare ca nu are displazie de sold (si al nostru era suspect), mai urmarim ;) Bebe a facut pipi de 2 ori pe nenea doctor :D s-a razbunat, pt ca l-a chinuit un pic :( l-a apasat peste tot ba chiar la piciorushe a fost un pic ... violent, saracutzu' de bebe :(
Eu cu al meu de cateva zile am probleme cu gazele, mai rau ca inainte. Se chinuie mititelu'.... vai de el. Si din cauza asta nici nu mai doarme bine, se scoala efectiv tzipand ! Da cate un urlet brusc de imi sta inima in loc, apoi mai doarme nitel, apoi iar da un tzipat... si se aude un maaare partz la funduletz :( Doctorul a zis ca s-ar putea sa fie un pic constipat, si ca nu reuseste sa scoata tot ... intr-adevar, faca kk mai rar, dar habar nu am daca e constipat. O sa ii bag supozitor cu glicerina, asa mi-a zis dr. In fine, programul lui s-a dat peste cap, nu isi mai doarme orele si se trezeste plangand - si atunci nu il pot calma decat cu un biberon cu laptic, care il ajuta si sa faca kk. Ma cam deranjeaza problema asta, pt ca iar a devenit haotic rau, mancat la 3 ore - 4, aiuristic ... Dar el sa fie bine.
Fetelor, al meu saliveaza in prostie - ai vostri fac la fel? Doctorul mi-a zis ca s-ar putea sa regurgiteze, dar eu vad ca e saliva, nu laptic hmmm
Miss si celelalte fete care inca ezita - eu sunt fan epidurala, nu stati pe ganduri daca puteti sa nasteti asa. Nu asteptati nu stiu ce dilatatie ca sa o faceti, chiar nu are rost sa va chinuiti. Epidurala nu blocheaza nasterea, chiar daca travaliul este un pic mai lung (ceea ce nu este neaparat cazul), ganditai-va ca nu simtiti durere si va puteti odihni si pregati pentru momentul expulziei. Chestia cu lipsa durerii nu este singurul argument pro, o sa vedeti ca in momentul expulziei o sa fiti mult mai cooperante si va va fi mult mai usor. Si intr-adevar, aveti sanse mari sa scapati de taietura. Ganditi-va cum veti impinge dupa ore de durere si comparati cu situatia cand veti impinge dupa niste ore de somnic
(care somnic poate fi ultimul linistit hehe caci dupe aceea ... vine bebe si e vai de voi
) Mai a nascut cineva tot asa(scuze ca nu am retinut numele... va citesc asa, mai pe apucate) si a avut parte de o nastere la fel de usoara ca a mea, fara taieturi inutile si dureri etc. In plus, bebe coopereaza, caci nu a fost stresat inutil si daca mamica e linistita, cu siguranta si el va fi linistit. Mie mi s-a facut epidurala la dilatatie 3, bebe nu era angajat deloc, statea bine merci cocotzat
iar travaliul a durat 9 ore (6 ore de la instalarea periduralei). In alea 6 ore m-am hlizit, am dormit si sforait
, am citit si m-am pregatit sufleteste pentru ce urma. Dilatatia si-a urmat cursul, ajutata si de oxitocina iar bebele a coborat ushor ushor. In tot timpul asta am fost amandoi super monitorizati, deci la cel mai mic semn - navalea in salon o trupa de medici etc. Nu a fost cazul ![]()
Sigur, daca epidurala e facuta de cineva care nu se pricepe prea bine e mai riscant poate (ma gandesc ca e anestezia prea tare si in momentul expulziei mamica numai poate impinge ca lumea hmmm), dar de exemplu pentru Miss nu va fi cazul, astia au experienta pe aici. Si nici in Ro nu cred ca mai e cazul, totusi, au evoluat lucrurile :)
Ca sa nu mai vorbim de recuperare - esti in plina forma imediat dupa nastere. Nu tu ametzeli, stari aiurea etc... Iar eu la o luna de la nastere am reluat bicicleta, si sigur as fi putut si inainte, dar nu avui timp.
Nu pot sa cred ca ridic in slavi nasterea naturala hihi - caci la inceputul odiseii o huleam de zor !!! Eram pro-cezariana convinsa
Ma rog, sa zicem ca vorbesc acum doar de nasterea cu epidurala ![]()
Va urez tuturor nasteri usoare ca a mea :) Sa aveti parte numai de momentele bune, de emotii si de lacrimi de fericire exculsiv ;) Mult curaj 
Revin imediat - bebe ma cheama nitel ;)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
http://b1.lilypie.com/DiKip2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
alra spune:
Nu pot sa cred ca ridic in slavi nasterea naturala hihi - caci la inceputul odiseii o huleam de zor !!! Eram pro-cezariana convinsa
mama si cate capace imi venea sa iti dau si nici macar nu te cunosc!!!
da asa e, daca ai o experienta placuta recomanzi la toti sa faca la fel insa nu toate se potrivesc tuturor.
Miss Felicia, scurgerile alea cum sunt, apa chioara sau mai vascoase?
Lichidul amniotic e apa-apa si are un miros cam ca de dezinfectant as zice eu. si daca ai mebranele crapate pe undeva ai avea scurgeri si ziua nu numai dimineata.
o alta varianta, un pic mai rusinoasa, ar fi ca s-a slabit perineul si nu mai inchide bine vezica
cu streptococu cum stai? in cate saptamani esti?
Vacanta cu Laura in Romania
Magnetism79 spune:
Fetelor, mi-au venit analizele si sunt f. bune , mai trebuie sa astept cateva dintre ele , mai stau sa trec de sapt 37 sa ajung in 38 si dupa ma duc cu ele in dinti la doctor.
Maine plec la un botez , de fapt mergem sa botezam o fetita micuta la mare si cred ca de-abia luni vin inapoi.
Sincer nu mai am rabdare, prefer sa plec departe de casa sa mai uita de timp ca altfel innebunesc, numar zilele .
Azi am luat un costumas tare haios pt un baietel de 6 lui , prietenul lui fiumiu ca ma imtalnesc cu el; si trebuie sa ii dau ceva nu?
Va pup si felicitari noilor mamici!!!!!!!!!!!!!!!!
Lavi+36 cu Bogdanici Pogonici
melly23 spune:
LA MULTI ANI babyname!!!sa ai parte de toate bucuriile lumi alaturi de cei ce te iubesc si pe care ii iubesti!!!
fetelor!tot nu mia raspuns nimeni la intrebarea legata de bb , daca se misca in timpul contractiilor, asa parca el le-ar si face!!!si inca ceva!!!de dimineata am o scurgere asa apoasa dar nu in cantitate mare!!!ci asa mai de vreo 50 ml!!!deja mi-am schimbat chilotul de 3 ori!!!

oare ce o fii???ce sa fac???sa merg la spital!!!contractii nu prea am!!!adica regulate ca de durut ma doare acolo jos la ovare!!!
39+ Amelia Gabriela
Simonix spune:
Alra - hihi
corect ! de acord cu tine ! Mereu ma gandesc la tine cand imi aduc aminte de nastere - daca stai sa te gandesti, am cam avut experiente un pic asemanatoare: bebici nascuti la 37 de saptamani, parca si Laura a avut tot cam 2700 si ceva hmmm :)
Mai voiam sa ii raspund lui Dolores - si noi doua avem experiente asemanatoare
dar in privinta alaptatului :) Sa stii ca eu am cam renuntat la ideea de a-i da san, fix din motivele enumerate de tine. Eram super stresata, nu ma relaxam deloc cand venea ora de masa, ma gandeam chiar cu groaza la acel moment. Bebe ma simtea si se agita si mai tare, ma ranea, dupa ce ca ma durea sanul de la pompa, mai ma musca si el of of :) La noi tot asa, era esential sa ia in greutate si nu imi permiteam sa ma joc cu sanii. Asa ca am bagat biberon la greu si muls la greu. Pai daca as mai sta si cu bebe la san dupa ce ca imi ia o groaza de timp sa ii dau sa pape, sa ragaie (si al meu e cam lent la treaba asta), sa il schimb, sa il adorm, apoi sa ma mulg .... si apoi sa ma joc cu sanul !!! as innebuni :)
Sa stii ca si eu m-am simtit un pic vinovata ca renunt la san - tot poporul ma stresa sa il "pun la san" - pai il pun frate, dar nu il vrea
zici ca il pici cu ceara cand il simte ! Sau il linge de zor pana se enerveaza si face ca toate alea ! Si in plus, nu stiu cand sa il pun la san: el cand se trezeste deja e enervat, apoi dupa ce mananca - e plin
Imi e mila sa ii smulg biberonul din gura, caci hapaie cu placere si se uita la mine cu ochishorii aia ... ma termina
Acum ce sa fac... nu pot continua asa la nesfarsit, so - important e ca ii dau lapte de la mine si gata 
in legatura cu alte lichide - si mie mi s-a zis ca daca bb bea lapte de mama nu ii mai trebuie altceva. Insa daca e f cald a zis dr ca ii pot da un pic de apa - ceai insa nu recomanda, ca ii umple burta degeaba. Mai bine un pic de apa, de sete.
Si mie mi-a zis sa il tin inclinat pt ca fonfane rau ![]()
Si sa uram numai bine noilor bebelushi
si mamicilor - recuperare rapida !!! Sa va bucurati de puiutzi 
Ah, si pentru cine are timp si chef - iaca niste pozici de Robertzel & friends :) (sa stiti ca eu pun f multe poze, pentru ca familia din tara sa ne poata vedea si sa isi mai aline dorul de noi)
http://picasaweb.google.com/s.vilau/RobertFriends
In seara asta avem party !! De oameni mari hihi - il lasam pe Robert acasa, cu buni a lui ;)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
http://b1.lilypie.com/DiKip2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau