Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
monik16 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Felicitari Elenuca!!!!Sa-ti traiasca comoara si sa va aduca numai bucurii!!!
Intre timp tin suspentru:
Andreea
Lilly si
Monik!!!!!
Monik - tocmai la 5 te-a programat pentru operatie! Multa bafta, iti tin pumnii sa fie totul bine!!!!!!!
Hai, mai fetelor - Alra, Miss Parker - ca nu ma supar eu asa de usor - stiu ca e restrictiva rau lista aia, dar vad si eu partea buna a lucrurilor - poate s emai "topesc" din cele 14 kg cu care am ramas...
Mihaser - eu vorbeam de pestele cumparat congelat de la magazin, nu de cel cumparat proaspat (sau de la gheata) si pe care-l congelezi tu acasa!
Bebeloiul e tare cumintel - doarme cam 4 ore intre mese - inca nu sunt lamurita cu "productia" mea de lapte intrucit el suge de la ambii sini si mi-i goleste (se simte la mina) si apoi mai papa si inca 60 ml de lapte praf - abia dupa asta adoarme satisfacut! Inca nu am cintar acasa asa ca nu pot sa-mi dau seama nici cit a luat in greutate si nici sa-i faca sa-zisa proba de supt ca sa vad cum stau eu cu productia de lapte... Pina una, alta iau Nutrinatal si beau ceai de anason la greu... In fine, chiar daca ii voi da in continuare supliment, voi continua sa-l alaptez, cred ca asa e cel mai bine!
Am reusit sa scriu si povestea nasterii lui Tudorica - daca vreti sa o cititi, o gasiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121863
Ma duc la bucatarie sa-mi pregatesc o cafelutza si revin mai dupa prinz sa vad ce vesti mai sunt...
Edit - chinabulina - si Tudor face caca foarte des - aproape la fiecare masa, de ma dispera, dar eu stiu ca asta e normal. Si el a avut in spital o secretie la un ochisor - i-au dat cu nitrat de argint si i-a trecut imediat! Si el continua cu icterul - mie pediatra mi-a spus ca poate dura 2-3 saptamini, tie ce ti-a spus??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) siTudor Andrei (21 Mai 2008) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Gabriela, ti-am citit povestea si m-am emotionat tare!!! Mi-au dat lacrimile si nu mai am cuvinte!!! Felicitari!
Da, la 5 m-a programat, la 4 trebuie sa fiu acolo pt. analizele preoperatorii...
Pupici!
39+
Sara-Maria
Reallaura spune:
Socrate, merci e info..eu eram cu debridatul.
cred ca o sa ma duc la medicover la un pediatru, mai mult ca sigur, sapt care vine.
Adoarme la san, apoi trage de sfarc de cateva ori cu putere, exact cum descrii si tu. de ce? nu e bun laptele???
Are si Miss dreptate cu strengarii astia, dar noi cum mai facem lapte dc nu dormim? ooof.
Chinabulina al meu tot 2 sapt face azi. Si la fel ne chinuim si noi...Nu am scapat de icter, sper sapt asta...
Andreeap, bine ai revenit!
Da, a fost ceza pana la urma.. Cum merg pregatirile de nasa?Cum a iesit rochita?
Elenucaaaaaaa!!! Felicitari pentru Lizuca mare!
Leeloo am citit povestea...ce mamica curajoasa au Tudor si Stefan! 
Fetele, eu in casa il tin in body cu manesca scurta si ciorapei.
Fara pantalonasi si caciulita si cu geamurile deschise...
nu stiu dcsa iesim azi, pe vantul asta...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
simonacip spune:
Elenuca, felicitari, sa-ti traiasca Luzuca grasana, sa va bucure si sa ne vedem curind la o plimbarica.
Andreeap, bine ai revenit!!! Ne era dor de tine, cred ca a fost taaare placut la mare...Vreau si eu, noi n-avem parte de concediu anula sta...Asta este, la anul direct in Grecia , impreuna cu sis si cu Mirciulica, d'abia astept...
Miss
, eu cred ca e o secretie mai abundenta, asa ca la gravide, stai linistit, oricum iti vor repeta analizele si dc va fi nevoie iti vor da niste ovule pt ca tu nasti vaginal.
Andreea27, Monik 

Alysh si noi am fost afara , tare batea vintul, i-am ridicat si eu cit am putut acoperamintul d ela carut, l-am prins cu ace, sa nu-i mai vina aerul in fata ca nu putea respira..Ne-am intors repede...si cind ma gindesc ca ieri ne-am plimbat cite 2 ore in 2 reprize, fara sa zica pis...doar a dormit...
Chinabulina,
sa va treaca colicii si sa luati in greutate...lasa ca prindeti voi ritmul si o sa fie bine.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
ELENUCA, felicitari, draga noastra, sa te bucure din plin Lizuca si sa fiti cu totii sanatosi!!!
Am citit acum povestea lui leeloo, f frumoasa si impresionanta, felicitari mamico, sa-ti traiasca flacaii!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Alina cu iubirea noastra, Vlad
stefany_p spune:
Nicole 1980, este foarte bine ca ti s-a facut prelevare pentru depistarea streptococului B. Nu te speria, nu este o nenorocire. Pe perioada travaliului, (unii doctori chiar si inaintea travaliului) iti vor administra antibiotice pentru a nu se transmite streptococul la copil. Acesta este absolut inofensiv pentru tine dar poate fi fatal pt copilul nou nascut. Nu vei sta mai mult in spital iar daca antibioticul este prezent in perioada nasterii, copilul nu va suferi cu absolut nimic.
Iulia, multa sanatate!
Miss P, dpn -ul meu s-a modificat pe 24 iunie iar fetita mea la 8 luni s-a cam facut baiat.Pupici!
mcoca spune:
Alysh, eu zic sa te duci linistita cu bebele la mare (daca ai o masina cu aer conditionat). Trebuie numai sa va opriti la doua ore, sa se mai dezmorteasca si el :). Aici astia zic ca de la 3 saptamani bebele poate sa ia avionul, asa ca ...
Si noi ne-am programat o mica vacanta la sf lui iulie, cand bebele va avea cam 1 luna, si la sf lui aug venim in ro cu avionul. Am oripilat pe toata lumea in ro, inclusiv pe o prietena pediatra, dar pentru francezi e cat se poate de normal.
Vicky
36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
simonacip spune:
leeloo, ti-am citi povestea, iubito, frumos...sa dea DUmnezeu sa fiti fericiti toti patru 
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
iulia83 spune:
fetelor, vad pe listutza de pe prima pagina ca azi e ziua lui babyname asa ca, bagam un la multi ani pt ea..

Pozici Iulia
AMR 7 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
simonacip spune:
Babyname, La Multi ANi!!! Sa fii fericita, sa te bucuri de bblus!!!!!!

Stiam ca mai era ceva, uitasem sa-i raspund lui Nicole...Ne-au facut analize si mie si lui bb (lui bb proteina C parca asa se numeste analiza). Ne-au tratat pe amindoi cu antibiotic, bb 5 zile 2,5 de 2 ori pe zi si eu 10 zile, tratament la 8 ore parca...Dr Culcer mi-a spus ca nu-i nevoie sa repetam analiza dc bb maninca, e vioi, etc...Eu ma gindeam s-o repet totusi la un moment dat, cind m-oi hotari sa-l intel pe bb![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
socrate spune:
Laura eu stiu (din ce am citit) ca bb doarme la san ca oboseste de la supt. Tb stimulat. Sincer lui Sebastian pot sa ii fac ce vreau cand doarme el doarme nu se incurca. Merge cu stimulatul cand e pe jumatate adormit dar atat. In plus asta cu trasul de sfarc poate fi semn de oboseala, pb la burtica sau pur si simplu nu vine suficient de repede lapticul si e nervos. La noi se mai combina burtica cu nervii si tot asa. Are mese la care suge bine, are mese la care nu. CAnd e foarte agitat si nervos nu il chinui asa mult ii dau biberonul si asta e, eu ma mulg ca nu am ce face. Altfel el se enerveaza si mai tare si inghite mult aer, ca se repede la sfarc si inghite cu tot cu aer, iar se arcuieste si tot asa. Si eu prefer sa nu il chinui ca daca inghite aer il doare si mai tare burtica. E un cerc vicios, depinde cine are nervii mai tari. Eu recunosc ca cedez.
Nu stiu daca sa il scot sau nu...e cam vant mi-e teama.MAi stau o ora si vad.
Nu mai stiu cine intreba de trezit pentru masa. Eu nu il trezesc niciodata, cand se trezeste mananca.
Noemi,

Tudor Andrei (21 Mai 2008)