Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Alysh iubita cam devreme pentru mare. Cel mai bine e sa intrebi medicul.

Nu mai stiu cine intreba de debridat. Mie mi-a dat pediatrul 2.5 ml de 2 ori pe zi.

Mersi pentru lamuriri legate de sterilet...om vedea, momentan avem alte treburi.

Copilul a dormit relativ bine, si-a dat peste cap insa programul rau ieri a adormit pe la 11 noaptea dar pana la 2:30 nu am avut treaba cu el si s-a mai trezit pe la 5 jumate. Deci e mai bine.
Tati e in delegatie pana maine deci azi bag somn cu el cand doarme, poate mai recuperez.

Rellaura Asta cu adormitul la san face si al meu. Dupa ce ca nu suge destul, mai si doarme cand il pun la san. Asta daca nu are dureri de burtica, ca daca are... se zbate de nu pot sa il alaptez ca imi face varza sfarcul si mai si plangem in tandem. E mai bine de cand cu tratamentul dar nu as da pe spate de rezultat. Nu stiu ce sa zic, cred ca o sa chem totusi si un alt pediatru sa il vada. Poate exagerez insa as vrea sa nu il mai doara. Imi ramane sa incerc si Bonisanul asta.
Cand ii dau Debridatul face spume la gura si se stramba si saliveaza si scuipa, deci oricum ii pun mai mult sperand ca inghite destul.

chinabulina nervii tari draga mea asa e la inceput trebuie sa iti mentii rabdarea si echilibrul. Stiu ca iti vine sa iti iei campii dar gandeste-te ca trece.

Stiti ca v-am zis ca am luat de la Medela o ustensila care are capat de lingura dar si un recipient ca de biberon? E...al meu copil scuipa peste jumatate prin aceasta metoda, deci nu merge.
Sper sa nu se dezobisnuiasca de supt din cauza biberonului. Eu insist oricum, as vrea sa manance numai de la san dar nu cred ca vom reusi.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Am uitat fara numar, pentru cine naste programata, pentru cine nasta neprogramata si pentru cei care asteapta barza.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Felicitari Elenuca!!!! Sa-ti traiasca comoara si sa va aduca numai bucurii!!!

Intre timp tin sus pentru:
Andreea
Lilly si
Monik!!!!!

Monik - tocmai la 5 te-a programat pentru operatie! Multa bafta, iti tin pumnii sa fie totul bine!!!!!!!

Hai, mai fetelor - Alra, Miss Parker - ca nu ma supar eu asa de usor - stiu ca e restrictiva rau lista aia, dar vad si eu partea buna a lucrurilor - poate s emai "topesc" din cele 14 kg cu care am ramas...
Mihaser - eu vorbeam de pestele cumparat congelat de la magazin, nu de cel cumparat proaspat (sau de la gheata) si pe care-l congelezi tu acasa!

Bebeloiul e tare cumintel - doarme cam 4 ore intre mese - inca nu sunt lamurita cu "productia" mea de lapte intrucit el suge de la ambii sini si mi-i goleste (se simte la mina) si apoi mai papa si inca 60 ml de lapte praf - abia dupa asta adoarme satisfacut! Inca nu am cintar acasa asa ca nu pot sa-mi dau seama nici cit a luat in greutate si nici sa-i faca sa-zisa proba de supt ca sa vad cum stau eu cu productia de lapte... Pina una, alta iau Nutrinatal si beau ceai de anason la greu... In fine, chiar daca ii voi da in continuare supliment, voi continua sa-l alaptez, cred ca asa e cel mai bine!

Am reusit sa scriu si povestea nasterii lui Tudorica - daca vreti sa o cititi, o gasiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121863

Ma duc la bucatarie sa-mi pregatesc o cafelutza si revin mai dupa prinz sa vad ce vesti mai sunt...

Edit - chinabulina - si Tudor face caca foarte des - aproape la fiecare masa, de ma dispera, dar eu stiu ca asta e normal. Si el a avut in spital o secretie la un ochisor - i-au dat cu nitrat de argint si i-a trecut imediat! Si el continua cu icterul - mie pediatra mi-a spus ca poate dura 2-3 saptamini, tie ce ti-a spus??

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Elenuca felicitari mamico!!!!!! Sa-ti traiasca Lizuca!!!
Doamne, cat de mult imi doresc sa trimit si eu asa un mesaj, sa aflu odata ca copilul meu e sanatos...

39+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Elenuca felicitari mamico!!!!!! Sa-ti traiasca Lizuca!!!
Doamne, cat de mult imi doresc sa trimit si eu asa un mesaj, sa aflu odata ca copilul meu e sanatos...

39+ Sara-Maria

Hai mai, monik ca mai e asa de putin! O sa vezi ca totul va fi bine - abia astept sa primesc mesajul de la tine - sa nu ma uiti si sa pierd faza!!! Multi !

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh
Saptamana viitoare tati pleaca la mare la un congres.....ne-a propus si noua sa mergem daca vrem. Vaaaiiiiiiii, ce-as mai merge dar nu stiu daca nu e prea devreme pt bebe. Bine, ca n-as iesi cu el pe plaja decat dimineata f devreme si seara dupa 6.dar totusi. Plus ca eu am sterilizator de biberoane pt microunde, deci nu stiu unde i-as putea steriliza biberoanele.doar sa dau o shpaga la bucatareasa de la hotel si s-o rog sa le fiarba. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMm, chiar nu stiu ce sa fac, tare mult as vrea sa mai schimb atmosfera.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Alysh - intreaba pediatrul inainte sa iei hotarirea - s-ar putea sa fie totusi prea devreme pentru mers la mare. Cu sterilizare nu-ti face probleme, poti sa iei cu tine lichid de sterilizat la rece de la Chicco - e foarte bun si foarte practic si ilgasesti la farmacii!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

eh, fetelor, a facut criza de colici in dimineata asta, saracuta. inca un motiv ptr soacramea sa intre in camera si sa imi stea pe cap'

intrebare: bb a papat la 10 dar abia acum a adormit, ce fac, o scol sa ii dau sa pape masa de la ora 13?

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

quote:
Originally posted by Alysh
Saptamana viitoare tati pleaca la mare la un congres.....ne-a propus si noua sa mergem daca vrem. Vaaaiiiiiiii, ce-as mai merge dar nu stiu daca nu e prea devreme pt bebe. Bine, ca n-as iesi cu el pe plaja decat dimineata f devreme si seara dupa 6.dar totusi. Plus ca eu am sterilizator de biberoane pt microunde, deci nu stiu unde i-as putea steriliza biberoanele.doar sa dau o shpaga la bucatareasa de la hotel si s-o rog sa le fiarba. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMm, chiar nu stiu ce sa fac, tare mult as vrea sa mai schimb atmosfera.

Alysh - intreaba pediatrul inainte sa iei hotarirea - s-ar putea sa fie totusi prea devreme pentru mers la mare. Cu sterilizare nu-ti face probleme, poti sa iei cu tine lichid de sterilizat la rece de la Chicco - e foarte bun si foarte practic si ilgasesti la farmacii!

John D. Rockefeller, Jr.

Saru'mana, ce idee super pt sterilizat bibe!
O sa intreb si medicul cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

elenuca

Felicitari, refacere rapida, laptic mult si sa ramaneti la fel de fericiti mereu!
Bine-ai venit pe lume Eliza Elena, sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata!

Alysh, mersi de lamuriri, m-ai mai linistit... Nu stiu ce sa-ti zic de plecatul la mare, mai ales daca aveti si voi calduri din alea mari... Sa nu fie prea mare stres cu transportul, ca la mare sunt convinsa ca aerul de acolo, plin de aerosoli si ioni negativi, i-ar face bine lui bebe!

Apropo de mare, prietena mea cea mai buna s-a nascut usor cracanata si cu probleme la labutele picioarelor intoarse inauntru (ca Mara), iar medicii au vrut s-o puna in ghips, insa alt pediatru i-a spus mamei ei sa mearga cu ea f. devreme la mare, la namol etc., ceea ce i-a prins tare bine si la scurt timp dupa aceea nu mai avea nici un fel de probleme... Fetele ale caror bebei au asemenea probleme, interesati-va si de remedii din astea naturale, ca nu se stie niciodata...

Laurita, socrate, bebeii vostri adorm la san si fiindca le e tare bine acolo, pai ce sa faca si ei? E mai comod sa fii tinut in brate si leganat si dezmierdat decat sa te strofoci ca sa sugi, intelegeti-i si pe ei Va tin pumnii sa fie totul din ce in ce mai bine si sa treaca mai repede problemele astea de inceput! Probabil cand vor trece la voi, vom veni noi, mamicile de iunie, cu belele proaspete...

leeloo, felicitari pentru Tudorelul care papa asa bine!! Am citit si povestea, tare draguta, sa ti-o pui la semnatura!!

babyname, LA MULTI ANI cu bucurii alaturi de printesa ta!! Cand mai dai pe la noi?

In rest ... UN REGAT PENTRU O PISCINA !!!!!!!!

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

FELICITARI ELENUCA!! SA-TI TRAIASCA LIZUCA!! sa fiti sanatoase, sa ai mult laptic si recuperare rapida! te asteptam cat mai curand cu vesti si pozici

Pozici Iulia AMR 7 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput