Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
A venit bebe Lizuca!!!
Tocmai cand scriam mai sus si bagam majorete, mi-a venit un SMS:
" La 10:30 a venit pe lume prin cezariana minunea noastra Eliza Elena, 51.5cm, 3700gr, scor apgar 9. Suntem bine amandoua si extrem de fericiti"
Felicitari, Elenuca!!!Bun venit pe lume Lizucai, sa fie sanatoasa si bucuria vietii voastre!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
fetelor, vad pe listutza de pe prima pagina ca azi e ziua lui babyname asa ca, bagam un la multi ani pt ea..
Pozici IuliaAMR 7 Zile!!!
![]()
Ariana Elena
![]()
![]()
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
la multi multi ani!!!!
.Multa multa sanatate, tie si la bebe!!!iarta-ne...dar nu mai apucam sa scriem/cetim tot!!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
alra spune:
quote:
Originally posted by Simonix
Alra - hihicorect ! de acord cu tine ! Mereu ma gandesc la tine cand imi aduc aminte de nastere - daca stai sa te gandesti, am cam avut experiente un pic asemanatoare: bebici nascuti la 37 de saptamani, parca si Laura a avut tot cam 2700 si ceva hmmm :)
e na? io aveam impresia ca iti intra pe o ureche si iti iese pe ailalta cand iti ziceam
laura 2560 si a luat si ea foarte frumos dupa... da tot 37 de saptamani.
poate spre vara ii punem face-to-face
Vacanta cu Laura in Romania
mcoca spune:
Mihaser, dupa parerea mea bebii sunt rezistenti, noi parintii ne paranoizam aiurea. Si eu cred ca e mai usos sa pleci cu un bebe mic care habar nu are de nimic (gen patul lui, etc) decat cu unu mai marisor. Si noi facem botezul la sf lui iulie :))), si chiar acum o sa ma urnesc sa sun popa, sa vad daca avem nevoie de programare.
Vicky
36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
chinabulina spune:
socrate, leeloo, laurita, simonacip, mihaser, sar'na pentru incurajari
... deja parca ma simt mai bine.
leeloo, in legatura cu icterul, mi-a spus medicul ca poate tine 2-3 saptamani. cica ce e peste 3 sapt nu mai e fiziologic si e nevoie de tratament. mi-a mai spus ca ar putea fi din cauza unei enzime/bacterii (nu mai tin minte exact) din laptele meu. iar pentru asta mi-a recomandat ca, macar de 2 ori pe zi, sa scot laptele cu pompa si sa incalzesc biberonul mai tare intr-un vas cu apa, cica prin incalzire s-ar distruge chestia aia care face sa nu-i treaca icterul.
eu mai am o problema mare: imi scade productia de lapte
. ba, mai mult decat atat, sanul stang produce mult mai putin decat dreptul
. ce naiba sa fac? am incercat sa trag mai mult de stangul, pe principiul ca, cu cat scoti mai mult, cu atat se formeaza la loc mai mult. deocamdata nu ne-a iesit, stangul se goleste una-doua, in timp ce dreptul e plin-ochi
... ce sa fac???
dar, in loc sa ma tot plang, mai bine as ura bun venit pe lume lizucai, puiut de elenuca si recuperare rapida mamicii ei 
si
babyname!!!!!
p.s. leeloo, mi-a placut povestea nasterii lui tudor-andrei; esti o mamica curajoasa, tot respectul 
georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria
maimutzica cu urzica
Alysh spune:
quote:
Originally posted by mcoca
Alysh, eu zic sa te duci linistita cu bebele la mare (daca ai o masina cu aer conditionat). Trebuie numai sa va opriti la doua ore, sa se mai dezmorteasca si el :). Aici astia zic ca de la 3 saptamani bebele poate sa ia avionul, asa ca ...
Si noi ne-am programat o mica vacanta la sf lui iulie, cand bebele va avea cam 1 luna, si la sf lui aug venim in ro cu avionul. Am oripilat pe toata lumea in ro, inclusiv pe o prietena pediatra, dar pentru francezi e cat se poate de normal.
Vicky36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
Vicky, merci.....nici eu nu vad care ar fi impedimentele, mai ales ca n-am de gand sa stau cu el la soare deloc. Practic am iesi dimineata o ora pe faleza sau prin imprejurimi unde e si umbra si apoi seara dupa 6 la plimbare. Exact cum facem prin Bucuresti numai ca evitam tevile de esapament. O sa vb totusi si cu dr....
Ce frumos ca ne scrii din Franta.....am stat si eu pe-acolo vreo trei ani jumate, langa Paris , in sud- Gyf sur Yvette si nord -la Domont si mi-e un dor nebun cu toate ca merg in fiecare vacanta acolo. Anul asta cred ca sarim ca e bebe prea mic, dar in ianuarie anul viitor cand va avea el 9 luni sper sa ajungem pe-acolo. Bises
Alina cu iubirea noastra, Vlad
mcoca spune:
ALina, 3 ani jumate suna a teza, sau ma insel eu?
Sa-mi zici ce o sa-ti zica pediatrul, sunt taare curioasa. Ti-am zis de prietena mea pediatra, ca ea s-a oripilat, si in plus ea e pediatra aici :))). Si cand ne-a auzit ca facem planuri pentru revel, sa mergem la o cabana cu toata trupa, ne-a atras atentia ca o sa avem un copil de 6 luni atunci :))).
Vicky
36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
leeloo2004 spune:
Fetele, vad ca e 5 si Monik a intrat probabil deja in operatie...sa-i tinem pumnii!! 

Multumesc de aprecieri - ma bucur asa de mult ca totul a trecut cu bine si fara probleme si suntem amindoi ok!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
quote:
Originally posted by mcoca
ALina, 3 ani jumate suna a teza, sau ma insel eu?
Sa-mi zici ce o sa-ti zica pediatrul, sunt taare curioasa. Ti-am zis de prietena mea pediatra, ca ea s-a oripilat, si in plus ea e pediatra aici :))). Si cand ne-a auzit ca facem planuri pentru revel, sa mergem la o cabana cu toata trupa, ne-a atras atentia ca o sa avem un copil de 6 luni atunci :))).
Vicky36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
Un an am facut DEA de Administratie Publica la Univ Paris Assas, apoi am lucrat la un cabinet de avocatura si un an m-am pregatit pt concurs ENA dar nu l-am luat din pacate....sau din fericire ca daca il luam ramaneam acolo si nu-l mai intalneam pe actualul meu sot, nu-l mai faceam pe iubitul meu bebe si nu mai eram asa fericita..sunt convinsa de asta. Poate 'om reusi sa stam la povesti vreodata.....
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Reallaura spune:
Babyname, 

!
Sper sa ai o zi minunata anul asta, alaturi de 2 fetitze frunoase!
Chinabulina si eu am mai putin lapte la sanul stang...![]()
mie nu mi s-a parut o probl....si asa nu am suficient.![]()
![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura