Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
Andree27 spune:
Ylari cand ai scris de negi,eu prima data am citit negrii!Si ma intrebam oare ce treaba are Iulia cu negrii!!!Sunt trilulilu!!!Felicitari pt noaptea cu reusita!!!!
Iulia si eu asa stiu ca negii chiar nu au nici o legatura,nu se iau!!!!!Acuma cum crezi si tu!!!!
AndreaP chiar zilele astea intrebam de tine!!!Tinem pumnii sa castigi la lota,dar sa si joci ,ok???Daca e ceva da un sms!!!!Sa ai grija de tine si te pupam!!!!
Miss P cum esti?Ai putut dormi in noaptea asta???
Poze
Andreea
38+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 2saptamani!!!
Nicole1980 spune:
Am schimbat semnatura, adica varsta lui bebe David.
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
Nicole1980 spune:
Bafta mamicilor tinem sus majoretele: Elenuca, Andreea, Lilly , Monik 

Va asteptam cu bebeii sa ne povestiti cum a fost.
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
MissParker spune:
aelita,
bine-ai revenit si mai ales cu vesti asa bune!! Sa-ti traiasca Andrés si sa mearga totul struna in continuare, sa pape bine si sa se dezvolte cum trebuie! La cat a fost de maricel, te-au taiat destul de putin, asta e o veste imbucuratoare. Si eu sunt tot mai pro-epidurala...
Doloress,
si sa ne mai scrii!
stefany_p, pe tine nu te vede omul cu secolele! Tie cum iti merge? Totul ok? Stii deja daca vei avea fetita sau baietel? Nu de alta, dar sa actualizam lista...
Andree27,
mersi de intrebare, am dormit relativ prost, cu multe intreruperi si vise ciudate, dar m-am incapatanat sa mai adorm si dupa 7 si m-am dat jos din pat pe la 9... Unde erau durerile tale azi-noapte? Prin burta sau jos, la bazin si intestine?? Sa nu fi fost contractii false... Dar acum ti-au trecut? Ca la contractiile adevarate nu-ti trece, ci se intetesc... Or fi fost tot din alea de exercitiu...
andreap, bine ai revenit si tu, chiar ne faceam griji! Tinem pumnii sa fii bine. Picioare umflate am si eu, nu ma mai suport, parca sunt un elefant
Si azi au anuntat 27-33°, cu eventuale ploi si grindine prin anumite zone. Da’ sa-i dea naibii o ploaie din aia cu spume, sa se racoreasca putin pamantul, ca daca ma mai umflu putin am senzatia ca explodez...
Nicole1980, inseamna ca noi doua avem nu numai acelasi nume pentru baieteii nostri, ci si acelasi DPN acum
Hai ca sunt tare curioasa care din noi naste prima... Iti tin pumnii sa-ti rezolvi toate problemele si sa ai o nastere cat mai usoara si cu epi...
Fetelor, aveti si voi o mica scurgere dimineata cand va dati jos din pat, ceva incolor si inodor dar foarte putin? Ca eu ma tot sperii crezand ca elimin lichid amniotic, dar mi se pare mult prea putin ca sa fie asta... Ce-o fi? Azi la ora 3 sunt la doctor si o sa-l intreb... Iar la 5 merg la prima sedinta de acupunctura... Of, ce zi torida mi-am ales si eu ca sa ies in oras... dar asta e, n-am ce face... si mai am o singura pereche de papuci ortopedici care ma incap... mai bine zis sper sa ma incapa si azi
Doamne, e oribil sa fii asa umflat, nu-mi mai recunosc manutele mele fine si gleznutele... sunt ca niste carnati...
Ylari, ce bine ca ati intrat in sfarsit in normal. Tinem pumnii s-o tineti tot asa 
elenuca, Lilly, monik, Andree – bafta, fetele

Felicia
36+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
iulia83 spune:
neatza 
somn la greu si la mine...acu 10 min m-am trezit.
aelita bine ai revenit si felicitari!!!
stefany_p da sa traitzi!!!!! 

monik vad ca n-are stare...shmotruieste pana-n ultima zi...tinem pumnii si asteptam vesti!! 

elenuca hai cu lizucaaaaaaa 

andree27, melly una timida si pt voi? 
andreap deci ai fost la mare, ha??? rusinicaaaa!!!
asteptam vesti bune 
daniela_sb sholdurile dureroase sunt si pt mine o problema, dar numai in timpul somnului...cred ca si de la cata celulita s-a asezat pe ele...vorba monikai
Nicole bine ai venit in randul celor fara servici, frecatoare de menta..speram sa te vedem mai des pe forum 
ylari Doamne ajuta...s-o tina obiceiul pe bebeluna
andree27 
de unde atatia negrii? ![]()
in sfarsit am reusit sa raspund la toata lumea intr-o postare
sper sa nu mai fi uitat nimic de zis...
raportez zi noroasa, racoros afara, placut..aleluiaaaaaa
ma duc sa pregatesc micul dejun pt mine si pranzul pt lupul infometat ca dupa 12 are pauza de masa si vine ca vantul si ca gandul acasa sa-l hranesc
Va pup
Pozici Iulia
AMR 7 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
chinabulina spune:
hai si noi, ca n-am mai fost de tare multa vreme...
in primul rand
fetelor care nasc astazi! si felicitari proaspetelor mamici
... si sarcini usoare burticilor 
noi raportam azi 2 saptamani implinite
... intre timp: dureri de burtica la greu, facem kk la greu, imi vine mie sa-mi iau campii. am fost ieri la medic, ne-a recomandat coprocultura, ca s-ar parea ca e ceva luat din maternitate (da-le-as cu ea de cap!!!
)... apoi nu mai mancam destul, dormim ca valiza in gara imediat ce simtim sanul lui mami (iar mami moare de nervi
), nu am luat deloc in greutate, ba ne mai curge si un ochisor
... mami e disperata de cap, noroc de tati ca e mai intreg cu nervii, ca cine stie unde am ajunge...
pentru colici ni s-a recomandat un cocktail de sab simplex (12 pic) si bonnisan (6 pic) in ceai baby calm (daca ar vrea sa bea ceaiul
, ca zici ca vreau s-o omor cand i-l dau)...
iar pentru ochisor, tobrex, 1 pic de 3 ori/zi...
aaaaa, si inca nu i-a trecut icterul, se pare ca de la laptele meu se mentine... iar laptele meu pare din ce in ce mai putin. azi iau cantar, ca nu se mai poate.
saptamana viitoare mergem din nou la medic, sa vedem cum am evoluat...
va pup si incerc sa mai intru
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
gabitzam spune:
'neatza mai pe la pranz ashea ![]()
Am avut curentul oprit in dimineata asta, m-am invartit pe linga calculator, mi s-a urat fara TV, calculator, macar un radio, ceva. Am stat si am facut Sudoku.
Nici o veste? Pumnii stransi si majorete agitate pentru elenuca, lilly, monik 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
A venit bebe Lizuca!!!
Tocmai cand scriam mai sus si bagam majorete, mi-a venit un SMS:
" La 10:30 a venit pe lume prin cezariana minunea noastra Eliza Elena, 51.5cm, 3700gr, scor apgar 9. Suntem bine amandoua si extrem de fericiti"
Felicitari, Elenuca!!! 

Bun venit pe lume Lizucai, sa fie sanatoasa si bucuria vietii voastre!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Andreap, ce ma bucur ca ne-ai dat de veste si totul e ok! Atunci cand m-ai sunat eu n-am inregistrat nr tau......dar astept un sms cand va fi cazul
Noi am venit de afara...vedeti fetelor ca e un vant groaznic.....cel putin aici la mine a fost cumplit. am fost cu bebe pana la posta Vitan sa-i iau un pachetel de la Redoute ca nu mai puteam de nerabdare, apoi si prin piata am cumparat branzica si cireste si cand ne-am intors tot vant napraznic, imi luat acoperisul de la landou pe sus...noroc ca am avut o caciulita cu mine ca eu in ultima saptamana nu i-am mai pus deloc.
Saptamana viitoare tati pleaca la mare la un congres.....ne-a propus si noua sa mergem daca vrem. Vaaaiiiiiiii, ce-as mai merge dar nu stiu daca nu e prea devreme pt bebe. Bine, ca n-as iesi cu el pe plaja decat dimineata f devreme si seara dupa 6.dar totusi. Plus ca eu am sterilizator de biberoane pt microunde, deci nu stiu unde i-as putea steriliza biberoanele.doar sa dau o shpaga la bucatareasa de la hotel si s-o rog sa le fiarba. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMm, chiar nu stiu ce sa fac, tare mult as vrea sa mai schimb atmosfera.
Miss P, eu mereu aveam scurgeri incolore, inodore.si nu erau lichid pt ca eu am avut lichid arhi-suficient, cred ca sunt secretii specifice sarcinii, n-ai de ce sa te ingrijorezi
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Nicole1980 spune:
Simoncip parca si tu ai avut de furca cu streptococul B ?
Ce investigatii i s-au facut lui bebe...i-au dat tratament ?
Pentru asta v-au tinut mai mult in spital ?
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David