Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 5

simonacip spune:
Ah..am uitat s-o felicit pe Aelita pt nasterea usoara si sa-i spun lui Inais ca durerea este un argument serios proepidurala...si eu ziceam ca-s rezistenta la durere si pot sa spun ca la ambele am nascut in citeva ore, dar sunt niste dureri de care vrei sa scapi cumva, ca nu se pot suporta...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Andree27 spune:
Neatza,
Feelor nu cred ca mai am mult!Azi noapte am avut niste dureri si in plus erau super constante!!Si azi noapte am mai avut ca am incercat sa dorm!!Ce ziceti?Durerile erau foarte mari ca imi taiau rasuflarea!!!
Pt Elenuca,Lilly si cine ma doreste si pt mine!!!
Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 2saptamani!!!

melly23 spune:
'neata si de la noi!!!
monik exact asa am avut si eu niste dureri de mama focului!!!intr-una de la ora 18 pana la 4 noaptea!!!dar nu erau contractii regulate!!!asa ca m-am foit pana mi-au trecut!!!
apropo am si eu o intrebare!!!in timpul contractiilor bb se misca tare????
39+ Amelia Gabriela

andreap spune:
Traiesc!!!!
Am ajuns la birou,cu treaba putin,asa ca profit sa intru sa va felicit pe toate proaspetele mamici.Sa fiti sanatoase,fericite si puiutii sa creasca mari si sanatosi
Eu sunt OK;marti am fost la medic,cica col lung,inchis..mai avem.
In rest sunt bine,grasa si frumoasa.Piciorele ma supara cel mai tare,sunt super umflate si culmea,s-au si inrosit,parca-s oparita cu apa fiarta...WE trecut am fost la mare,am facut ceva plaja,sunt neagraaaa,plsu niste pisoruse in apa,asa de control
...sa fi vazut balena pe plaja
..deja am 85kg..dar noi sa fim sanatosi!
Laura,cezariana pana la urma??
Cleo,ce face cel mai asteptat BBlus de la odiseea noastra?
Fetelor,mi-e tare dor de voi..sper sa castig la Loto sa iau calculator
..mi-e asa de greu...
Am cumparat si eu hainute;le-am spalat,calcat,acum astept sa vina Politia sa le puna in bagaj.am luat si cate ceva ptr.mine....ma rog,cat de cat sutnem pregatiti.
Acum ma rog la Doamne sa ajung la nunta unde sunt nasa,sa nasc dupa nunta si pe 22 sa ajung la examen.
Alte noutati....ce sa va mai zic?Sper sa va gasesc pe toate sanatoase data viitoare cand mai ajung in lumea tehnicii moderne
Pupici multi la toata lumea
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

kitzy spune:
Hai Andreea!!!!!!!!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)

kitzy spune:
ma bag cu agitatele pentru draga mea prietena
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)

daniela_sb spune:
Buna dimineatza!
Vreau sa scot si eu
pentru Elenuca, Lilly, Monik, Andree si cine mai doreste.
Vianne papusica scumpa.
andreap iti tin pumnii sa castigi la loto ca deja se intreba toata lumea pe unde esti. Ma bucur ca sunteti bine si te mai asteptam cu vesti mai des.
Eu am alta pe agenda de zi: ma dor soldurile.... burtici si bebici.
37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Andree27 spune:
Merci KITZY!!!!!!!!
Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 2saptamani!!!

Nicole1980 spune:
Neatza!
In sfarsit am scapat de “serviciu”….uraaaaa!!!
De luni nu am mai fost, v-am citit insa nu am avut timp de postat, insa de azi promit ca o sa va salut zilnic.
Luni am fost la ultimul eco si ….surpriza….. DPN –ul meu s-a decalat intre 22-26 iunie, asa ca Gabitzule schimba-mi si mie pe prima pagina cand ai timp 25.06.08 (am ales eu data din interval…) Acuma sigur a fost proiectat exact in noaptea nuntii, ca in povesti.Noi am avut nunta pe 29.09.2007
Marti am fost la doctora mea si am luat si analizele: a aparut din nou streptococul B. Asa ca sunt putin tulburata pentru problemele ce le avem :
- Rh negativ
- Streptococ B
- La eco - ureterohidronefroza bilateral- adica un obstacol in calea urinei- se va investiga la nastere. Se pare ca apare frecvent la baietei…
Am vorbit de peridurala ( atentie nasc la Municipal), se pare ca anestezistii fac doar in prezenta medicului tau, altfel nu fac, dar doctora mea mi-a promis ca se va face….ramane de vazut.
Trebuie sa imi schimb semnatura si revin.
Poze Nicole 37+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

YLARI spune:
Buna dimineata, tin pumnii fetelor care nasc azi!!!
Declar prima noapte fara urlete... a seintelege ca nu a avut colici azi-noapte. Nu imi vine sa cred. I-am dat bonnisan de 2 zile. Si kk vine la 24 de ore fix. Sunt superfericita.
Socrate, lapticul nu e nici mai mult nici mai putin decat npana acum, deci cam 30 ml. Asta e, o pun la tzitzi si ptr asta, ca are anticorpi. Ce daca nu o satura, n-are ce rau sa ii faca. Acum sta cuminte binoclata pe peretzi, mancai-as okii ei albastri...
Iulia, lasa maica negii in pace. Sa stii ca nu stiu daca e neg, dar pe un sfarc am si eu o... chestie micutza, asa ca o mica excrescenta...
Azi sun la Medicover sa facem si noi abonamentul ptr bebeluna. Hot lineul ala e ceva nene, sa poti suna oricand pe cineva sa te lamureasca.
Va pup.
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq