Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Saraca matza, daca ar stii ce o asteapta de la Marutza ta ar fugi in lume

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele..
Lily, sa-ti traiasca puiul sa se faca mare si sa va bucure!!

Alysh, la mult luni lui Vladic. Ai vb cu pediatrul? Ce ai hotarit cu marea?

Alina! La multe saptamini, luni, ani si pt scortisoara cea frumusica!1

Monik, recuperare usoara si lapte mult pt printesuca.

Miss, frumos Daviduche ai si tu acolo, minca-i-ar mama pe ei!!Iti doresc caldura cit mai putina, mie-mi place numai caldura mi-as dori, dar tu nu prea te impaci cu ea asa ca sa fie cum iti doresti tu.

Lorich, si tie iti doresc sa stea bb pana se termina tevatura si vine mami tau la tine....Iar bb sa fi sanatos si frumos ca mami lui

Dordia, dar si al meu face kk diferit, l-a avut si verde, chiar ma gindeam la soacra lui Ylari ce figura ar fi facut si ce-ar mai fi spus dc vedea...Bb n-a avut nimic. Azi insa i-am dat si eu citeva picaturi de Sab si o sa-i dau si diseara, l-a cam durut burtica cred, desi n-a plins, doar s-a scremut mai intens ca de obicei, si a facut de 2 ori kk, nu moale, pastos deci ok..totusi poate-l ajuta picaturile astea si la gaze, eu stiu?

Simonix,Doloress lui RObertzel si lui Patrick, luptatorii odiseei noastre..
Al meu nu prea mai vrea bibe, atita se agita si incepe si trage cu minutele, vrea sa apuce orice si se inroseste la fata, cred ca nu-i mai place hipoalergenicul asta...habar n-am, nu mai papa decit maxim 60, chiar dc nu a papat inainte bine la san, chiar dc a papat bine...nu stiu ce sa zic, oricum astept sa vad ce se mai intimpla in continuare..

Gabitzam, pentru 10 iunie, a inceput si la tine numaratoarea inversa, Doamne Ajuta!

Cu eritemul lui alergic nu cred ca pot sa-l trec pe alt laptic, habar n-am dar nici nu m-as risca...

Fetele cum scap de burta asta??? Parca la David mi-am revenit mai devreme, nu-mi mai amintesc, sau unde era iarna si puloverele imi mascau burta si-mi faceau constiinta mai impacata, nu stiu...cert e ca as face ceva dar nus tiu ce...Plus celulita...De verge nu mai spun nimic.

Luni trebuie sa merg sa-mi citeasca preotul de 40 de zile si sa-l inscriu pe David la gradinita, sper sa reusesc, sunt un pic stresata, e tare greu cu locurile la gradinitza...Dar sper sa nu raminem pe afara...Bine, noi mergem la 3 gradinitza sa fim siguri... Ssst, sa nu mai stie nimeni

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina si la meu a varsat asa biberonul acum ceva timp...nu m-am panicat, se mai intimpla...Oricum el la fiecare masa cind eructeaza (ca un om mare, se aude cred si la vecini), varsa si laptic, nu mult si apoi incepe invariabil sa sughite...Asteapta sa vezi care-i treaba, cit de des se repeta si vb cu medicul..La mine nu s-a repetat.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

monik lasa draga mea, ca dupa atata shmotruiala, meritai si tu un somnic bun, asa ca anestezia aia a fost binevenita pune bebita la san sa traga bine..doamne ajuta sa vina lapticul ca noi cu cezarienele noastre suntem mai intarziate la capitolul asta...ai grija, refacere rapida si te asteptam cu vesti...

cleo esti de coma!!! imi si inchipui biata matza cu ochii bulbucati cat cepele... lasa ca se obisnuieste ea cu bebitza...o sa vada ea zile negre cand o creste mare si o sa fie trasa de coada intr-un mod "barbar" dar funny si fi fara grija ca faze cum ca ii papa nasul, sunt scorniri..de ce tocmai nasucul si nu urechi, maini, picioare?? mai degraba ai grija sa nu lase par, si sa te speli bine pe maini dupa ce ii duci rahatelul ca ala contine nu stiu ce microbi daunatori....in rest, no pb..chiar am vazut pe reality zone azi dimineata la birth stories una care a nascut avea caine, pisica, sarpe, sobolan si inca un animal care nu-mi mai amintesc cer specie e in casa...deci..vezi numa sa n-o apuce geloziile pe matza ca o sa creada ca n-o mai iubesti..draga de ea...

alina cred ca dra scortisoara cu gene luuungi nu vrea laptic decat de la tzitzica ta..intreaba totusi dr. daca esti nelinistita. poate i s-a umplut stomacelul..

Pozici Iulia AMR 6 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

care-i faza cu cititul la preot la 40 de zile??? e vreun obicei ce trebuie facut? da chiar, ce obiceiuri trebuiesc respectate dupa nasterea copilului d.p.d.v religios? stie cineva???

Pozici Iulia AMR 6 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Draguta, referitor le nr de scaune, eu l-am intrebat pe doctor cate e normal sa aiba, mi-a zis ca intre unul pe zi si chiar dupa fiecare masa.
La consistenta... a mea face ca mustarul... si la culoare si la consistenta. sunt un pic ingrijorata ca ea facea unul pe zi la 12 noaptea iar azi noapte n-a facut... deci...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

E ok ca mustarul...dar al meu flacau..facea ca mustarul...dar de o perioada incoace...face cu mucozitati...e ceva gelatinos si molicel care nu se absoarbe de pampers....offf...merg sa citesc mai mult despre asta!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

monik, scumpa de tine, cum ne scrii tu din rezerva... Iti dorim sa te refaci repede, dar lasa-ti timp, stai acolo cat poti si lasa-le pe surori/moase sa te ajute cum pot ele mai bine, ca e totusi greu dupa o cezariana, mai ales cu anestezie totala, sa nu uitam ca e o operatie... Probabil ca si la tine lapticul va veni putin mai greu, dar daca scumpisoara e bine dezvoltata si are putere, te va stimula ea, numai s-o pui cat mai des la san, imediat ce te simti in stare!

cleo, eu cred ca mai degraba pisica ta da bir cu fugitii de frica daca o ia Mara la suturi, spune-i mamei tale sa nu-si faca griji, ca nici o pisica nu mananca nasul la bebici...

simonacip, imi place ca tu abia acum il inscrii pe David la gradinita... Aici m-a sfatuit o prietena buna, cu o fetita de un an si jumatate, sa-l inscriu pe al meu imediat dupa ce se naste, fara gluma, cica sunt liste de asteptare enorme... M-am interesat deja prin cartierul unde stau eu, sunt 2 crese-gradinite und cica pot merge copiii de la 3 ani. Pai si de la 2 ani cine mi-l ia? Ca eu totusi vreau sa reincep munca dupa 2 ani si am nevoie sa-l duc undeva 6 ore pe zi... Inca nu stiu ce voi face... Trebuie sa mai caut...

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumesc ,fetelor !

Bine ai venit, Eliza Elena !SA CRESTI MARE,SANATOASA SI FRUMOASA !

babyname,,la multi ani !!!!

mihaser-Sofia e mandra de trofeul ei,il arata cui vine in casa ,il pupa,il mangaie,adoarme greu ca vrea sa stea numai cu ochii la el,alearga la mine cand il aude ca plange si imi arata cu degetul spre camera,si se agita sa ma misc mai repede ,il leagana cu cosul ...Iibea laptele..adica laptele pecar eil scot ca sa iifie lui maiusor sa apuce sanul,ea il ia de pe noptiera si il bea .

Simonix bravo pt grasunel !ma bucur ca nu are dispalsie.

GABITZA

quote:
Venit de la doctor. Am stabilit cezariana pentru 10 iunie
MAI E UN PIC !!

melly se pregateste sa iasa, crd ca o sa vina rapid cand se pregateste asa din timp.

quote:
A nascut Lilly !

Primit SMS la prima ora:
"Am gasit barza. In 30 mai la ora 1:55 s-a nascut Julia prin nastere normala. Are 3.6kg si 54cm. Suntem bine amandoua. Vom reveni pe forum cu amanunte. Lilly79 "

FELICITARI,LILLY !!

quote:
Mesaj de la Monik - primit aseara, la ora 22:

"Suntem fericitii parinti ai unei fetite de 2890g si 50 cm. E frumoasa foc si cuminte! Monica"

FELICITARI,MONIK !!!

Deasemenea,felicitari mamicilor care au nascut in aceeasi zi cu mine :
Vianne - sa va traiasca STEFANA EDUARDA
Desiree2002 -sa va traiasca VICTORIA ISABELLA .

Si nu in ultimul rand,FELICITARI mamicilor care au nascut in urma mea :
aldaesme - LORELEI

fecian - GABRIEL

Luminel - ELENA CRISTIANA

Andrada79 - ANDREI TIBERIU

EPIDURALA: pe Sofia am chinuit-omult pana a iesit,saracuta,pt ca nu aveam epidurala . si ea obosise si nu mai facea nimic,a trebuit sa faca ditai tgaietura ca sa o scoata dupa 40 de minute de impins,desi ea era cu capul la iesire ,initial a zis medicul ca iese in 3 minute...dar ea deja obosise...si simteam cum imping intr-un zid,imi ieseau ochii din cap si degeaba ...M-am recuperat f greu,epidurala mare,nu puteam sta nicicum,nici in picioare nicijos,abia ma ridicam ,aveam o vanataie mare mare undeva in partea dreapta,nu stiu cum s-a produs..
Acum,cu epidurala,am nascut f comod,am cooperat super, am impins numai cand mi se spunea ,simteam cu fiecare impingere cum iese un pic si asa stiam cum si in ce fel sa fac(nu ca la Sofia de parca era inzadar) ,a taiat un pic de tot,nu am simtit niciodata cusatura ,oricum m-as aseza nu o simt,am facut dus la cateva ore si m-am asezat pe wc ca si cand nu as fi nascut (la sofia era de groaza,faceam din avion), a iesit copilul din cateva impingeri .
La Sofia m-a durut spatele 3 luni,abia ma miscam,si am zis " daca faceam epidurala as fizis ca e din cauza asta ". Acum nu m-a durut nici o clipa ,decat un pic de tot locul,ca o injectie normala .cand a facut epidurala auzisem ca paraie,scartaie,doare,nuuu ! mai repede tip la o injectie in fund sau la o masea,decat asta !
Sofia din cauza chinului de 40 de minute a inghitit lichid amniotic,si cum nu a stiut nimeni,10 ore nu a mancat,si era sa intre in coma,ii scazuse glicemia f tare,dormea dusa,nu se mai trezea nici cu apa pe ea,am facut tot sa o trezesc siadormea,deschidea molatica ochii siadormea..aproape lesinata. i-au facut spalatura de stomac,sii-au dat cuseringa lapte si si-a revenit. putea sa moara daca nu ma duceam dupa medicisa vina sa iifaca ceva ca stiam ca nu poate sa stea mult eore fara manance sieiimitot ziceau sa o trezesc..dar dupa 10 ore deja amfacut scandal mare siau venit toti la ea.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

simona, pentru a scapa de burta trebuie sa faci exercitii fizice.
eu am facut la kinezist. insa ai grija sa incordezi perineul cand faci abdomenele caci altfel impingi muschii inspre el si apoi nu iti mai tine bine vezica.
cauta pe internet pozitii pentru exercitii, nu numai clasicele abdomene si asa vei lucra toate grupele de muschi de pe burta.
sau du-te la kinezist pentru exercitii post natale, eu recomand asta cu caldura.

si tine dieta

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by monik16

Buna, fetelor!

Va multumesc tuturor pt.urari. Sunt in rezerva acum, mi-a adus sotul laptopul…
Am facut cezariana cu anestezie totala, nu stiu de ce a vrut asa anestezistul, dar a fost ok. Toata noaptea mi-au bagat epidurala pe cateter si n-am avut dureri. Mai greu a fost la primele ridicari (stare acuta de lesin)... Acum ma doare mai putin, imi mai fac analgezice.

La ora 18 s-a nascut minunea mea...E micuta dar dulce foc. Mi-au adus-o aseara sa o vad si azi la 12 sa o pun la san, dar n-a tras decat de 2 ori. Nici nu avea ce. Mi-au zis ca mi-o aduc fin nou la 6 si sper sa fie mai energica, ca sa stimuleze lactatia.

O sa va povestesc mai multe cand o sa pot tasta mai bine, ca-s cam anemica.

PS: Iulia: pe sotul meu nu l-au lasat sa participe la operatie. Cica asa e politica la noi. Se lasa sa asiste tatal doar la nasteri naturale.

39+ Sara-Maria

si refacere rapida!!! Si tine cat de mult poti pitica la san! Ajuta la venitul laptelui. Pe noi ne mulgea si o asistenta, manual...si-a pus manusha, si ne-a aratat cum sa apasam, si sa stii ca la 4-5 apasari de ale ei au si iesit primele picaturi de colostru. Macar am invatsat asha cum se mulge sanul.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput