Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 18
YLARI spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Ylari, hai ca ai facut progrese daca te amuzi de ineptiile soacra-tii... Maine-poimaine iti sugereaza s-o bagi pe aia mica la regim, sa nu ajunga supraponderala, draga...Felicia
36+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
DAAAAA, nu m-as mira, ea e intr-un regim de slabire permanent, de cand o stiu, face bicicleta si iese la alergat pe lac... adica iesea, acum sta numai lipta de mine, ca timbrul de scrisoare. Am inceput sa stau dezbracata prin camera (in chiloti) ca sa se simta sa iasa, ca ma innebuneste................
Stiu, am si eu cap, minte mai imi trebuie........
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Jackie spune:
[quote]Originally posted by alina_anto
Monik, Lilly FELICITARI!!! 

Azi, fetitza mea, Sara-Maria implineste 3 saptamani!!! La multi ani printesa mea!!! 
Vreau sa le urez LA MULTI ANI!! si bebeilor care s-au nascut in aceeasi zi cu fetitza mea: Marei, fetitza lui Cleo si lui Patrik, baietzelul lui Jackie

Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
[/quote
Multumim de urari!!
si
de la Patrick pentru frumoasa domnisoara Scortisoara!
Vezi ce faci cu bona aia! In mod clar la ora actuala nici eu n-as suporta sa se ocupe altcineva de puiul meu cel mic. Eu ma multumesc cu o doamna care vine la curatenie, de restul ne descurcam singurei..
Lorich spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Lorich, tocmai a fost moasa la mine si – fiindca si la mine colul e usor intredeschis si bebe cu capsorul inca sus si mobil - imi sugera sa stau cateva minute in picioare, cu picioarele departate, si sa-mi rotesc bazinul, in felul asta cica il stimulam pe bebe sa se bage cu capul in bazin. La fel, te asezi pe mingea medicinala (daca ai) si iti rotesti bazinul, sunt exercitii bune. O sa le fac si eu de 3-4 ori pe zi, sa vedem daca-mi cade burta
[/h5]
Felicia esti o draguta
Eu cred ca sunt singura de aici, care in 39 si...vb aia aproape 40, care se bucura ca bebe mai vrea sa stea. Sa stea sa se opereze bunu, sa plece buni (adica soacra) care e la mine acum, ca are grija de el cu spitalul, sa vina mami al meu la mine, sa fie liniste in casa...uffffPana la urma, va fi cum va vrea domnul bibiloi, dar se pare ca el tine cu mami.
Lori
39+
asteptand un bebe RobertAMR 1 SAPTAMANIA???
Lorich spune:
Sa nu uit.... La multi ani Domnisoarei Scortisoare !!!! Multe lunile inainte !!!![]()
Lori
39+
asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???
cleo78 spune:
lorich, hai ca nu mai e mult 
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
iulia83 spune:
m-am intors! am si bagat 2 borcanele de iaurtel cu fructe la ghiozdan...
muream daca nu papam..iar am plecat cu gandul ca iau numai cateva flecushletzuri si ne-am intors cu 2 plase ![]()
ma infig acu intr-un dannette de cioco apoi o inghetata si gata...

Pozici Iulia
AMR 6 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Sa nu uit.... La multi ani Domnisoarei Scortisoare !!!! Multe lunile inainte !!!
Lori39+
asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???
Multumim!!

Profita de stare asta 2 in 1!!! Oricum, bebe Robert va veni cand va vrea el!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina
monik16 spune:
Buna, fetelor!
Va multumesc tuturor pt.urari. Sunt in rezerva acum, mi-a adus sotul laptopul…
Am facut cezariana cu anestezie totala, nu stiu de ce a vrut asa anestezistul, dar a fost ok. Toata noaptea mi-au bagat epidurala pe cateter si n-am avut dureri. Mai greu a fost la primele ridicari (stare acuta de lesin)... Acum ma doare mai putin, imi mai fac analgezice.
La ora 18 s-a nascut minunea mea...E micuta dar dulce foc. Mi-au adus-o aseara sa o vad si azi la 12 sa o pun la san, dar n-a tras decat de 2 ori. Nici nu avea ce. Mi-au zis ca mi-o aduc fin nou la 6 si sper sa fie mai energica, ca sa stimuleze lactatia.
O sa va povestesc mai multe cand o sa pot tasta mai bine, ca-s cam anemica.
PS: Iulia: pe sotul meu nu l-au lasat sa participe la operatie. Cica asa e politica la noi. Se lasa sa asiste tatal doar la nasteri naturale.
39+
Sara-Maria
cleo78 spune:
Ylari, fii atenta: am adus cutia de ceai:
ceai de baita relaxanta si un somn linistit: plicurile contin: levantica, tei, musetel, menta, soc, galenele, sunataore.
asha ca - oricare din plantele astea le ai in casa, poti sa faci un ceai sa speli fata. Daca ai timp cacalau
. Ti-am zis cum fac io...tin intr-un biberon mare, in buzunarul patutului.
Auzi, acu ca si tu ai pisica, cum a reactionat matsa la prezentsa lui bebe? acum 15 min am experimentat prima apropiere: am pus pe bebe pe canapea, si dus in bucatarie sa vad de frpitura. Si cu coada ochiului la pisica: a venit pash pash, speriata, ca aia mica chiraiia, si pisica cu ochii cat cepele!! Pash pash, s-a ridicat un pic pe marginea canapelei, sa vaza ce e galagia aia? Si cand a dat bebe din piciorul ingreunat de fasha gipsata... a sarit biata matsa. De.. si maica mea stresata "ca a auzit ea cazuri de copii cu nasul mancat de pisica".
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
alina_anto spune:
Fetelor, Sara a mancat azi san (dar putin, fiindca a adormit), apoi i-am dat biberon cu lapte praf, dar a mancat vreo 20 ml si l-a vomat pe tot..M-am si speriat...a dat un jet de m-a umplut toata de lapte..off..saracuta de ea.. La fel a facut si ieri dimineata.. De ce??? O sa vina maine dr si o s-o intreb dar ma gandeam ca poate ati tecut si voi prin asa ceva si m-ati putea ajuta...
Sa nu-i mai dau supliment dupa ce mananca la san?? Dar sunt sigura ca nu-i ajunge doar sanul.. De vreo 5 zile nu-i mai amestec laptele de la san cu cel praf,. Adica daca ma apuc sa-i dau san, ii dau doar san. Daca nu, ii dau direct biberon... Credeti ca are vreo legatura??? Adica faptul ca le amestec poate sa-i faca rau??? HELP!!!
Dordia Legat de problema kk, am scris un mesaj mai devreme, dar am crezut ca leeloo a intrebat, asa ca i-am raspuns ei. Oricum, stai linistita ca si Sara mea face cam la fel si dr a zis ca e normal. Atata timp cat nu are o culoare verzuie si nu miroase foarte urat, e ok.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina