Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, vreti sa radeti? Fiti atente: din gama "de-ale lu' soacramea", a auzit ca mergem la doctor si mi-a zis: "S-ar putea sa iti zica sa nu-i mai dai atat sa manance, ca e cam grasa"

Incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!11

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

wow Socrate!!!150 ml din fiecare...dupa ce suge...pai mai alaptezi vreo 2 cu laptele asta. LA noi dupa ce suge nici 10 ml nu scot.Suge Tudor tot ce prinde. Supliment nu am incercat...dar atata timp cat nuplange si doarme si sta treaz si inspecteaza...eu zic ca e ok.

Ylari...stai linistita ca acuma...nu au alunite dar...pot aparea mai tarzaiu. La Stefan a aparut pe la 6 luni o alunitza cat un punct..si acuma e mai mare. Deci...mai ai tot timpulsa ii apara alunitze.

Am pus si eu o intrebare ref. la kk...dar...se pare ca s-a ignorat...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lcazangiu

Ce fac mamicile de mladite si mugurasi?

Am si eu o intrebare pt voi, ce fel de cosmeticale ati luat pt bebe (sampon, gel de dus, etc)? Eu sunt intr-o mare dilema, trebuie sa-mi fac bagajul pt spital si parca ma lovesc de tot felul de problemute cum ar fi si asta, efectiv nu stiu ce sa cumpar, si am observat ca daca imi intreb prietenele care au nascut mai acu ceva timp, nu capat acelasi raspuns, macar sa cumpar ca ia majoritatea nu
Daca ma puteti ajuta, pls ca nu mai rezist

Lori36+David

AMR 26 ZILE

Eu am luat numai de la sanosan si sunt foarte multumita. bine, am mai primit si alte marci, dar inca nu le-am folosit...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

sanosan si io. Recomandat de medic. Am doar un shampon+ gel de dus (2 in 1), care se clateshte f usor. Am luat si un lapte de corp - pt dupa baie, dar nu il fol. - mai des ulei de bebe Nivea. Atat am.

Ylari, lasa sa fie grasa pitica! Sa moara de ciuda . Si nu ii mai zi nik soacrei. Nu ai cu cine vb.
A, si discuta serios cu al tau barbat..de mutatul singurei. Nu e usor si va fi mult mai greu sa stati cu chirie sau cu rate pt credit (dar varianta a 2a merita... io am dormit pe plapuma cateva luni, am zis sarutmana badaproste pt un aragaz capatat.. dar a meritat sacrificiul )... dar asha mi-e mila de tine si de casnicia voastra.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Monik, Lilly FELICITARI!!!

Azi, fetitza mea, Sara-Maria implineste 3 saptamani!!! La multi ani printesa mea!!!
Vreau sa le urez LA MULTI ANI!! si bebeilor care s-au nascut in aceeasi zi cu fetitza mea: Marei, fetitza lui Cleo si lui Patrik, baietzelul lui Jackie
Gabitza Nimic nu e intamplator in viata!! Apropo de numele alese si de sarbatoarea din 10 iunie...
Laura Si Sara mea are ceva secretii la ochisori si parca intr-o dimineata era un ochisor putin umflat, dar i-a trecut de la sine..
Alysh La multe luni si ani!!!
Ylari, cleo, alraCe bine ca vorbiti de tot felul de vaccinuri si alte probleme...pt ca asa ma informez si eu!!

Legat de sughit si stranut, vreau sa va spun ca Sara stranuta de vre 4-5 ori pe zi si sughite dupa fiecare masa, inevitabil. Dar dr mi-a spus sa nu-i dau lamaie pt ca e pre mica..asa ca o tin in brate pana ii trece. Si asa mi-e mila de ea, ca ii sare tot corpul cand face hic-hic...si cateodata dureaza si 10 minute!!!
MissP Am vazut poza cu David e un dulce!!! O sa fie un barbat...mammma-mia!!!
LeelooParca tu intrebai de kk. Sara mea face kk toata ziua, o schimb de vreo 7 ori pe zi..iar consistenta este putin moale, cu usoare mucilagii si are asa, ca niste seminte mici albe prin el.. i-am aratat dr cand a venit si a spus ca e foarte normal..
Leeloo, Cleo V-am citit povestea nasterii...de fapt, v-am lasat si mesaj..
Andree Sa nu te razbuni pe barza, ca dupa tine mai sunt si alte fete care vor avea nevoie de ea!! Las-o sa vina cand vrea ea! Sunt sigura ca lui Eric ii este asa de bine acolo, la tine in burtica!!

Nu mai stiu cui vroiam sa raspud, dar imi amintesc eu...sper...

E a treia zi de cand vine bona...dar nu imi place... Adica eu pot sa am si singura grija de copil, mie imi trebuie de fapt o menajera... Asa ca voi renunta la ea..offf.. Ce bine a fost saptamana in care a stat matusa mea cu mine!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetelor...am si eu o problema si...nu stiu daca e ok. Tudor face kk de cateva ori pe zi dar...nu mai e asa ca la inceput...adica ca o omleta cu seminte...ci e destul de moale si ca niste mucozitati. Adica e ceva gelatinos dar...nu miroase uat ci mai degraba a mere acre. Din cate stiu...nu e ok kk asa geatinos...dar daca miroase ok...e ok. Soncer nu stiu ce sa fac..sa merg la dr. sa sa la s copilul in pace. Copilul e voios, doarme si nu plange fara motiv...deci...help!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Draguta, referitor le nr de scaune, eu l-am intrebat pe doctor cate e normal sa aiba, mi-a zis ca intre unul pe zi si chiar dupa fiecare masa.
La consistenta... a mea face ca mustarul... si la culoare si la consistenta. sunt un pic ingrijorata ca ea facea unul pe zi la 12 noaptea iar azi noapte n-a facut... deci...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna din nou!

In primul rand..Alysh multe, multe lunisoare fericite pentru bebitza Vlad

Apoi... inca nu scoatem agitatele, cica ar mai fi ceva, cateva zile acolo, colul e deschis, dar capul e mobil si el ar fi inca sus, in ficatul meu as adauga . In rest, toate bune.

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am dormit putin!

ylari alunitele apar mult mai tarziu, cand se matureaza pielea si unele chiar la contactul cu soarele. asa ca daca voi aveti, va avea si ea celebrele semne ale frumusetii asa se considera pe aici... cat despre socrella,

missP un grasunel Daviducul tau..va frange inimi baiat voinic

alysh la cat mai multe luni si cat mai multi ani draga mea!!!

mie mi s-a desumflat culmea numai piciorul drept! dar nu a ajuns la marimea normala...mi-e pofta de iaurt rece de fructe. poate ajung pana la magazin ca e cald de mor! sa vad daca-l urnesc pe sot din pat ca azi cam chiuli de la scarbici...ma duce el

Pozici Iulia AMR 6 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lcazangiu, stiu ca gama este foarte larga si te poate confuza. Pentru acasa am luat cosmetice de bebe din gama Mustela. Pentru spital am luat un singur flacon pentru par si corp, de la Nivea.
La Andrei am folosit din gama Sanosan, confirm si eu ca sunt bune, poti sa iei cu incredere.

Ylari, Andrei a avut o alunita la nastere, intre timp i-au mai aparut cateva.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

lcazangiu, bine-ai mai dat si tu pe la noi. Sa stii ca eu nu am cumparat nici un fel de cosmeticale pt. bebe, o sa folosesc fie servetele din alea speciale de unica folosinta ca sa-l sterg prin locurile unde are nevoie, fie carpisoare inmuiate in apa... Nu vreau sa-i stric frumusete de pielicica si sa pun din prima chimicale pe el...

Ylari, hai ca ai facut progrese daca te amuzi de ineptiile soacra-tii... Maine-poimaine iti sugereaza s-o bagi pe aia mica la regim, sa nu ajunga supraponderala, draga...

alina_anto, si eu cred ca e mai buna o menajera decat o bona, in fond de bebei ne putem ocupa singure daca se gaseste cineva sa ne scuteasca de celelalte treburi, mai neplacute...

Lorich, tocmai a fost moasa la mine si – fiindca si la mine colul e usor intredeschis si bebe cu capsorul inca sus si mobil - imi sugera sa stau cateva minute in picioare, cu picioarele departate, si sa-mi rotesc bazinul, in felul asta cica il stimulam pe bebe sa se bage cu capul in bazin. La fel, te asezi pe mingea medicinala (daca ai) si iti rotesti bazinul, sunt exercitii bune. O sa le fac si eu de 3-4 ori pe zi, sa vedem daca-mi cade burta

iulia83, tot e bine si doar cu un picior dezumflat poate maine se dezumfla si celalalt... Doamne-ajuta! Unde nu mai vine odata o ploaie, sa curga siroaie!!

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput