Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 16
MissParker spune:
Ma bucur ca va place de Daviducul meu ![]()
Ylari, asta voiam sa-ti zic si eu, ca bebelasii prin stranut isi curata nasucul. Nu-i motiv de ingrijorare... La fel si cu sughitul, e reflex de pe cand erau in burtica, totul normal.
Felicia
36+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Andree27 spune:
Gabitzule si noi am fost la piata si niste ciresele asa imi trageau cu ochiul!!Am luat un kg,am mancat cu tati,dar mai vreau......Cred ca mao dau o fuga pana in piata!!!!!!Ei ei ciresele ciresele
Poze
Andreea
39+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 1saptamana!!!
Alysh spune:
"neata. Avem si noi un anunt sa va facem:
AVEM O LUNITZAAAAAAAAA!!!!

Miss P, sa-ti traiasca Daviducul. E super ecografia, se intrevede un bebel scumpel de tot!
Laurita, imi pare rau pt ochisor, sper ca acum e mai bine. Off, si eu ce ma mai ingrojorez la fiecare bubitza aparuta, la fiecare regurgitare...si cine stie ce ne mai asteapta fetelor (nu ma refer la ceva grav, Doamne fereste, dar de pojar, varicela, etc, raceli, n-o sa scapam probabil)
Gabitzam, sa fie cu noroc ziua de 10 iunie!!!
Lilly, Monik, felicitari dragi mamici, sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
alra spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by alra
stiti cu ce am tratat eu diversele iritatii ale laurei, inclusiv cosuletele alea albe de ii apareau pe fata? (in romaneste parca ii zice dermatita atopica) - cu crema de fund cu oxid de zinc! e al naibii de eficienta. a fost ideea mea personala cumva indusa de o sugestie a maica-mii care toata viata s-a chinuit cu cosuri urate pe fata si mi-a zis ca oxidul de zinc face minuni.
Vacanta cu Laura in Romania
iti sustin ideea. Oxidul de zinc le usuca si ajuta pielea sa regenereze. Probabil tot pe principiul asta e atat de bun pt iritatiile fundului. Dar sa aplici numai local, pe ele. Nu ca la fund..pe supr. cat mai mare.
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
da, e vorba de acelasi principiu: la fund se irita de pipi si caca, pe gat se irita de transpiratie. daca crema de fund repara iritatii nu vad de ce nu ar fi buna si pe gat. si mie mi-a fost senzationala pentru cosuletele acelea albe. le vindeca imediat.
singura problema e shocul traditionalistilor "vaiiii, cum sa o dai cu crema de fund pe fata?!?!". da cum io nu m-am ambitionat niciodata sa nu shochez pe nimeni nu prea am vazut problema
Vacanta cu Laura in Romania
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
"neata. Avem si noi un anunt sa va facem:AVEM O LUNITZAAAAAAAAA!!!!
Miss P, sa-ti traiasca Daviducul. E super ecografia, se intrevede un bebel scumpel de tot!
Laurita, imi pare rau pt ochisor, sper ca acum e mai bine. Off, si eu ce ma mai ingrojorez la fiecare bubitza aparuta, la fiecare regurgitare...si cine stie ce ne mai asteapta fetelor (nu ma refer la ceva grav, Doamne fereste, dar de pojar, varicela, etc, raceli, n-o sa scapam probabil)
Lilly, Monik, felicitari dragi mamici, sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii!!!
LA MULTE LUNI!!!SA TRAITI!!!!!!

Poze
Andreea
39+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 1saptamana!!!
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Alysh
"neata. Avem si noi un anunt sa va facem:AVEM O LUNITZAAAAAAAAA!!!!
He, heeee, multe inainte, Alysh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Prima data citisem ca aveti si voi o liniutza... nu imi pica fisa, oare ce inseamna si asta????, Ha, ha... chioara nu vede, dar le potriveste!!!)
Mai fetelor, bebelacii vostri au alunitze? Io si iuby suntem plini, bebeluna n-are niciuna... Asaaaa, ca chestie... nu ca as fi tinut mortis sa aiba fata alunitze...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
MissParker spune:
Alysh, si eu tot o liniutza citisem, cred ca m-a tampit caldura asta ![]()
Ei, la cat mai multe lunite si anisori si la o viata cat mai fericita!!
Da, si eu sper ca bebe al meu va fi un scumpel (ca al tau), dar pe Bogdan il intereseaza numai barbia, ce ma mai fac cu el? ![]()
Ma duc sa dau cu apa rece pe picioare, poate ma mai racoresc nitelus.
Mai, ma tot uit pe lista si vad ca fetitele au preluat conducerea la modul serios, 37 la 29...
Felicia
36+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
socrate spune:
Ylari stai linistita bb isi curata nasul cu stranutul.
Fetelor raportez o noapte grea, am avut iar colici. Am vbit cu pediatrul, mi-a zis ca atata timp cat face pipi, kk si mananca e totul ok, sunt colici.
Sa vedem cum evoluam, tot mi-e mila de el dar ...
Acum am reusit sa il adorm si sa ma mulg si eu ca imi explodau sanii. Ce ma oftic ca eu am aici lapte destul si el mananca supliment. Dar asta e, am eu ac de cojocul lui, ii dau ca supliment lapte de la mine, asta pana diseara cand ii dau supliment ca altfel nu dormim. Eu mulg cate 150 de ml din fiecare san, asta dupa ce papa el. Asa ca nu ma plang ca nu am cantitate, mai bag si la congelator.
Ii dau cum o fi cu biberonul de la san, numai sa manance ca are nevoie de anticorpi, restul om vedea.
Al meu sughite foarte des si mult dar mie pediatrul mi-a zis sa nu ii dau lamaie ca stomacul lui nu e pregatit pentru asa ceva, asa ca eu il tin in brate pana ii trece.
MissParker e superb sa il vezi in poze. Al meu are exact aceeasi zambet ca in prima poza 3D, daca in burtica a incercat sa isi bage tot pumnul in gura, asa face si acum.
Legat de vaccinuri nu stiu ce sa zic, noi o sa cumparam infarixul si ni-l face medicul, dar nu stiu cu cele optionale daca sunt sau nu bune...o sa mai citesc si eu.
Noemi,
cleo78 spune:
si la noi bebe stranuta cam 2-3 runde pe zi. De fiecare data de 2 ori. Si e normal, asha isi curata ei nasucul.
Doamne fereshte sa fie socrul prezent...ca imediat incepe:
IL TII IN CURENT!!
E PREA SUBTIRE!
E PREA VANT AFARA
A, aseara era cam agitat bebe. Socrul, de 2 ori in 5 min: da ce are? dai sa manance. Da i-ai dat sa manance? etc etc. Si i-am zis ca numai parerea dr-ului pediatru conteaza pt mine.. pana nu ii zic in fatsa ca e mai rau decat o baba pisaloaga, oare nu pricepe?
. Si mai vine si maica mea...care e si ea, din gama "toata baba-i dr". BRRR. Dar ei i-am zis de la tel: "daca ai de gand sa ma pisalogeshti, de fac pachet la Dorohoi inapoi..."
despre vaccinuri, si noi am facut, io nu imi aduc aminte de la mine
, dar la frate meu imi aduc aminte ca mergeam cu mama si cu fratelo la vaccinuri des. Si vara..si iarna...
Alysh , sa va traiasca puiul!!! La multe luni frumoase, si sanatoase. Asta e cea mai mare avere. Sanatatea...
Fetelor, si io tot o liniutsa am vazut!!!!! De, ochelarii is pe sub monitor (cam cat poa fi sub, ca e LCD
)
Socrate, la san nu poti sa il tii la maxim? sa suga el cat de mult se poate. Si dupa aia sa mulgi. Si f. bine ca ii dai supliment ce mulgi... pacaleala!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
lcazangiu spune:
Ce fac mamicile de mladite si mugurasi?
Am si eu o intrebare pt voi, ce fel de cosmeticale ati luat pt bebe (sampon, gel de dus, etc)? Eu sunt intr-o mare dilema, trebuie sa-mi fac bagajul pt spital si parca ma lovesc de tot felul de problemute cum ar fi si asta, efectiv nu stiu ce sa cumpar, si am observat ca daca imi intreb prietenele care au nascut mai acu ceva timp, nu capat acelasi raspuns, macar sa cumpar ca ia majoritatea nu
Daca ma puteti ajuta, pls ca nu mai rezist
Lori
36+
David
AMR 26 ZILE