Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetele,

N-am intrat ieri ca am avut o zi plina.La 10 aveam programare la coafor si...surpriza, cand am ajuns am aflat ca cel care ma tundea pe mine s-a mutat la alt salon si domnisoarele de la receptie nu s-au deranjat sa anunte clientele.L-am sunat si am facut programare la noul salon la ora 15.Intre timp, m-am dus in oras sa cumpar cadouri pentru mama si fina mea, pentru ca astazi e ziua lor.Si uite asa...am ajuns acasa franta.
Aseara m-am bagat in pat cu inima stransa, pentru ca in noaptea de 28 mai anul trecut am pierdut sarcina...dar mi-am revenit si i-am multumit lui dumnezeu ca mi-a trimis un alt bebit.
Merg sa citesc din urma...

Ramo 11+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

carmendu da matinala mai esti si tu si bulina ta si eu am avut o perioada in care numai la 5 6 dimineata ma trezesc acum dorm cuminte pana pe la 7-8
vonhelen tu ce mai spui iubita..ce face buburuza ta?
off scumpe mai sunteti la cuvinte
16+Dimitrie

Mergi la inceput

ramo2007 imi pare rau de pierderea ta de anul trecut, insa asa cum ai spus si tu multumestei lui D-zeu ca ti-a trimis un ingeras sa te bucuri de el si sa stearga din sufletul tau suferinta
si acum un sfat pt cele care nu a-ti trecut de 14 saptamani pana la varsta asta gestationala menajati-va si voi nu exagerati cu mersul pe jos, cu serviciul...cu tot stiti voi Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in sac
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ramo la multi ani mamei si finutei! Lasa in urma ce a fost greu si priveste cu optimism in viitor. O sa ai un bebe sanatos, frumos si destept.

ginye 16+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ma intorc la munci. Ne auzim mai tarziu! Pupici!

ginye 16+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Ramo, Dumnezeu are un plan pentru toti pe lumea asta,iar ingerasul care va veni in viata voastra are menirea de a o umple cu iubire,speranta,frumos.Sanatate multa si multa putere!
Bebecris si fetele care faceti acele nesuferite injectii,felicitari : sunteti niste adevarate luptatoare!
Va urez putere sa treceti peste durere si sa va bucurati de bebelusii vostri!
Tuturor burticilor va urez o sarcina usoara si astept cu nerabdare vesti bune cu bebelusi voiosi!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

acum am si eu o intrebare pentru voi fetele
Voi ce faceti cu prenatalele?
eu vomit la greu cand le iau nu sunt buna de nimic ...doctorul a zis sa fac o pauza macar de 10 zile probabil organismul refuza ceva din preparatul pastilei. Eu iau Centrum, de elevit inca nu m-am apucat...voi ce ziceti
doctorii vostrii ce au zis de prenatale?
ca daca le opresc numai vomit imi este si mie bine insa pe de alta parte ma gandesc daca ii fac rau la bb balacila si nu ii dau toate vitaminele si mineralel necesare off...
acum ma bag in patut si revin mai tarziu sa citesc mesajele voastre pup
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

elilov3, eu iau ELEVIT si nu am "efecte secundare"....sper sa nu fie...medicul a zis ca imi pot da o pofta de mancare in crestere...

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Elilov3 eu iau materna si este ok..am primit un flacon de elevit gratuit, asa ca peste citeva zile cind termin materna voi lua din astea...problema mea cu elevitul de sarcina trecuta a fost ca ma constipa, asa ca ma astept si acum sa apara problemele!

Bianca Andreea
Larisa Elena16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Am aparut si eu. Ieri am cam dat-o cu bata in balta la examen. Dar a fost o zi frumoasa pt ca am fost pe malul marii. Era superba vremea. Maine plec la Galati, iar sambata iar la Constanta pt ca am alt examen.
Fug sa mai citesc ceva din urma.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput