Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
loren@ spune:
BraveGirl la ce ai examene? E mai am numai lucrarea de disertatie pe 11 si scap!
Bianca Andreea
Larisa Elena
16+
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by mnarcisa
Aveti idee daca pentru a putea beneficia de CIC este ogbligatori sa ai 46 zile de concediu posnata, sau pot sa imi las de ex 15-20?
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa13+
http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
ORDONANTA PT CONCEDII SI INDEMNIZATII SPUNE CA TREBUIESC OBLIGATORIU EFECTUATE 42 ZILE DE POSTANAL. POTI AVEA MAI MULTE ZILE DE POSTNATAL DAR MAI PUTINE DE 42 NU SE POATE. PE MAILUL COMUN GASESTI LEGISLATIA CU PRIVIRE LA CE TI-AM SPUS ACUM. PUPICI
Mihaela
15+Gargarita lui mami
Pozele mele
bebecris spune:
neata...burtici...eu nu iau prenatale...nu mi-a dat inca...iau acid folic (2 pastilute/zi), bio magneziu si vitamina C...pe 9 cand ma duc la el o sa intreb...aseara am facut injectia in mana dreapta....ingrozitor...o usturime de-mi venea sa-l strang de gat pe sotul meu...nu are nicio vina el...dar el o face, nu?
AMALIA.....tinem pumnii pentru amnio
BRAVEGIRL...bafta la examene!
MIKY-EA....pupici si de la noi 

eu m-am trezit ;la ora 3.30 dimineata si am reusit sa adorm ffff greu...incepuse sa urle iar catelul de deasupra noastra....stapana lui este plecata de sambata si sta singur...mai vine cineva pe seara sa-l scoata afara si atat...iar urla...ca-n filmele de groaza nopti intregi....ingrozitor...
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
BraveGirl spune:
Nu stiu ce e cu mine...nu sunt in stare sa citesc din urma. Adorm pe tastatura. si am o groaza de treaba. Trebuie sa invat pt sambata. La 10 am examen la Cta, apoi fug repede la Bucuresti pt ca la ora 20 am petrecerea de ziua mea.
am citit cateva pagini si am inteles ca Toriceli si-a inchis contul. Imi pare rau...
Elilov-stai linistita cu pisica. O zgaritetura de pisica nu e asa grava. Ma refer la o pisica crescuta in casa, ingrijita, cu vaccinurile la zi. Eu ma joc cu pisica mea, ma mai zgarie, musca, si nu am nimic. E o pisica vaccinata, si cand are vreun semn de boala fug repede la o clinica dotata si ii fac toate investigatiile.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by loren@
BraveGirl la ce ai examene? E mai am numai lucrarea de disertatie pe 11 si scap!
Bianca Andreea
Larisa Elena16+
Intr-o zi cu soare, al meu sot statea el si se gandea ca amandoi am terminat facultati cu care nu mai avem nici o tangenta. Si s-a gandit el ce frumos ar fi sa facem si noi o facultate particulara ca sa avem inca o diploma. Si asa am ajuns eu sa fac Finante-Banci si el Management. O sa am o diploma pe care o sa o pun frumos intr-un sertar, ca tot nu stiu nimic
==========
Corina
12+My baby
Albumul meu
Ramo2007 spune:
Am reusit sa citesc din urma...
Toriceli, sper sa te intorci cand iti trece supararea.
Vreau sa felicit fetele care au fost la eco si au vazut bebitii si pe cele care si-au facut poze cu burticile....superrrrr!
Fetelor, mi-m facut programare la epilat, manichiura si pedichiura pt vinerea viitoare.Inainte de sarcina, imi crestea parul putin, inghinal ma faceam la 3 saptamani si epilat lung la 5 saptamani, iar acum...creste si mai greu, m-a intrebat cosmeticiana ce-mi face si i-am spus ca nu stiu...vedem ce creste pana atunci.Si la voi e la fel?In timpul sarcinii creste mai incet?
Ramo
11+
Puiutul meu scump
Ramo2007 spune:
BraveGirl, sa cresteti sanatosi in continuare!
Bafta la invatat si sambata la examen!
Ramo
11+
Puiutul meu scump
loren@ spune:
BraveGirl la mai mare
..hi hi, deci 2 facultati! Eu de a 2-a nu ma mai apuc...zic bine mercic ca termin matesterul ca nici ca de asta nu mai am niciun chef...beah!
Bianca Andreea
Larisa Elena
16+
cherieactiv spune:
http://s277.photobucket.com/albums/kk76/cherieactiv/...
incerc sa vad ce iese..daca reusesc singura..atunci incep sa ma pozez si yo cu burta..:))..
ginger(ve)