Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 5

elilov3 spune:
elilov3 spune:
 e marush deci pana la urma ai 2 bb-i eu te-am intrebat daca ai 2 bb-i in capitolul trecut dar nici un raspuns a e bine cu confirmare sa traiasca si sa fie sanatosi buburuzele tale 
gata eu merg la nani ca tati deja scoate flacari vrea si el la calc ...si eu pusai aici oligarhie pe calc 
noapte buna dar nu ianinte sa spunem rugaciunea de seara 
Rugaciunea mamei catre Sfanta Maria
Maica Sfanta Preacurata, 
Vezi ce frumos dorm copiii?
Ei imi sunt averea toata ,
Pentru ei din greu ma zbucium, 
Pentru ei traiesc in lume.
Si indur atat noianul 
De dureri fara de nume!
I-am culcat, si-acum spre Tine vin, 
Ca ei sa nu ma vaza
Si te rog Maicuta Buna 
Sa cobori o blanda raza,
Raza bunataii Tale, 
Pe frumoasele lor plete
Ca sa n-aibe vise rele 
Si nici pleoapele ia o pauzate.
Si mi-i fa in zori de ziua, 
Cand or fi ca sa se scoale,
Sa-i vad blanzi, cuminti si veseli, 
Indreptand spre Tine pasii
Cum se-ndreapta inspre Tine, 
Colo-n cer, sus ingerasii. 

cherieactiv spune:
cherieactiv spune:
 fetelor...nu mai poot..deja sunt 22 de ore de cand ma doare spatele rau de tot..nu pot inchide un ochi..urlu in casa incolacita..mi s-a umflat si splina intre timp si e cat un mar la tact..doamneeee...te rog fa ceva..ia-mi durerea te roog..te implooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ginger(ve)

carmendu spune:
carmendu spune:
 buna dimineata. astazi dau eu 

m-am trezit la 5 dimineata si nici am mai putut sa inchid un ochi.
cherry - imi pare rau ca te doare spatele. masaj de relaxare.
carmen  14+
14+

VonHelen spune:
VonHelen spune:
 Buna dimineatza?
ce mai faceti? cresc burticile?
OtiliaVsi eu am dureri groaznice de cap, dar rezist fara sa iau vreo pastila! totusi daca durerile sunt insuportabile poti lua un paracetamol. nu-ti fa griji ca sunt normale in sarcina si sunt de cauza hormonala.
Amalia  iti doresc mut succes la amnio. noi stim ca va fi totul ok si vei veni cu rezultate bune
eu mai am putin pana la eco de 16 sapt. abia astept sa-l vad pe bb din nou... 14+
 14+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

diana21 spune:
diana21 spune:
 Neata, Burtici!
Elilov, mersi e informatii, asa e...m-am uitat si eu si se poate sa ai dreptate. Insa, ce nu pricep eu, acum o luna cand mi-am facut hemoleucograma, era totul ok. Se poate sa apara anemia intr-o luna??? Pana una, alta, am reinceput sa iau cate o pastiluta de acid folic, sper sa se regleze cat mai repede deficitul. Daca asta o fi cauza...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel  si
 si  cu Bebedoi 15+
 cu Bebedoi 15+ 
Dialoguri strumfesti

loren@ spune:
loren@ spune:
 Amalia succes cu amnio..va fi bine!
Eu ma duc azi sa imi vad bebelina, ca au trecut 3 sapt. de la ultima vizita si sper ca este bine..de miscat o face numai seara..atunci o simt eu...
Pupici si numai vesti bune!
  Bianca Andreea
  Larisa Elena 16+
16+

alexutza_26 spune:
alexutza_26 spune:
 Buna dimineata fetele..
Cherie- imi pare bine ca ati vazut-o pe Evelina , ce sa zic cu durerile alea de spate, doar masaj si repaus....ufff, greu mai e!
, ce sa zic cu durerile alea de spate, doar masaj si repaus....ufff, greu mai e!
Loren - bafta azi la echo si asteptam noile vesti!
Alexandra  mami  de  GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 8+
 GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 8+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

ginye55 spune:
ginye55 spune:
 Neata burtici!
Cherie ma bucur ca ti-au vezut bebelina. In ce priveste analizele, poate nu e chiar asa de grav cum ti s-a parut tie. Vezi ce faci cu durerea de spate. 
Amalia multa bafta la amnio. O sa fie bine. Suntem alaturi de tine!

Elilov  Imi pare bine ca ai reusit cu medicalul.
 Imi pare bine ca ai reusit cu medicalul.
Eu sunt la scoala, dar am o fereastra de o ora. M-a mai relaxez pe scaunele astea din cancelarie. 
Pupici pe burtici!

ginye  16+
16+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9    Bebe sapt12 
Nepotelu'

ginye55 spune:
ginye55 spune:
 Loren te asteptam cu vesti bune de la echo!

ginye  16+
16+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9    Bebe sapt12 
Nepotelu'

elilov3 spune:
elilov3 spune:
 neata burtici
ginye ma bucur ca ai si tu o fereastra probabil ora de sport ceva, nu? stai intinsa si evita statul prelungit in picioare
loren@ iti urez bafta multa si sa ne aduci numai vesti bune de la buburuza ta din burtica
amalia bafta si tie la amnio ne rugam la Doamne Doamne pt tine
diana ma bucur ca ai reinceput sa iei acid folic..acuma nush ce sa spun cu  analizele organismul ta este care dicteaza tu dai ce-ti cere..oricum sa vb cu doctorul
bravegirl cum a fost la examen ce ai facu parca aveai un examen 
cherie tu cum stai in pat ca daca stai pe spate cu siguranta te doare incearca ori pe dreapta, ori pe stanga si incearca sa te rogi de cineva sa iti faca un masaj usor...coloana efectiv se pregateste pentru sarcina...asculta o muzica fai niste exerciti usoare ...acum na ce sa iti spun sanatate
toriceli iubita ce faci? ce face bulina ta fotomodela lui mami 
si va pup si pe celelalte burtici si pe bb-i si bb-linele voastre dragi si iubite