Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

fetelor..am ajuns acasa de la eco..azi am fost si eu luata in evidenta..intrebata masurata..asa da..

am vazut si io bebelus care tot timpul dadea din picioare si maini..se misca una intruna!la inceput am crezut ca sunt miscari provocate de ...transvaginala..dar nu..era ea( inca am convigerea ca va fi evelina)..avea de toate..maini degete picioare cap..burta..coloana..aparent ..e ok..ma bucur, normal, dar se pare ca analizele sunt cu problema..si ..nu stiu de ce..medicul mi-a vorbit direct de amnio..eee..atunci am sarit in sus..el vb asa de lejer..natural..nu mi-a spus nimic despre riscuri..eu v-am citit in leg cu problema asta si...de aia nu sunt linistita..

la mine urmeaza o sapt plina de noi analize..de asteptare..de nelisiste si suportat dureri criminale de spate rinichi..greata..nemancat..

CHERIE 12+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

bebecris - esti foarte tare
Las` ca mai ai putin de tot si ai sa il simti si tu pe buburuz al tau

Maria_k - vacanta placuta si sa vezi ce sarbatorim pe aici cand te intorci

Catalina - asa fac mai toate (din ce am auzit eu) .De ex eu aveam o femeia (asta acum 1an) care venea o data pe sapt si ii dadeam 50 lei pe sedinte si nu era nevoie sa stea maimult de 3 ore si ii lasam si mancare. Foarte misto colaborarea nu? eu multumita, ea multumita, doar ca a trebuit sa se opereze de pietre la rinichi, dar a zis cum se reface vine la mine si nu ma lasa. Am asteptat vreo 3 luni si vine intr-o zi si imi zice sa ii aduc halatul care il avea al a mine si ca ea nu mai vine ca merge la alt cineva
Acum cateva zile ma intreaba daca nu mai vreau sa vine la mine ( dupa mai bine de jumatate de an)
Eu intre timp nu am mai cautat pe nimeni si sincer prefer sa mi le fac eu cand am timp si gata.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 13+

http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Aveti idee daca pentru a putea beneficia de CIC este ogbligatori sa ai 46 zile de concediu posnata, sau pot sa imi las de ex 15-20?

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 13+

http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt cu o durere teribila de cap, sper sa-mi treaca pana maine ca am o zi aventuroasa .
Oare scurgerile mele au legatura cu faptul ca tusesc, nu stiu de ce dar parca am ceva pe gat?
Berbeaca de Toriceli m-a intristat tare, am facut capitolul dar nici ca am avut chef sa scriu atunci, eu stiam aca berbecii se aprind dar nici chiar asa. Draga noastra, nu-i pedepsesti nici pe administratori si nici pe moderatori cu plecarea ta si nici nu demonstrezi nimic daca-ti iei jucariile si pleci, nu-i o atitudine matura. Pe noi ne pedepsesti, pai iti lasi prietenii la nevoie? Stii ca si noi ne-am plans si multa lume s-a plans dar stiam ca asta-i una dintre reguli si ca asta este, de fapt cred ca si ieri ai primit mesaje de la noi ca nu prea se poate face nimic. Eu impart uneori ecranul cu Ana, eu la forum, ea la desene, stii ce greu este sa scrii un mesaj asa, nu mai spun ca nu se poate umbla la lista pe jumatate de ecran . Asa cum ai cerut inchidere, asa poti cere si redeschidere, eu stiu ca berbecii uita repede ca doar il am pe sotul , si nici nu poarta ranchiuna. Alt cont nu se poate face de la acelasi IP si oricum nici nu ar avea sens cand redeschiderea este o procedura simpla. Eu te astept sa revii, nu pot sa cred ca nu te-ai atasat deloc de grupul nostru.
Machus, Sorvint, bine ati venit, sa aveti o sarcina usoara si bblusi sanatosi!
Elilov, Mav, sa va treaca repede zgarieturile.
Monicabo, ma bucur ca scrii si ca vii cu vesti bune.
Oare ce fac Leeloo, Hera, Nadina, Onutz si lista poate continua cu multe fete care nu au mai scris. Sper sa fie bine!

Eu nu cred ca mai pot intra pana vineri dupa-amiaza, rog pe cineva sa deschida capitol nou, eu incerc acum sa le trec in listuta pe fetele noi.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna mnarcisa eu stiu ca cele 42 de zile postnatal sunt obligatoriul deci ...
"aveti dreptul la 126 de zile Concedile pre si postnatal se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea mamei, astfel incat durata minima obligatorie a concediului de lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice, potrivit art. 24 din O.U.G. nr 158/2005 privind concediile si indemnizatile de asigurari sociale de sanatate"
fete revin citesc toate mesajele ca eu am sarit direct la ultima pagina si mai am si din capitolul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Marush, nu am reusit sa gasesc datele tale la capitolul 35, poate ai timp maine sa le scrii din nou.

Daca mai sunt modificari de facut, scrieti cu rosu, sa ne sara in ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

catalina2307 multumesc de strigare!
Am fost un picprin oras, mi-am ridicat niste rezultate de la analize, si am facut un pic de cumparaturi....va recomand sa mergeti in Carrf...la Terranova daca sunteti amatoare de chilipiruri,..au la 460 mii niste pantaloni foarte dragutzi din in. Au bentita lata din bumbacel pentru gravide si sunt : negrii, albi si cachi. Eu mi-am luat negrii si albi, sunt super de vara, si foarte fini si lejeri pe burtica,..cat despre pret, e mult prea mic!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Pai datele mele ar fi cam astea:
UM 06.03.2008, 2 bebici la purtatoare, DPN 20 nov 2008 (ptru ca sunt 2)

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

revin cu restum mesajului
Amalia iubita bafta multa la amnio tinem pumni stransi dar nu prea stransi sa oprim norocul si multumesc de gandul bun referitor la pisoi
otilia si un pupic pt tine pt pisoiul meu nebun
ancaoradea felicitari pt bb balerin la mami in burtica si multam si la tine pt nebunul de pisoi
mav e e vezi tu cum este cu roata cum calca ea pe toate spitele ee asa mai da lasa...ce a zis sotul tau asistentei sunt curioasa rau
Toriceli hai inapoi fai alt cont vorba fetelor te recunoastem in 1000 de oameni de stinta
ginye imi pare rau sa aud de nebunia de la tine de la scoala numai de gabi szabo si programele ei sportive nu ai tu chef acuma bataita nana nana la director
mai fetele eu am reusit cat de cat cu medicalul pana la urma cred ca numai ma duc la scoala ce bine
diana iubita m-am uitat pe net referitor la anemia ta am gasit ca ar fi cauzata de lipsa de acid folic mai cerceteaza si vb cu doctorul tau sigur stie mai bine ca noi
cheri si cu pisoiul unde sa il duc vrei sa pand de dorul lui glumesc repetam analizele si vedem ce apare pe acolo ce crocobauri au mai aparut
pup toate burticile si bb-i jucausi si bb-linele jucause
15+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by elilov3

seara buna mnarcisa eu stiu ca cele 42 de zile postnatal sunt obligatoriul deci ...
"aveti dreptul la 126 de zile Concedile pre si postnatal se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea mamei, astfel incat durata minima obligatorie a concediului de lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice, potrivit art. 24 din O.U.G. nr 158/2005 privind concediile si indemnizatile de asigurari sociale de sanatate"
fete revin citesc toate mesajele ca eu am sarit direct la ultima pagina si mai am si din capitolul trecut

imi permit sa ma bag, sper sa nu supar pe nimeni!!

asa este cuma a scris elilov3, sunt 126 de zile din care OBLIGATORIU tre sa iti ramane minim 42 de zile de postnatal. restul ti le poti lua prenatal daca vrei. daca nu, NU esti obligata sa iti iei nici macar o zi de prenatal.

sper sa nu va suparati ca m-am bagat, ca musca-n....beep....dar va urmaresc...ca mie draga odiseea!!!

SARCINA USOARA!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput