Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Catalina, ia vezi, poate menajera ta sapa si mai adanc si-mi gaseste si mie ! Si eu sunt disperata deja, nu mai am voie sa fac efort si femeia care imi mai facea curatenie a plecat de vreo doua luni...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Imi deschid agentie. :)
Diana un pm cu zona, program, cat e de mare ap si ce vrei sa faca, eventual cat vrei sa ii dai.

Azi artista mea m-a si enervat. Imi poveste ce noroc a avut o vecina de-a ei ca si-a gasit doua familii,la una 3 zile parca pe saptamana si ia 400 eur si la alta 2ore pe saptamana numai calcat 200eur.(eu ii dau 10mil+ carte munca de luni pana vineri, cam 7 ore/zi). I-am comunicat ca daca gaseste si ea are binecuvantarea mea ca eu una nu am de unde sa ii dau 600 eur pe luna.Mi-a zis ca nici nu se gandeste doar se gandea asa ce noroc au unii.

Auzi...600eur/luna...cred ca bate campii ca eu nu pot sacred.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Hahaha, asa facea si bona mea! Incearca si ele, deh...ca fraieri sunt multi!

Sigur, 600 de euro...

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Si mama mea lucreaza in invatamant de 30 ani si nu are 600eur.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Cata, nu merge pm-ul. Intra pe mess, daca ai timp!

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Of fetelor, ce trist este sa vii seara si sa gasesti atatea mesaje triste...
Cel mai tare m-am amarat de plecarea lui Toricelli. Eu inca sper sa te razgandesti si sa te intorci. Sunt atatia oameni aici care iti duc lipsa, ce conteaza ce s-a intamplat...in fond nu cu moderatorii iti petreci zilele aici pe forum. Te rog, intoarce-te...nici adresa ta de mess nu o am !!!
Kita ai grija cu starile alea de rau, sa nu te prinda plecata pe undeva singurica. Eu am mai patit-o la sarcina cu David si m-a mai cules cate unul de pe strada ca mi se facea rau din nimic
Mav, Maryb, Toricelli va multumesc mult pentru incurajarile referioare la amniocenteza. Sunt convinsa ca va fi bine, iar rezultatele vor iesi bune. Nu am nici un fel de presimtire proasta si am o stare de spirit foarte buna. Singura chestie care va fi, va fi emotia din ziua dinainte si din ziua respectiva....pentru care sigur va trebui sa am grija sa stau jos, sa nu ma preling...
Mav nu am mai facut si TT. Am stabilit cu doctora mea ca nu are rost, as fi avut poate un rezultat prost si unul bun..si nu as fi stiut pe care sa-l aleg....asa ca ea era de parere sa mergem pe calea sigura, sa alegem amnio.
Ma bucur mult ca te-ai decis sa faci scoala. Sa ai multa bafta si sa-ti mearga bine! Lasa ca daca nu mai poti, nu te obliga nimeni sa continui. Imi pare rau de faza cu cuiul, dar ma bucur ca ai ajuns si la medic.
Machus, Sorvint bine ai venit in odiseea nostra! Sa va dea Dumnezeu sarcini cat mai usoare si bebelusi sanatosi!
Ancaoradea eu si la prima sarcina si acum, am simtit bebele in partea de sus, nu jos. Stai linistita, cand va incepe sa miste mai cu putere, o sa-ti dai seama ca alea sunt miscarile lui.
Elilov da' sa pup unde a zgariat matza zapacita!. Stai linistita ca nu ai patit nimic. Oricum ai sa mai repeti din analize...
Bebecris, Kita sunteti doua gravidute curajoase pe care va admir. Va pup dulce si ma gandesc mereu la voi, sa va doara cat mai putin.

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 17+

Mergi la inceput

Amalia, si eu iti tin pumnii la amnio! Cand ai programarea?

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diana iti multumesc frumos! Programarea o am pentru marti, 3 iunie la Medlife.

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 17+

Mergi la inceput

Amalia, si eu sunt sigura ca o sa fie bine, sa ai grija doar dupa procedura sa nu faci efort, sa stai cumintica in urmatoarele zile ca sa nu ai contractii! In rest, banuiesc ca iti va da dr. sa iei antibiotic preventiv, asa ca nu are ce sa se intample. O sa ma gandesc la tine

Otilia, cum te mai simti?

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Seara buna fetele

Desi din cate am citit, nu prea e buna de loc...

Toriceli - mai gandeste-te inca o data si vino aici unde am inceput impreuna odiseea asta frumoasa!

Am mai citit cand am putin timp liber sa fiu macar la curent cu ce faceti, cu ce fac burticile...uuuff, e tare greu de tinut pasul cu voi, dar macar incercam

Dupa asa absenta, mi-e si greu sa stau sa raspund sau sa ma bag in discutii...dar sper ca macar cu venirea menajerei din CO sa pot sa mai scriu macar o data/zi

Aaaa, ca tot vorbeati de menajere - a mea vine de 3 ori/sapt cate 2 ore/zi si ii dau 3 mil/luna+o cafeluta/suc/prajiturele...cand am vazut sume gen 600eur...m-a luat cu groaza

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 8+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput