Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 22
elilov3 spune:
fetele va ofer mai jos un link cu poze unele le stiti sunt cu burtica mea iar altele sunt cu Pavel si sa imi ziceti voi daca a aratat a handicapat chinuitul de Pavel cume sa faci 4 operatii pe creier in o luna si jumatate timp in care socri ne anuntau ca merg in grecia sa se plimbe...va dati seama imprumut in banca bani peste bani dar nu asta a contat noi am vrut sa fecem tot ce e mai bun pt pavel si cume sa iti ingropi copilul si apoi sa te intorci in casa lor pt ca nu ai bani in timp ce ei kk de oameni
no comment
va rog uitativa la toate sunt 2 pagini
16+
Dimitrie
http://community.webshots.com/album/563370302jXUvFC
bebelina33 spune:
Am observat ca fetele intreaba de o casuta de mail comuna. Mai tirziu dupa ce ma mai lamuresc cu diversele optiuni poate imi remiteti si mie datele.
elilov3 spune:
si cel de-al 2 link
as vrea sa vi le explic pe fiecare in parte una este dupa a 4 operatie alta inante cu cateva zile sa moara alta cand eram la tg-mures....am o ciuda pe socrii de mor
16+
Dimitrie
http://community.webshots.com/album/563370302jXUvFC?start=12
bebelina33 spune:
Este foarte neplacut sa vorbesti de una singura. Dar am observat ca e o experienta comuna . Si mai sunt si in pana de idei .
Dee ca omul care incearca un dialog cu el si peretii...
bebelina33 spune:
Elilov cumva trebuie sa iti depasesti frustrarile si resentimentele fata de socrii. Altfel intervine un mare consum de energie si afectivitatea pe care dpdv meu tebuie sa-l orientezi acum spre sarcina actuala.
maryb spune:
elilov, asa imi vine sa plang....Doamne, ce fericiti pareati sau poate chiar erati desi stiati de problemele grave ale lui bebe Pavel....a fost un copilas tare frumos, Dumnezeu sa-l odihneasca si el sa fie fericit printre ingerasi. Eu nu-mi pot inchipui ce a fost si ce poate fi in sufletul tau, esti o femeie puternica. Eu tot nu am inteles de ce bebe Pavel nu a trait si ce a dus la aparitia acestor probleme grave de sanatate....sufletul imi este greu cand vad cat ati suferit, nu mai am cuvinte....Dumnezeu sa-ti trimita un bebelus sanatos tun de data asta. 
maryb
17+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
bebelina33 spune:
Mama ce tare sunt : mi-am activat casuta de masaje private. Am reusit sa imi corectez un mesaj. Am bagat si o cratima - am vazut ca e in trend subiectu".
elilov3 spune:
nu vreau sa produc suferinta vreau decat liniste sufleteasca vreau ca moare alui sa nu fi fost in zadar
poezia lui Pavel
Ce suflet trist…
Mihai Eminescu
Ce suflet trist mi-au d#259;ruit
P#259;rin#355;ii din p#259;rin#355;i,
De-au înc#259;put numai în el
Atâtea suferin#355;i?
Ce suflet trist #351;i f#259;r- de rost
#350;i din ce lut inert,
C#259; dup#259;-atâtea am#259;giri
Mai sper#259; în de#351;ert?
Cum nu se simte blestemat
De-a duce-n veci nevoi?
O, valuri ale sfintei m#259;ri,
Lua#355;i-m#259; cu voi!
atentionati-ma daca exagerez
16+
Dimitrie
elilov3 spune:
maryb problemele lui Pavel putea fi prevenite prin simpla analiza cmv pe care nimeni nu mi-a zis sa o fac sau macar de acid folic daca ne ziceau
nimeni nu ne-a spus ce este aia hidrocefalie dupa ce am aflat diagnosticul a trebuit sa ne informam sa luam tratate de medicina am fost autodidacti si acolo am descoperit cu stupoare ca printr-o simpla analiza nu s-ar mai fi ajuns aici
la un an am facut cmv si imi iesisi igg de 60 peste valoarea normala imagineaza-ti
cmv a produs la Pavel hidrocefalie cu spina bifida (maduva spinarii era herniata intr-o buba pe coloana in regiunea lombosacrata) nu ave voie sa stea pe spate
vorbele sunt in van suferinat lui nu o va sti nimeni caci gurita lui nu stia sa vorbeasca sa spuie ce il doare numai el stie micutul...oricum suferinta lui e imensa pe langa a noastra noi ce facem il plangem si sufletul iti moare
vreau sa deschideti un nou capitol in care sa avem parte numai de fericire sufletul meu duce durerea si merge mai departe el e ingerul meu ce imi da putere sa merg mai departe
16+
Dimitrie

..