Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
alra spune:
elilov, de ce ii primesti in casa? mi se pare crunt ceea ce zic.
e vina ta ca accepti astfel de oameni, chiar daca sunt parintii sotului tu nu esti o carpa de spalat pe jos.
eu - si nu vorbesc in vant cand zic asta - as taia orice fel de relatie si de dialog si as zice sotului ca daca ii cheama la voi acasa ma mut temporar la o prietena sau la parinti. sau la hotel.
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
draga alra dupa moarte alui Pavel ne-au permis sa ne intoarcem in apartament proprietatea soacrei si noi eram atunci intr-o situatie financiara dezastruoasa plus ca bagasera 2 fete in gazda si vorba aia aragazul meu masina mea de spalat mobila noastra nu am putut sa suport sa stea altii pe lucrurile mele si ne-am intors si la dorinta sotului si la situatia noastra financiara
deci rabda inima si taci..ei orican iar ne pot zice pa si pusi..momentan asteptan repartizarea unei locuinte prin ANL, dar pana atunci trebuie sa suport cele mai sus expuse
si oricum nu sunt carpa lor eu sunt prea bine crescuta sa ma las la mintea lor stiti voi cel mai destept cedeaza
16+
Dimitrie
elilov3 spune:
abia astept sa avem si noi un locsor al nostru si atunci cine o mai da drumu la usa eu una nu
eu ma bucur ptr ca sotul este de partea mea si tot timpul mi-a luat apararea daca era si el de partea lor eram de mult plecata de aici
16+
Dimitrie
alra spune:
in timp ce scriam mesajul exact la asta m-am gandit ca poate stati in casa lor.
nu, nu cel mai destept cedeaza, ci cel mai nonconflictual. a ceda nu este intotdeauna un lucru bun, lasi oamenii sa ti se suie in cap si sa faca cu tine ce vor ei.
si eu am trecut printr-o situatie similara si stiu ce vorbesc. a aplica metoda zicem ca ei si facem ca noi nu merge de fiecare data. conflictele se agraveaza in timp si apoi izbucnesc mult mai rau.
imi pare rau pentru situatia voastra financiara. eu insa as fi plecat de acolo sub orice forma si oriunde. chiar si in alta tara ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
Miky-ea spune:
bebecris,recunosc: si eu am mai scapat intr-un MC sau KFC...am observat ca sunt mai pofticioasa la mancarurile "interzise"
....
Dar dupa ce mananc.....imi zic ca nu e bine si ca nu vreau sa repet experienta prea curand...
![]()
![]()

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Miky-ea spune:
elilov3, incearca te rog,sa-i ignori,stiu ca te dor cuvintele lor,incearca sa nu mai pui la suflet,gandeste-te la bebita al tau,are nevoie de voi.Fii puternica si sa-ti dea Dumnezeu putere de a trece peste toate !
Pupici multi tie si lui bebe ca sa fiti luptatori!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
bebelina33 spune:
V-am citit "din spate" . Am inteles ca trebuie sa trimiti in jur de 10 - 12 mesaje ca sa comunici in timp real.
Am uitat : carucior roz. Banuiesc ca nu este obligatoriu sa mentionez data nasterii.
loren@ spune:
Marush felicitari pentru fetita!
Referitor la listeria - oua, etc..eu maninc oua fierte moi, prajite moi, brinza de la taran, etc...am mincat maioneza, frisca!
Bebecris si eu am mincat de la Mc si alte fast-fooduri..nu stiu dc nu pot minca sanatos ca la Bia (atunci fierbeam si ouale si brinza era numai vidata) si am pofta numai de timpenii..
Azi am trecut pe Elevit..si eu stiu ca vitaminele se iau pina in ora 17..acum sa vedem daca o sa apara problema cu constipatia!
Bianca Andreea
Larisa Elena
16+
bebelina33 spune:
Elilov , daca imi permiti , desi sunt noua : opinia Alrei e inteleapta. Iti doresc sa se rezolve cit mai repede problema casei.
Din experienta proprie stiu ca intervin schimbari in bine daca "esti la casa ta."