Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
elilov3 spune:
diana iti multumesc de articolele oferite stiu ca ai numai intentii bune iar eu m-am decis sa urmez sfatul tau fara lapte, oua, carne nepreparate corespunzator in special in trim III sarumana ![]()
eu ma bucur ca ai fost aici si am aflat mai multe inainte de a fi tentata sa gust 
marush mabucur ca ai reusit sa rezolvi cu doctorul asa mai da 
16+
Dimitrie
Miky-ea spune:
Iulia,felicitari pt rozul aparut in viata voastra.Sa fie sanatoasa bulina ,voioasa si sa va bucurati de ea!
Fetelor,eu sunt suparata: colegele de birou isi cumpara zilnic pizza si f des MC Donald's si ma dispera...ca incerc si eu sa ma abtin pe cat posibil sa nu mananc nesanatos...

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
diana21 spune:
Elilov, mie imi place cand alte fete gasesc articole interesante, eu sunt o devoratoare de informatii care au tangenta cu medicina, efectiv ma pasioneza, cred ca mi-am gresit meseria
. Asta e unul dinte motivele pt. care imi lipseste Toriceli, ea, una, doua, scotea un link interesant din maneca
!
Apropo de info, am descarcat de pe mailul comun toate cartile puse voi. Am ce citi! Mersi frumos!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti
bebecris spune:
MIKY-EA SA STII ca si eu mai scap in mc donalds....de pofta...un cartof wedges cu sos cu usturoi d ela kfc...pizza...poftesc ca o nebuna...am langa birou o rotiserie si o fac la cuptor pe lemne in fata ta....au salate o groaza....deja...

daca eu nu prea suport carnea..bag salate ca o nebuna....e nebunie la ei in rotiserie...in zona sunt ff multe birouri si....toti sunt gramada acolo...
ma cam roade stomacul de vreo saptamana....este normal? nu sunt chiar arsuri dar....ma roade....de ce?
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
bebecris te roade stomacul fie de foame fie de pofta daci baga mare ceva la stomac bb tocmai a solicitat ceva din meniul mamei 'mm mami eu vreau niste salata cu sos si niste..mm ia sa vedem'
16+
Dimitrie
alra spune:
quote:
Originally posted by Miky-ea
Iulia,felicitari pt rozul aparut in viata voastra.Sa fie sanatoasa bulina ,voioasa si sa va bucurati de ea!
Fetelor,eu sunt suparata: colegele de birou isi cumpara zilnic pizza si f des MC Donald's si ma dispera...ca incerc si eu sa ma abtin pe cat posibil sa nu mananc nesanatos...
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
eu nu m-as tine de principii prea solide. daca ti-e pofta si iti miroase mananca insa mai putin. eu cand am slabit dupa laura am aplicat urmatorul principiu: 1/2 din ceea ce imi doresc. si asa am reusit sa dau 9 kile jos.
poti manca o felie de pizza, o portie mica de cartofi, etc.
si apoi poti manca seara acasa oricat de sanatos vrei
italiencelor, in Belgia nu conteaza daca mergi la stat sau la privat (cred de fapt ca totul e privat) - platesti consultatia intreaga si apoi iti deconteaza asigurarile daca le dai factura cu un timbru cu numele matale (niste timbre speciale).
preturile sunt tinute in frau de niste nomenclatoare de preturi si de piata, unii dr iau 20 pe consultatie, altii 22 de ex. eco e 40, pediatra fi-mii e 32.
de toriceli mai stie cineva ceva, a luat cineva contact cu ea?
Vacanta cu Laura in Romania
bebecris spune:
am inteles sa traiti...am plecat spre rotiseria minune sa vad cu ce ma desfat azi!!!
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Hera25 spune:
Diana21 vreau si eu sa iau info depe email-ul comun si nu stiu cum. Si nici parola nu o stiu. Ma poti ajuta?Merci mult.
17+ 
elilov3 spune:
diana baga mare devoreaza tot eu am o ciuda pe mine ca numai pot citi nimic cand citesc ma puca cu somn...ce carti nimic lejer tot ce atat stres
oricum sotul numai ce m-a anuntat ca in week-end vor sosi socrii sa vezi nervi si suparare si stres iara o sa imi strice linistea...cica vin sa voteze stiu eu ce votat dete in ei...de 4 ani nu a dat dorul in socru si acuma na il copleseaza spiritul civic kk
deci nici nu vreau sa ma gandesc parca vad ca iar deschi subiectu despre Pavel handicapatul 
numai deci ma depaseste ma apuca sila
16+
Dimitrie
elilov3 spune:
parca vad cum socrul iar o sa ii zica sotului "ba prostule o sa iti faca iarasi unhandicapat ca numai de astia stie sa faca" la fel a facut si de craciun si ne-a stricat sarbatorile
stiti cand am aflat de Pavel ca s-ar putea sa fie bolnav ne-au luat ca de ce domnle le-am spus ca asa afla lumea una alta si zice ca suntem blestemati si nu putem face copii...
ma rog la 7 luni si jumate cand am aflat am mers in buc ptr confirmare diagnostic si sunau socrii si ii ziceau sotului 'laso ma nu vezi ca nu iti poate face copii sanaosi 'si sotul imi dadea sa aud si eu ce spuneau parintii lui
nu stiu ce sa zic zici ca sunt niste inculti dar la viat lor au fost tot cadre didactice socru de mate si soacra de romana..niste idioti...si bunicu de la tara care are decat 4 clase le judeca mai bine si intelege omul nu ca kk-ti astia de oameni...nu pot sa uit si nu pot sa iert
parca copilul ala nu a fost si sange din sangele lor..pt ei handicapatul e ceva inferior omului 
Sper ca D-zeu sa imi dea intelpciune sa nu ma supar si sa imi dea liniste sufleteasca sa nu il supar pe bb balacila
voi ce parere va faceti sincer vorbind pe mine ma depaseste situatia iscata
16+
Dimitrie