Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 23
bebecris spune:
sunt alaturi de tine....dar vad ca va intristati iar....alooooo!!!!
tocmai admiram veselia de aici..
am papat BUN!!!! pui shanghai facut ca la KFC (au folosit acelasi tip de pesmet, dar nu picant), piure, salata de castraveti si smantana cu usturoi!!! sper sa nu ma injurati... livreaza si acasa si in alte zone...cine este interesat...pot da detalii pe PM...
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
revin cu poezia pt ca nu se intelege nimic din cauza diacriticelor
Ce suflet trist…
Mihai Eminescu
Ce suflet trist mi-au daruit
Parintii din parinti,
De-au încaput numai în el
Atâtea suferinti?
Ce suflet trist si far- de rost
si din ce lut inert,
Ca dupa atatea amagiri
Mai spera în desert?
Cum nu se simte blestemat
De-a duce-n veci nevoi?
O, valuri ale sfintei mari,
Luati-ma cu voi!
diana21 spune:
Of, Elilov, ce copil dragalas si scump!!! Mi s-a rupt sufletul, nu mai pot sa zic nimic...E asa nedreapta viata uneori...

bietul sufetel mic si chinuit...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti
elilov3 spune:
bebecris sunt cuminte gata numai vb despre ceva trist revenim la veselie
va rog nu va suparat pe mine dupa ce am vb cu voi data trecuta parca sufletul mi-a fost mai usor am putut sa ma bucur de bb balacila
iertati-ma 
si cum a fost papa bebecris buna buna mm vrem si noi arunca si tu cu prastia pana la noi
16+
Dimitrie
maryb spune:
elilov, cred ca ai vrut sa spui ca ti-a iesit IGM-ul pozitiv (60), ca daca IGG este pozitiv iar IGM este negativ inseamna ca ai imunitate. Deci la tine cred ca IGM a fost pozitiv.
Oricum, ai grija de tine, acum stii ce analize trebuie sa faci si sunt sigura ca de data asta totul va fi bine. 
maryb
17+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
eu sunt imunizata si la toxo si la CMV si la rubeola. Deci stau bine, maine ma duc sa-mi fac din nou niste analize printre care listeria si IGM-ul de la toxo, sa fiu eu sigura ca tot negativ a ramas...
maryb
17+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
elilov3 spune:
fetele sincer imi pare rau n acum imi este rusine pt ce am facut m-am lasat dusa de suparare si v-am suparat si pe voi![]()
haideti sa deschidem un nou capitol
16+
Dimitrie
ginye55 spune:
Buna burtici!
Mav felicitari pentru TT!

IuliaCospy felicitari pentu fetita!

Elilov Si eu am certuri urate rau cu soacra, dar nu-i permit jigniri si nici pe la mine prin casa nu prea calca.E bine ca ai sprijinul sotului.
Noi preferam sa stam cu chirie decat sa-mi fac un car de draci zilnic din cauza ei. asa am avea loc in ditamai viloaia pe care o are, dar prefer sa ne chinuim asa, dar sa fim fericiti.
am vazut si eu pozele cu bebe Pavel. Un inger! Sa te tina dumnezeu sanatoasa, sa aiba grija de bebe Pavel si sa-ti trimita un bebe sanatos care sa te ajute sa mergi mai departe!
ginye
16+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
elilov3 spune:
da maryb ai dreptate din graba am scris asa imi ardea sufletul de nerabdare
eu stiu tastele pe dinafara numai mauit la ele stau decat cu ochii in monitor sorry de gresele
maryb atunci esti o fericita o sa ai un bb cu toti anticorpii posibili 
16+
Dimitrie
bebecris spune:
foarte bun a fost....
yummy!!!!!!
nu am ce sa mai arunc la voi ca eu am mancat tot!!!!
si bebe cred ca se simte bine acum ca a papat...poate trage un pui de somn!!!!ca pe mine m-a cam luat somnul...am avut iar noapte alba din cauza cainelui....a urlat ala toata noaptea....bine macar ca puppy al meu a fost cuminte...(catelusul meu)...mai latra si el dincand in cand dar nu se compara...
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!