Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mary, e grozav Andrei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

Hai ca am reusit sa intru un pic pe net.
Am incercat sa trimit pe mail-ul comun nr de mobil din Romania, dar deocamdata nu a mers, asa ca-l scriu aici:
0788 421 786.

Weekend-ul trecut nu am apucat sa sun pe nimeni, timpul e f scurt si trece repede, avem multe de rezolvat, dar poate reusim sa aranjam ceva pt sambata asta.

Mai vorbim, pupici la toata lumea,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetele, se baga cineva pentru miercuri sau joi dup-amiaza? Eu as putea cam de la 7 juma incolo. Daca nu, eu pot sambata, cine mai vrea? S-o sunam si pe Anto si sa-i spunem din timp.
Dar Bianca pe unde-o fi? Ca n-a mai aparut de multisor.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara ....
Si noi suntem in plina era a De CE-ului de exact 4 zile, pana atunci avea o tendinta sa ma intrebe de ce, dar nu dezvolta.Era ceva d egenul"dar de ce ,mami?".Ei,acum dezvolta:"mami, de ce papa pestisorii?".."mami de ce ma sperie musca pe mine?","mami de ce vrei culoarea rouge?" si multe alte de ce-uri.E greu ca dintr-un de ce da in altul si uite asa stam ziua intreaga si dam explicatii.
Mary felicitari, se vede treaba ca a mers mai repede decat la noi.Noi inca mai avem accidente si iaris nu face pipi din picioare, nu inca.
Anto, vacanta frumoasa in Romania, noi suntem mai departe, ne vom intoarce in vacanta abia peste vreo 2 ani, cred
Tonnia, bravo lui Sa.Ai copii mari,am vazut si eu pozele,sunt asa frumosi.
Kid sa va fie de bine vacanta.Cat despre pampersi si copii, crede-ma ca pana nu e ea pregatita, nici o sansa.Asa ca soacra poate sa vorbeasca cat vrea, de ce nu incearca ea sa o treaca d epasul asta, ca nu e unul chiar usor, si trebuie sa fii constant,atent, calm, numai ca unii uita ca au avut copii
Va urez noapte buna, noi maia vem un pic .

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am ramas datoare Tonniei cu niste raspunsuri, candva vorbeati de minciunile copiilor.
In seara asta am primit un newsletter de la unul din site-urile pentru parinti si mi-am facut timp sa traduc cate ceva. Scuze ca mi-a luat atata timp, sunt foarte multe informatii despre subiectul asta, dar nu m-am decis ce anume sa trimit. Acum ca mi-a picat para-malaiatza, n-am putut zice nu
Cum sa reactionez cand copilul spune o minciuna evidenta?
www.babycenter.com/408_when-do-children-know-what-a-lie-is_1368542.bc" target="_blank">Cand stie copilul ce este o minciuna?
Minciuna la 2 ani: ce se intampla si cum sa reactionezi
Minciuna la 3-4 ani: ce se intampla si cum sa reactionezi
Link-urile sunt pentru un site american, dar pentru cine doreste, am trimis traducerea pentru primele 2 articole pe mailul comun. Sper sa am timp maine pentru celelalte 2.
acum fug la TV, Obama a castigat si vorbeste in direct...

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor care e mail-ul comun? Imi aduc eu aminte ceva ceva, dar de cand nu am mai intrat pe forum...

Mary Ilie, ai flacau nu gluma! Parca mi-l imaginez stand ca un barbatel in fata toiletei facand pipi.
Si pentru ca ma mandream si eu cu piticot care nu face pe el, hai sa va spun ce mi s-a intamplat aseara. Am cumparat ieri, prima data anul acesta, pepene rosu. A mancat Darius ft mult, vreo 4 felii mari. Apoi ne-am imbracat si am plecat in parc. Se urca in tobogan si, de acolo de sus, imi spune" mami tac pipi aici sus". Eu ii spun " nu mami, coboara sa mergem sa faci pipi" Nu a mai apucat...si am vazut cum se scurgea pe tobogan "pipi" al lui fi-miu... . Asta e , se mai intampla si accidente.

Anto, sejur placut in RO.

Ce as vrea si eu sa ma intalnesc cu voi...nu am reusit niciodata.
Despre Valen mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hahaha, s-a dat pipi pe tobogan!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Roxi, tare faza! Mai era lume pe acolo?

Diana, multumesc mult, am citit tot!

marinela, felicitari pentru intrebarile lui Iaris!

Azi s-a trezit Dinu la 8! repet:opt! Wow! cred ca i se trage de la fotbalul de ieri, a jucat fotbal 3 ore si l-am dovedit. Trebuie sa-l dau la un sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi!

Felicitam toti copilasii pentru progrese, sunt minunati toti piticotii nostri!

Noi suntem f.bine, ne luptam cu intrebari de genul "de ce dispare soarele seara si unde se duce" "cum de apare dimineata si nu in alt moment al zilei" plus o multime de cuvinte la care nici nu ma astept si pe care nazdravanul le vrea traduse right away.

La capitoul pampersi stam si noi relativ bine, deja iesim la plimbare si dormim la prinz fara pampers, ne-a mai ramas cel de noaptea numai.

O zi buna tuturor si salutari!
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ce reclama stresanta ......oare cit mai tine ca imi ia din sporul la scris!

Mergi la inceput