Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
kid2003 spune:
Mary, e mortal fii-tu, ce mai, ai baiat mare! Bravo, brava sau cum se mai zice pe la voi!
Tonnia, eu cred ca Dinu s-a adaptat f bine, esti tu mai exigenta Intr-adevar Sa e foarte precoce, cred ca este important modelul fratelui mai mare. Si eu astept sa vad, poate asta a doua o sa vorbeasca si o sa faca la oala mai repede ca prima.
Roxi, imi imaginez cum e cu pipi pe tobogan! Haha, a fost nevoie de o baita si la baiat si la tobogan dupa aia!
Diana, multumim frumos de link-uri, le studiez cu atentie! Cu cine tii la presedintie? Eu as vrea sa castige Obama, imi place cel mai mult de el, adica intre un mos si o desperate housewife as vrea sa castige negrul! Eu tin cu el (dar nu se pune). Uite ca la alegerile din SUA m-as duce, ma primesc? Ca aici nu m-am dus la vot si nici nu ma duc. Pentru un simplu motiv: nu stiu cu cine sa votez...ca nu imi place de nimeni!
Mifloricico, am fost in Austria, in sud, intr-un orasel de munte de langa Graz. A fost destul de lung drumul, joi am plecat, vineri seara am ajuns (joi noapte am dormit la Budapesta), sambata am stat la destinatie si duminica am plecat inapoi, am ajuns luni. Deci 2 zile dus, 2 intors plus una la destinatie...Cam mult pentru burta mea, mai ales ca prin Romania am tinut mai mult ochii inchisi de frica Ca mi se parea ca toate TIR-urile vin spre noi si ca sa nu stau cu gura pe barbat ("las-o mai incet", "nu depasi acum ca vine ala" etc)... Nu ma mai aventurez in asemenea calatorii doar pentru weekend, prea mare stresul si tara asta prea de kko la capitolul drumuri...brrr, mi-a fost frica de cateva ori.
bb2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miflore spune:
Kid, ai zgaltait-o nitel pe bebelina. Cred c-a fost frumos, inconjurata de casutele acelea gen turta dulce!
Eu azi ii cumpar stick-uri - abtibilduri Anei pe care sa le lipim frumusel pe faianta de langa wc. In cazul in care presteaza corespunzator.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
salut dragele mele
am reusit si eu sa pun niste poze, dar tare mult mai mi_a luat,
www.flickr.com/photos/bichete22/2550095709" target="_blank">poze
mary felicitari lui andrei,asa face si antoine
roxi ce dulce este Darius
anto vacanta placuta
tonniaun mare bravo pt Sa
locca spune:
Roxi cat de tare
Antonia, vezi, sa nu mai zici ca se scoala devreme . La noi depinde, uneori se scoala devreme, alteori doarme ca porcu'. N-am identificat vreo cauza anume.
Simona, cam din scurt asa excursia voastra, adica drum lung. Iar prin romania imi imaginez cum a fost.
Dana, cu intrebari din astea ma lupt si eu. De ce vine seara, unde se duce soarele, de ce a plecat noaptea, de ce nu e luna pe cer si la pranz etc.
Mie nu-mi vine sa cred ca am aproape 30 de saptamani. Cred ca o sa nasc si n-o sa-mi vina sa cred ca s-a intamplat. Ma simt mai in forma decat data trecuta. Sau poate mi se pare asa din cauza ca nu am timp sa analizez, sa zac, sa ma plang ...
Eu nu pot promite nimic de venit la intalnire. Asa ca hotarati voi si daca pot, adica am cu cine lasa Mateiul, vin. Sau facem o intalnire in parc cu copiii?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Tonnia spune:
Nanadana, ce frumos e Antoine si cat de mult a crescut! Imi place si curtea aia spatioasa si cu jucarii multe! Splendid!
Locca, ce bine ca nu ti-e greu!
mary ilie spune:
DANA, am vazut si eu pozele, ce a mai crescut si Antoine, e un frumooos! Si ce de verdeataaa, e superba poza aia cu Antoine pe potecutaFoarte frumos!
RUXANDRA, waw, 30 de saptamani, mai ai putin.....
MIFLORE, am reusit sa cumpar si eu niste stick-uri dragute cu desene animate, insa fi-miu nu e prea interesat de ele, primul premiu l-a interesat ca era curios ce o fi, apoi cand s-a lamurit ca-s doar abtibilde, mi-a zis ca sa-i dau premiul mai tarziuOricum vad ca deja nu mai e nevoie de recompense, ieri si azi n-am mai avut nici un accident de pipi/kk.Si e super haios cum se duce el la baie, uneori nu reuseste sa se imbrace corespunzator si iese din baie asa mototolit, e dragut
Mie nu-mi vine sa cred, uite ca se mai intampla si minuni
KID, frumoasa excursia, am fost si noi la Graz, dar iarna, e frumoasa zona!
ROXI, foarte amuzanta faza
ANDREI al meu inca nu ma intreaba DE CE , ma intreaba cel mai des CE-I ASTA sau UNDE E jucaria, tati, etc.
DIANA multumim mult pentru linkuri, o sa-mi fac timp sa citesc si eu cu atentie.
mary ilie spune:
Offtopic: ce mai auzi pe la tv in Italia, in afara de campania de denigrare a romanilor: O mama a unei fetite de 2 ani pleaca spre serviciu, e profesoara de liceu, cu masina personala. In masina fetita de 2 ani in scaunelul de masina.Urmeaza sa lase fetita la casa bonei, insa inexplicabil uita sa opreasca acolo, continua drumul spre liceu. Fetita adoarme in scaunel. Femeia lasa masina in parcare, uitand cu desavarsire de copilul din ea. Mobilul si-l uitase acasa asa ca nu primeste nici apelurile bonei nici ale sotului. Dupa vreo 5 ore, reuseste sotul s-o contacteze printr-o colega, si-si aminteste ca a lasat copilul in masina. Gaseste fetita moarta, masina statuse 5 ore in soare,cu geamurile inchise, afara fiind peste 34 de grade.
Cum e posibil oare sa-ti uiti copilul in masina ????
roxi23 spune:
MARY ILIE... intr-adevar socant...mi s-a zbarlit parul pe mine...
TONNIA bineinteles ca mai era lume, era plin parcul de mamici, unele mai carcotase, altele mai indulgente...si eu stergeam toboganul...si certam copilul...
Acum intru pe mail-ul comun sa vad poze cu pitici frumosi
va pup
oaana spune:
Buna Piticodrom.
In sfarsit reusesc sa mai postez si eu.
Noi ne-am mutat la casa,suntem inca in santier dar sunt tare fericita pentru copii.Iosua in primele zile a stat numai pe afara..in spatele casei nu era amenajat si intr-o groapa se adunase apa de la ploaie,numai acolo a stat,a aruncat cu pietricele in apa,dar bineanteles ca pana la urma l-am cules din balta,cazuse pe burta.
A inceput si el cu intrebarile,dar ma intreaba:'ce faci mami"?mai tot timpul...
E destul de inalt,cred ca are vreo 16 kg,la fel nu mananca branza,oua,cascaval si alte derivate...
Cea mai mare problema la noi e ca-l loveste destul de des pe cel mic,cred ca abia acum a inceput sa-si manifeste gelozia,dar poate si pentru ca Aaron merge acum la jucariile lui s-au unde se duce el...Nu stiu cum sa-l conving sa nu-l mai loveasca.El il iubeste,ma trimite la el cand plange,s-au imi spune sa nu-l cert,etc...sper sa nu continue mult situatia,s-au poate e doar inceputul
La toamna il dam la gradinita,dar el spune ca nu vrea sa mearga...
As mai scrie dar plange Aaron,ii dau maselutele...
Daca vreti sa-l mai vedeti pe Iosua,am pus cateva poze noi.
O zi buna tuturor
diana_n spune:
Kid Obama
Oaana nu ma pricep la fratiori, dar sa-ti zic cum se procedeaza pe aici, aproximativ : dimineata Iosua alege 5 jucarii (sau 10 sau 15) cu care se joaca doar el in ziua aceea, Aaron nu are voie sa le atinga, dar are voie sa se joace cu celelalte jucarii. Daca ai un patut (tarc parca i se spune), pune-l intr-un colt de camera, pune cele 5 jucarii acolo si de cate ori Iosua nu vrea sa fie deranjat, fie ca deseneaza, sau se uita la tv sau vrea acele jucarii, se suie in patut.
Aaron e intrusul, a furat atentia mamei, chiar daca are dreptate ca Aaron i-a furat jucaria/cartea, mama tot pe el il cearta, cica el e mare si intelege. Daca mama crede ca asta e o problema, ea s-o rezolve. Are 2,5 ani si nu are chef/timp/dispozitia sa inteleaga, vrea sa se joace.
Diana si Peter (3 oct 2005)