Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
diana_n spune:
Asta cu un colt de casa doar pentru tine functioneaza si la cei mari Tot citind despre copii, frati, tatici, mamici mi-am dat seama ce i-am facut sotului. Eu am venit peste el in casa lui, apoi a venit copilul cu toate lucrurile lui, de la patut la jucarii, plus faptul ca Peter e liber sa cerceteze fiecare centimetru din casa.
Avem un dulap la care pusesem zavor sa nu-si prinda Peter degetele din cauza sistemului de inchidere cam neobisnuit. Mi-am scos si eu alea 2-3 lucruri personale si l-am facut "cadou" sotului, sa-si puna el ce vrea acolo. Trebuia sa-i fi facut poza, i-a "inflorit" fatza cand i-am zis si i-am aratat dulapul gol
Diana si Peter (3 oct 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cge spune:
Oana, si intre Victor si Anca este tot o relatie intensa de iubire si lupta intensa.
Adica ori se iubesc ori se bat.
Victor vrea sa o invete diverse chestii pe Anca, ea nu il asculta, vorbeste neintrebata, pleaca din timpul orei (in joaca), ii opreste televizorul in timpul emisiunii lui preferate etc.
Mi-e mila de el, o intreaba daca il iubeste, ea raspunde: "Nuu" si moare de ras, el ii zice ca el o iubeste, dar face eforturi ptr asta.
Sincer, eu credeam ca problemele astea sunt datorita diferentei mari de varsta, dar se vede ca nu e asa.
In schimb, cand e unul bolnav sau plecat de acasa, celalalt copil e asa trist, sta cu ochii pe usa sa il vada cand apare.
Sa ne mai povestesti despre fratiori.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
miflore spune:
WOw, frumos tare Antoine!!!
Iar poza cu potecuta e superba intr-adevar!
Ruxi, ce putin mai ai! Cand mai treci prin Meletauri, sa stam pe banca pe Apusului?
Mary, nu-mi vine sa cred cu mama si fetita...inadmisibil...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
jadi, la multi aaani! auzi ca cica cine mai e ca ea? are 3 putze in pat langa ea dimineata .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Hehe, multumesc, asta e avantajul sa am 3 baieti acasa, dimineata nu imi venea sa cred ca sunt ai mei !
Deni & Vlad & Tudor
kid2003 spune:
La multi ani JADI!!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita de toti 3 barbatii tai!!!
Beau in cinstea ta diseara!
bb2
kid2003 spune:
Mary, socanta poveste, mi-au dat lacrimile instantaneu...este ingrozitor...Acum 2 seri am fost si eu cu Alex la Carrefour (m-a capiat in magazinul ala, a mers in urma carutului meu cu o tricicleta shutita de la raionul de jucarii), intra in viteza in curbe, dadea peste oameni, trantea marfa pe jos, catastrofa. In drum spre casa m-am oprit la o farmacie (tuta uitase sa ia din carrefour) si nu am mai avut nervii sa o iau din masina si am lasat-o in scaunelul ei cat am intrat. Era coada, am stat vreo 5 minute si m-am scuzat ca vreau sa ajung in fata, deja imi batea inima cu putere desi lasasem geamul intredeschis si era seara, racoare...Alex era ok, nu plansese, dar tare aiurea m-am simtit. Nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletul acelei femei, nu o sa si-o ierte niciodata...
Aseara am facut vaccinul...in piciorus. A urlat pe moment dar dupa aia nu ii mai ajungeau holurile de la Medlife sa alerge si sa chiuie (ii place la culme cladirea aia ca are ecou)...s-a culcat cu greu la 12 noaptea ... ta-su o tot intreba ce i-au pus aia in vaccin, cumva esenta de Redbull? Nu am avut inca manifestari si vad ca nu se plange de picior. In sfarsit o treaba buna ca e slaba rau...mi-a zis dr ca astia doar piele si os sunt mai rezistenti la vaccin, ca nu se opreste in vreun strat de grasime serul si nu face hematom, hehe, iata un avantaj! Are mandra pe picior ditamai plasturele cu Nemo si e tare mandra de el!
Foarte buna investitia! La fiecare genunchi sau cot julit punem plasture cu Nemo si urletul se termina brusc! Si avem bube si julituri pe toate membrele
ca deh, baiat are mama.
Diana, f tare cu sotul tau...si eu ma gandesc uneori ca am venit, i-am invadat spatiul (tot in casa lui m-am mutat) si ii mai si umplu casa de fetite Ia sa ii gasesc un locsor al lui sa fie si el mai fericit, ca nu prea are asa ceva...
bb2
nanadana spune:
mersi fetelor pt admiratie
Antoine nu este bine de ieri seara cred ca a prins vre-un virus ceva nu are nici o vlaga,nu papa nimic, a avut diaree,a vomitat si vrea sa stea numai in pat,am chemat dr dar bineiteles ca nu este aici ne-a orientat spre alt dr care numai dupa masa incepe munca,ce vreau sa va intreb cum era cu morcovi cruzi sau fierti la diaree ca am uitat
La multi ani Jadi,multa multa sanatate,fericire alaturi de cele 3 pute
marygroaznic