Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Tonnia spune:
Nanadana, era cu morcovi fierti. Sanatate multa lui Antoine!
La multi ani< jadi!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Mie mi-e tare mila de saraca femeie care si-a uitat copilul in masina, nu stiu cum a fost posibil dar e ingrozitor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oaana spune:
LA MULTI ANI JADI!!!!!!!!!!!
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mary ilie spune:
Buna fetelor!
OANA ti-am admirat baietii, mor dupa buclele lui Iosua, sunt frumosi foc amandoi flacaii tai!
DANA, multa sanatate lui Antoine!Speram sa-si revina repede!
KID, sa va fie de bine vaccinul si sa ramana fara urmari! Si noi avem plasturi pentru copii, nu sunt cu Nemo,dar tot asa au mare succes, ca altfel pansamentele obisnuite le da jos . Bine, recunosc ca noi nu prea folosim, Andrei e destul de prudent in general, uite, saptamana trecuta a facu si el prima lui julitatura mai serioasa asa, unde i-a curs si un pic de sange, a cazut la fotbal, in rest nu prea avem accidente, mai mult are vanatai pe picioare de pe la tricicleta.
LA MULTI ANI, JADI !!!MULTA SANATATE SI SA FII FERICITA ALATURI DE BAIETII TAI!
eu ma pregatesc de plecat la aeroport, ca de azi vine maia(bunica) sa-l distreze pe nepot, uraaaaa!Sper sa-mi fie si mie mai usor, mai scap de citit povesti, de colorat si mai ales de modelat plastelina. Acuma, numai sa nu-mi strice copilul, dar am eu grija......
mary ilie spune:
Legat de cazul cu fetita uitata in masina, aici numai despre asta se vorbeste, opinia publica ii ia apararea bietei mamici, sunt psihiatri/psihologi pe la tv care spun ca se poate intampla oricui, din cauza stressului, oboselii si mai ales a rutinei zilnice.Femeia mai are 2 copii mai maricei, se pare ca e o mamica absolut normala .
Se pare ca a mai fost un caz similar in Belgia anul trecut, dar cu un copilas de 5 luni.
In fine, mare pacat ca s-a intamplat asa........
diana_n spune:
La Mullti Ani Jadi!
Azi facem 4 ani de casnicie
Si aici s-au intamplat recent 2 cazuri similare, o mama si un tata si-au uitat copiii adormiti in masina. Nici unul nu a fost condamnat la inchisoare, chiar daca asociatiile de protectia copilului au protestat.
Daca iti lasi cainele/matza/hamsterul in masina si mergi la cumparaturi se anunta la megafon sa te duci ASAP sa ti-l iei. Daca-ti lasi copilul... nu-l mai vezi, ti-l ia politia.
Ca sa schimbam tonul, sa va spun ce-am vazut la tv . La 911 suna un baietel de 4 ani si zice ca are o urgenta. Aoleu, care e ? pai bunica e rea. Rea? da ! veniti s-o luati. Bine, dar poti sa mi-o dai la telefon? Yes. Vine bunica la telefon, se auzea mirarea din tonul ei de bunicuta cuminte si zice ca nepotul nu vrea sa faca ce i-a spus ca trebuie sa faca. OK, zice operatorul razand, atunci nu trimitem politia si pompierii
Diana si Peter (3 oct 2005)
nanadana spune:
tonniamersi am pus morcovi cu orez la fiert sper sa pape ceva ca nu vrea nimic,insist cu apa si sucuri,avem progamare la 16.30 mai este 1 ora jumate sa vedem ce ne spune dr,acuma doarme dupa o vomitaura si o febra de 39° nu face decit asta de azi de dimineata
mary mersi,ce bine ca vine bunica
oana ce par frumos are iosua, zice ca este o fetita
nanadana spune:
dianala mai multi ani fericiti impreuna,va doresc si multa intelegere si noi am facut 10 ani in 30.05, cit despre bunicuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Multumesc de urari! Multi ani inainte Diana si noi sarbatorim dublu azi, facem 9 ani de la casatorie, aveam 25 de ani, frageda si naiva !
Deni & Vlad & Tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marinela79/marinela79.jpg)
marinela79 spune:
LA MULTI ANI, JADI! si sa fii fericita alaturi de baietii tai.
Mary, ingrozitor intr-adevar.
Nanadana, Antoine e un frumos.Cat despre diaree...morcovi fierti, orez, carnita, paine prajita si apa, multa apa.Cate putina si des, daca nu vrea altfel.
Am intrat sa citesc scurt tot ce ati mai scris,sa vad ce mai faceti.Noi mai avem un pic si luam vacanta, si eu si Iaris.Educatoarea lui inchide gradinita pe motiv de schimbare de locuinta.Nu stiu unde se va muta, sunt cam suparata, de anul trecut tot sun la gradinitele mari, imi spun ca il trec pe o lista, care lista cred ca e fictiva, si uite ca se apropie momentul inchiderii si nu avem gradinita pentru el.Aici era frumos, invata multe, dar daca Gabi a noastra se muta departe de noi, ce voi face iarna cu IAris, ca aici iarna e iarna, nu poveste.Sper sa gasesc pana in august ceva, cand voi incepe iarasi scoala.Sunt cazuta in butoi, cum se spune, dar sper s aimi revin repede.Ce e mai enervant e ca daca nu gasesc gradinita va trebui sa renunt la job-ul meu, de la scoala, job care imi place foarte mult.Asta e.Poate se va intampla o minune.
Va pup, sa aveti o zi frumoasa
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
Tonnia spune:
Marinela, o fi cu pile si acolo...Iti tin pumnii sa gasesti o gradinita si mai buna decat actuala! Iesi din butoi!