Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)
Raspunsuri - Pagina 7
anya spune:
Da, oribila reclama asta.
Noi ramanem cu pampers la somn si la drum cu masina. Daca o fi ca fratele lui, mai stam vre-un an asa.
Kristinuta, am o colega care viseaza la o gradinita/loc de joaca pt copii si ma batea un gand sa intru in discutie cu ea pt un cerc. Daca facem ceva ...nu te-ar mai tenta?
Cat despre balti... la noi a devenit un obicei: sa socam babele pe strada. Dotam copiii cu cizme de cauciuc, pantaloni/geaca de fas si sarim prin balti. Am promis ca-mi iau si eu cizme, dar uite ca nu m-am tinut de cuvant. Ultima oara s-au luat babele de noi pe strada ca "de-aia sunt copiii din ziua de azi salbatici" - ca sar prin balti. Iar de Pasti am fost la mare si ploua...noi in costumatie completa- pe plaja. Si s-au jucat o gramada cu lopatele si nisip pe plaja...pana a venit un val mai mare care le-a intrat in cizme .
Calin a intrat in faza DE CE si ne pisalogeste....dar e un scump.
Ieri, discutie:
Eu: Matei, fa-ti temele la engleza.
Calin: Veau si eu ghezaaa.
ii dau si lui creioane colorate si un caite care intamplator avea o poza cu o maimuta.
Calin: Uite mamuta!
Eu: Da, mami, ai dreptate, e o maimuta.
Calin: Ma papa?
Eu: Nu te papa.
Calin: De ce nu ma papa?
Eu: A mancat.
Calin: Ce amancat?
Eu: Banane.
Calin De ce a mancat banane?
Eu: De foame.
Calin: De ce i-a fost foame?
Eu: Pentru ca nu te-a papat pe tine
kristinutza spune:
hihi, stiam eu ca avem copilasi descoperitori .
anya, eu, ca o balanta veritabila stau mereu in cumpaniri .
ma intereseaza . hmm, chiar ma intereseaza tare .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
ege spune:
mary,multumersc mult,bb din burtica pare sa fie ok.pe 19 sunt programata la iosup.sper sa aud numai de bine.felicitari pt op olitza.v-am admirat in poze.a crescut atat de mult andrei
codrutza,si ege e fan cartea junglei.deja stim replicile si ce urmeaza,sa nu va mai spun ca ea e mowgli,taicasu e baloo iar eu baghera.si sa vedeti ce se mai lasa cu dansuri!
zilele trecute o intreb ce se va face cand va fi mare,iar ea f serioasa imi zice ca se va face doamna.
ioana,si eu tot aman vaccinul ala,dar nu stiu pana cand
ege 19 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
kid2003 spune:
Ohoohhoooo, lume noua si discutii lungi! Asa imi placeti! Am lipsit si eu cateva zile si am avut cu ce ma delecta!
Ma bucur ca ati scris asa de mult si ca vad persoane de care mi-era dor (bine ati revenit Roxi si Ina).
Noi, parintii denaturati, am fost plecati cateva zile doar cu burta! Copilul de acasa a ramas cu bunica-sa, doar pe cel din burta l-am plimbat destul de departe (cu masina, hi hi).
Am revenit si mor de dorul ei...ca azi noapte am ajuns la 2 si dimineata bunica-sa a dus-o tiptil la bus si a trimis-o la gradi, asa ca nu am vazut-o!
o vad de abia diseara cand ajung de la serviciu.
De facut la oala inca nu face, iar soacra-mea e ca o moara stricata. Zice ca eu sunt de vina ca trebuia pusa pe oala la 6 luni Ma oftica maxim!
De 1 iunie nu i-am cumparat nimic inca...rolele nu au sosit la Chicco, iar casuta din oferta din Selgros nu am ajuns sa o cumparam. Curat parinti denaturati suntem.
Vaccinul noi nu l-am mai facut miercuri seara pentru ca madmoazela avea rosu in gat si dr a zis sa il amanam o saptamana. Il facem maine, deci...sper sa fie ok.
La masuratoare raportam si noi 98 de cm (nu a mai crescut in inaltime asa mult, ma asteptam sa bata metrul dar nu...) si 12,700 kg. Uraaaa! Am trecut de bariera psihologica de 12 kile, sunt multumita, chit ca e pe curba de jos la greutate si pe cea de sus la inaltime ( e un pic deshalata asa, luuunga si slaba) dar e ok!
bb2
miflore spune:
Hihi, Kidut, fetele noastre inca mai merg in tandem! Fi-mea e mai "grasa", are 97cm si 13,300kg.
Pe unde ati umblat? Frumos?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Bine ai venit, Kid! vezi cum faci diferente intre copii? tz tz tz...
Eu vreau sa-l laud pe Sa, am un joc cu niste cilindri care se baga in gauri, ei sunt la fel ca grosime dar difera ca inaltime si ii pune in ordine, 6 cilindri, face o scara din ei. Mi s-a parut tare faza!
Pe Dinu mi l-a laudat educatoarea ca e foarte foarte adaptat (mie nu mi se pare chiar asa, inca nu-i convine cand il las acolo...), ca parca s-a nascut acolo. Hmmm.
Ce observ eu e ca a devenit mai dictatorial acasa, mai razboinic, cred ca refuleaza pe acasa, isi impune punctul de vedere cu tot dinadinsul. Are argumente pentru orice varianta posibila. Cu Sa e insa foarte protector, ii explica foarte didactic orice, il desclata, incalta, il piaptana etc, cateodata cand ii explica ceva si Sa nu percuteaza, Dinu zice: cred ca nu ma intelege, trebuie sa folosesc cuvinte mai simple, haha si ii explica iar dar tot cam asa ii iese dar gesticuleaza mai mult si are impresia ca e mult mai clar ce-a zis.
roxi23 spune:
KRISTINUTZA sunt si eu de acord cu tine. Ma distrez copios cand il vad pe Darius fericit ca nu are nici o restrictie. Bine, de cele mai multe ori are restrictii...adica nu are voie sa manance din castronul pisicii, atunci cand mergem la tara... Pima data cand a vazut pisica a avut un impuls de a manca si el din acelasi castron; s-a asezat pe burta si a avut intentia de a scoate limba in castron, la fel ca pisicutza. Bineinteles ca a trebuit sa ii pun castronelul lui langa cel al matzei; era ft incantat sa manance asa. Eu am ramas...tablou...
Multumesc pentru urarile de bun venit.
mary ilie spune:
Roxice aventuri mai ai si tu cu Darius
Kid, hai povesteste pe unde ai plimbat burtica?Stiu cum e cu soacra ca si a mea la fiecare telefon avea o grija, face ori nu face nepotu la olita Uite ca eu cam de mult n-am mai masurat/cantarit copilul. Sper sa-mi amintesc, ca sunt curioasa cat s-a mai lungit....
Tonnia, chiar ca e de laudat Sa, eu ma gandesc ca e foarte important modelul fratelui mai mare. Bravo Dinu pentru succesul de la gradi!
Ege, ma bucur ca e totul bine. Tinem pumnii sa fie totul in regula si la Iosup si...te asteptam cu vesti! Sa nu ne uiti!Si mai aratane-o si noua pe viitoarea "doamna", pune cateva poze mai recente, cand ai timp.
Anya, e grozav Calin cu intrebarile lui
mary ilie spune:
Azi avem fix 8 zile de cand stam fara pampi, si Andrei ma uimeste, se duce singur la baie, ridica capacul, face pipi, se imbraca, trage apa, si se intoarce linistit la activitatile lui. Nu ma anunta ca face pipi, il vad ca trece pe langa mine cu viteza,se duce singur, fara sa spuna, il urmaresc asa din umbra, ca daca ma duc dupa el in baie, ma trimite afara.
La kk ma solicita sa-l asez pe wc, apoi ma trimite afara.