Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Noi azi ne-am facut de cap, am fost la niste prieteni la curte la gratare. Au fost 3 fetite. Ce sa va spun, am lasat-o pe fi-mea sa se faca precum porcul, s-au tavalit in pietris, si-au bagat capul in nisip, s-au certat, s-au impacat, s-au descaltat, si-au bagat nisip in sosete, au facut noroi din pamant si apa, ce sa mai zic, joaca a-ntaia! Asa c-am sarit somnul de pranz si s-au jucat fetele incontinuu de la 11 dimineatza pana la 8 seara. Nu va mai spun in ce hal erau toate, cu dungi negre pe fata si murdare, murdare, direct in baie ne-am oprit.
Eu cred ca le-a placut.
Tonnia, Anei i s-a umflat un pic manuta dupa vreo cateva ore, 4-5, si mai tare, a doua zi. Acum nu mai are nimic. Bafta, sa nu faceti reactii!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ioana, cum a fost teatrul si cum s-a numit?
La Winnie vom fi multe, cred ca Miru se va antrena.
Mary, bag de seama ca iesi din competitia pampersilor!
Ioana, voi cum stati? Noi la fel, nici o schimbare.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Urez si eu un calduros LA MULTI ANI tuturor piticotilor!!!

Sa va spun ce am patit acest weekend cu Darius. Vineri seara am iesit in parc si era acolo un baietel care mergea pe o motocicleta cu baterii. Darius al meu imi spune ca vrea si el...am rugat-o pe mamica baietelului sa il lase si pe al meu piticot sa mearga 3 metri. A fost de acord. Cand sa se dea jos, a inceput sa planga tare tare si ma ia de mana sa merg sa ii cumpar si lui. Era tarziu, in jur de 9 seara. Ii explic faptul ca e tarziu si ca magazinul e inchis iar doamna vanzatoare este acasa si face nani. Dupa vreo ora de explicat intelege fi-miu ca este inchis, dar nu inainte sa ii spun ca dimineata la prima ora mergem sa cumparam motocicleta. Bineinteles ca sambata dimineata ii cumparam motocicleta... Sper sa nu o strice la fel de repede cum strica celelalte jucarii... oricum este foarte incantat.

Pupici. ma intorc la treaba

Mergi la inceput

Frumos cadou, cred ca Darius e super incantat!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravo, Andrei!!! Succes in continuare!

Roxi, chiar ca i-ai luat un cadou frumos! Mi-a placut micul santajist!

Am trecut de vaccin cu bine, fara reactii, tare frica mi-a fost.
In rest, nimic interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Multumim, multumim!Da, se pare ca facem progrese mari, si sper sa iesim din competita pentru ultimul purtator de pampers al piticodromului.Inca avem pampers pentru noapte, dar nu ma grabesc, il las sa se obisnuiasca , incet, incet. Inca mai avem accidente de pipi, dar mai rarut, maxim 2 pe zi.Sper ca dupa inca o saptamana sa fie mult mai bine.
Mifloricico, frumos s-a mai jucat Ana!Bravo! Foarte bine ca ai lasat-o sa se murdareasca
Roxi, deci Darius stie ce vrea! Sa stapaneasca sanatos motocicleta!
Andrei are si el, dar a aranjat-o, nu mai functioneaza decat impinsa de la spate
Noi am comandat pe net o bicicleta frumoasa pentru Andrei , in ideea de a fi cadou pentru 1 iunie, dar inca n-a ajunsAsa ca a trebuit sa gasim alt cadou, si i-am luat o gara cu sine pentru Thomas. Oricum a fost incantat, de 2 zile e lipit de ea, are si depou pentru locomotive,le parcheaza....
Antonia, ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccinul la dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

v-am citit de dimineata, dar pana la ora asta am uitat ce mai vroiam sa comentez si io...
roxi, bine ai revenit!!!

radu chiar a renuntat la pampersi (poarta doar noaptea). n-a fost cine stie ce mare scofala, s-a acomodat imediat. cred ca v-am mai spus ca oricum e cooperant de felul lui, e o fire tare vesela si il poti incanta usor cu orice.
eu una n-am probleme cu el, practic face ce trebuie, nu am avut parte de show-uri cu el.

in week end am fost intr-un team building si duminica seara, cand ne-am intors (lucrez cu sotul, deci am fost impreuna ), ne-a fost drag sa mai stam cu el mai tarziu, peste ora de culcare. neeeh, ne-a pupat, ne-a zis ca ne iubeste si s-a dus la culcare .

este fff dragut, stie o gramada de cuvinte de ma dau pe spate, are sinonime pentru orice vorba. iar taica-su e super incantat de faptul ca stie marcile de masina, plus eleron, spoiler, alternator, radiator, lichid de racire, bateria etc etc (eu nu le stiu).

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ah, da! eu din principiu chiar sunt f de acord ca ccc copiii au nevoie sa experimenteze, sa se murdareasca, sa tipe, sa se ude etc. atata timp cat nu le satisfacem din cand in cand dorinta asta, nici nu cred ca putem avea pretentia ca ei sa stea tot timpul cuminti. asta a fost si unul din lucrurile pe care vroiam sa le incerc la cerc: "aici aveti voie sa tipati", "aici aveti voie sa bagati mainile in faina", "aici aveti cutite din plastic cu care puteti taia plastilina" samd.
atata timp cat e sub control, cred ca e fff benefic. mie daca mi-ar spune cineva in continuu ca nu am voie aia, n-am voie ailalta m-as simti tare frustrata. si asa suntem toti, nu?
tin minte cand l-am scos intr-o dupa-amiaza f ploiasa pe radu afara, cat am putut de camuflat (cizme, pantaloni impermeabili, geaca etc) special ca sa-l las sa calce in toate baltile. a fost o minunatie. la inceput nu-i venea sa creada ca il las. stia ca nu e voie. i-am spus ca in dupa amiaza aia are voie , dar de maine iar vom ocoli baltile. sa profite atunci.
cred ca n-o sa uit niciodata cat a fost de fericit si mai ales momentul cand, obosit de atata alergat prin apa a cazul cu nasul fix in ditamai balta. eram amandoi obositi, fericiti la maxim, complici in expeditia noastra prin balti si ne-am lasat pe mana lui tati sa ne dea hainele la spalat si sa umple cada cu apa caaaalda .

sunt copiii nostri si daca tot suntem de acord ca merita tot ce-i mai bun pe lumea asta, sa nu-i privam de ceea ce le face placere si este benefic pentru dezvoltarea lor. atata timp cat din satisfacerea unor curiozitati copilaresti reusim sa-i modelam sa fie receptivi, cu incredere in ei, cooperanti, inseamna ca le facem lor un bine, si chiar si noua , pentru ca practic sunt mai ascultatori, mai atenti la ce le spunem. pentru ca e important ca ei sa ne cunoasca nu ca pe niste persoane care au ocupatia principala de a le interzice sa faca cate ceva placut, ci ca pe niste ghizi care sunt in stare sa-i invete sa aiba rabdare si ca ii vor ajuta sa descopere lumea, fie ea uda, noroiasa, prafoasa etc. ei invata de la noi atat de multe lucruri! daca ii vrem dezimvolti, degajati, increzatori si iubitori de viata, cred ca trebuie sa le dam ocazia sa fie de mici asa .

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Kristinutza sunt total de acord , le zici pe gustul meu

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Kristinutza, vezi tu, d-aia imi pare rau dupa cerc...inclusiv socializare...alt cerc n-am reusit sa gasesc. Si eu incerc ca, din cand in cand, s-o las pe Ana sa descopere lumea.
Bravo Raducu si Andrei pentru progrese!!!
Cine mai e in competitie?
Eu astept solutia minune de la Roxi... Intre timp ne asezam in fiecare seara pe wc in asteptarea pipi-ului (seara insemnand spre 12 noaptea).
Tonnia, ma bucur ca n-aveti reactii la vaccin!
Cat mai dureaza reclama de la pampersi?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput