Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
miflore spune:
Buna zanelor!
Hilde, bine-ai revenit! Eu zic sa nu-ti faci inca griji cu vorbitul. Intra pe la cabinetul de psihologie cum ti-a zis si Antonia. Tu ce mai faci, mai faci praji bune bune?
Bianca, multumesc! Sa stii ca-i o idee buna cu spray-ul si eu inmagazinez caldura multa in mine cand e f. cald...e posibil sa-mi creasca si mie tempe in momentele-alea.
Ana ieri a fost ok, n-a mai fost bleaga deloc. Si a dormit bine azi-noapte.
Voi ce stiti, la varicela sau alte boli d-astea cam cat timp tine febra inainte de eruptie? Nu cred in varianta asta pt. ca banuiesc ca n-ar fi scazut tempe asa repede, intr-o zi. Dar intreb si eu.
Ioana, ce faci? Esti in sclavagism? Mai treci si pe la noi!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kid2003 spune:
Miflore, cum e Ana? Sper ca nu mai are febra!
Da, cu caldura e asa cum zice Mary...poate sa nu fie chiar insolatie, dar sa le dea peste cap temperatura (mai ales scobitorile noastre nu prea au din ce sa se termoregleze). Cand am fost sa facem vaccinul, i-au pus termometrul in fund si avea 37 cu 8. Dr a zis ca e ok, pe vremea asta calda, nu reusesc sa se regleze f bine. Nu avea alte semne de boala asa ca am prestat vaccinul si a fost totul ok. Spray cu apa avem si noi de la Avene si e f f bun pe caldura. Alexandrei ii place mult si sa stii ca racoreste f bine, si eu il folosesc.
Hilde, bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce e cu tine ca nici pe la mamici de nov-dec nu ai mai intrat. M-am gandit ca esti cu bucatareala si poate ti-ai mutat cartierul general la culinar.ro.
Sa stii ca Alexandra mea nu e bilingva, e...monolingva (se poate? ) si tot nu vorbeste sa o inteleg si eu. In afara de cateva cuvinte separate nu...nu emite nici o perluta ca Raducu sau Milan, nu pune intrebari
doar arata cu degetul si daca e darnica zice cate un cuvant.
Dr a zis ca e normala, o sa isi dezlege limba dupa 3 ani, multi copii sunt asa. Daca nici dupa 3 ani nu o sa inceapa sa faca mici propozitii atunci va fi cazul de un consult la logoped. Dar mai avem pana atunci si incerc sa nu ma stresez si sa imi repet ca si taica-su (din povestirile rudelor) a vorbit dupa 3 ani si e destept nevoie mare...
bb2
miflore spune:
Kidut,, Ana e bine, nu mai are tempe, azi dimineatza avea 36.7. Nu stiam ca exista spray cu apa, ce-nseamna net-ul asta, domle!
O sa cumpar si eu! Multumesc!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Miflore, vezi ca ii zice Eau Thermale, e de la Avene, e intr-un tub din ala de spray, sunt vreo 3 dimensiuni, eu iau din ala mare ca e mai rentabil la pret, alea doua mai mici se termina repede.
bb2
kid2003 spune:
Deci numai noi doua vorbim aici, Miflore Putem sa ne schimbam numele topicului...ufff, ce faceti fetelor?
Hai sa va zic de minunata serbare de la gradinita...Acum m-am intors. Fii-mea iar m-a acoperit de ...rushinica...
Se juca Alba ca zapada, ea era unul dintre pitici. Costume facute de comanda, copilasi frumosi, decor frumos. Am repetat toata saptamana strofa ei...ce mai, totul promitea.
Asezati frumos pe scena pe masutza mare, lunga, cu tacamuri de plastic in fata, piticii cantau si ii recitau poezioare Albei ca Zapada. Educatoarea mergea langa fiecare pitic cu microfonul si le soptea la ureche versurile lor. Alexandra le-a zis si ea in soapta , ca daca asa zicea Duamna...asta n-ar fi nimic, dar i s-a pus pata in primele minute pe paharul de plastic al piticului din stanga. Ala nu a vrut sa i-l dea, ea l-a tras de fes, ala a inceput sa urle si de aici...sa dezlantuit circul.
Alba ca Zapada a venit si ea si s-a ales cu o zgaltaitura de la piticul Alexandra, toti piticii s-au apucat sa isi dea in cap cu paharele de plastic din decor, au sarit 3 educatoare de la alte grupe, nu a mai fost chip sa ii desparta...Se aruncau fesurile in aer, Alba Ca Zapada se racorea ridicandu-si rochia, piticul Alexandra arunca cu tacamuri de plastic in educatoare, piticii ceilalti urlau si ...
Gata serbarea ! Nu mai zic cum m-am simtit cand am auzit murmur din sala, de la ceilalti parinti, cand Alex l-a imbrancit pe colegul ei "Asta-i Alexandra"...asa ziceau. Toti o stiu de frica...
I-au scos afara de pe scena pana la urma (de fapt au luat-o ei la picior) si cu asta s-a incheiat serbarea. Alexandra era foarte senina si fericita ca ne descopera in public (nu stia ca suntem acolo, ca am venit tiptil si ne-am asezat, la indicatiile educatoarelor, la 5-6 randuri departe de scena), iar (a fost la Tandarica) pe scena erau lumini, asa ca ei nu vedeau deloc in sala.
Ufff. Ce sa ma mai fac eu cu batausa sefa? Acum am dus-o acasa ca de intors la gradinita nu se mai intoarce, toti si-au luat piticii urlatori acasa...
bb2
locca spune:
asta-i Alexandra. Of of
Si al meu m-a facut aseara de rusinica, venise fetita unei prietene, care are 1 an, la bicicleta lui si el a inceput sa urle si sa traga de bicicleta "e a meaaa" si pe urma s-a urcat repede pe ea si i-a zis fetei "o sa te lovesc" si chiar ar fi intrat cu tzoacla in aia mica daca nu eram destul de rapida . Nu stiu de unde are chestia asta, e prima data cand face asa ceva. Cu fetita se vede foarte des, chiar striga dupa ea prin parc. Au asa o relatie de love and hate pt. ca uneori ii da singur jucariile. Hmmm.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
miflore spune:
Hihihi, Alex e un fel de sare cu piper! Pe cine mosteneste?
Mai fetelor dar ce faceti? Va pregatiti de meci?
Eu dau pronostic de 2-1 pentru Romania!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
offf, Kid, gandeste-te ca nu ar mai fi fost o serbare asa haioasa altfel! cred insa ca nu ti-a picat bine!!! dar daca o intrebi despre asta, ce zice?
si Milan i-a spus printre dinti unei fetitze sa plece, cica "paaa, paaa"...ca sa nu ii ia bobocii de rata...a avut si o tentativa de a o speria (adica sa faca ca lupul la ea), dar i-am amintit ca imi place sa sperie copiii si s-a potolit! apoi la telefon ii spunea lui tati ca a tipat si a speriat o fetita!!!! hmmmm, se mai si lauda!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
hilde, bine ai revenit la ganduri mai bune si... la piticodom!
kid, e tare alex!
tema de gandire:
- de ce are masina roti?
- ca sa mearga mai usor.
- de ce merge mai usor cu roti?
- pt ca rotile se invart.
- de ce se invart rotile?
- ca sunt rotunde.
- de ce sunt rotunde?
- asa le fac oamenii ca sa mearga masinile mai usor.
- de ce vor oamenii sa mearga masinile mai usor?
- ca sa ajunga mai repede unde au ei treaba.
- de ce au oamenii treaba?
- nu stiu.
- aaaa, am inteles!
ce-o fi inteles, frate? ca eu n-am inteles mai nimic.
cateodata ma prinde cu gandul aiurea de nici nu-mi vine in minte niciun raspuns. dar ma bucur ca daca spun ca nu stiu, nu mai insista .
cristina, mama de radu (09.10.2005)