Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, mor dupa Alex! E atat de haioasa! Oricum, toate serbarile de la grupa mica sunt un esec, chiar daca nu era Alex acolo tot se dezlantuiau ei.
Cam asa temperament are Sa, o sa iti cer sfaturi peste 1 an!

Kristinutza, haha, trebuie sa ai nervi tari! Si Dinu face asa, se opreste daca il intreb si eu ceva sau il intreb : dar tu de ce crezi?

Milan e finut si cand se cearta cu alt copil, e elegant.

1-0 pt Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

tot din putzul gandirii...Milan se uita azi la oul fiert si ne intreaba, aratand spre galbenus: "stii ca de aici iese puiul? si albusul il apara"

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello! Salutam si noi cu drag piticodromul pe ziua de azi!

Hilde (Veronica) bine ai revenit! Cit despre vorbire eu sunt de parere ca fiecare copil are propriul lui ritm (unic, de altfel!) de dezvoltare. Sunt copii chiar triligvi care vorbesc foarte devreme (nu dau exemple caci stiti voi la cine ma refer!) si copii care vorbesc bine numai dupa 3 ani (aici dau exemplu pe frate-miu care a vorbit cum trebuie pe la 3,5 ani spre disperarea maica-mii obisnuita cu mine care vorbisem bine pe la 1,7 ani). Sunt de acord cu fetele care spun sa treci pe la un cabinet de specialitate pentru linistea ta dar repet, nu uita ca fiecare copil are propriul ritm de crestere si dezvoltare. Bafta multa si rabdare sigur o sa fie OK.

Miflore, eu cu meciul nostru nu prea mai am curaj ca nu prea am jucat in atac bine cu francezii dar inca mai sper asa ca HAI ROMANIA!

Weekend placut tuturor,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

da, pe cat posibil ma implic atunci cand are un conflict, sau il intrevad, pt a-l invata sa epuizeze toate metodele diplomatice inainte de a trece la gesturi fizice...mai ales ca stiu ca la urma cel care va plange va fi el....
O fi bine, o fi rau...stiu ca unii spun ca mai bine sa il lasi sa isi rezolve singur conflictele...ma rog, eu zic ca daca nu ii spune cineva ca mai bine sa incerce sa ceara frumos jucaria inapoi, ar fi o minune sa ii treaca lui prin cap asta...sper sa nu pice de fraier cand o fi mai mare

oricum, ce as vrea sa fie si Milan ca Alexadra cateodata, sa faca si chestii din astea, sa fie efervescent. Ma uitam si azi in parc, era un copil de varsta lui Milan care a alergat pana la epuizare, se vedea pe fata lui ca e obosit dar ca s-a distrat de minune...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Kid m-am dus pe www.babycenter.com si la fereastra de cautare am pus www.babycenter.com/search/showResultsForContent.htm?contentTab=&intcmp=Nav_Global_Sitesearch&queryString=hiting&x=0&y=0" target="_blank">hiting . Gasesti raspunsuri de la experti si alti parinti. Ideea e ca trece cu varsta. Metoda e sa-l faci sa-si exprime verbal furia, dar la Alex e greu, de aceea loveste.
Hilde Peter vorbeste greu, uneste doar 4 cuvinte, vocabularul e sarac pentru ca stie cuvantul in romana si engleza pentru un obiect. In schimb ce-mi da speranta e ca are fraze in engleza pe care le-a prins din zbor si le foloseste in contextul corespunzator. Si mai si repeta dupa televizor sau oameni in parc fraze care mie ca romanca nu-mi reusesc asa de bine sa le pronunt, ieri zicea "this wasn't easy" .
A inceput sa mearga la copii si sa le zica intra in tunel, da-te pe tobogan, da-te cu masinuta aceea, urca-te pe zidul acela (de alpinisti) apoi se duce la parinti si incepe sa le povesteasca pe limba lui in care e foarte fluent. Toti se intorc catre mine sa ma intrebe ce zice, iar pentru ca in oratia lui foloseste cateva cuvinte reale pot sa-mi dau seama ca le povesteste ce-a facut inainte sa vina ei
Sunt multe metode sa-l ajuti sa vorbeasca si e al naibii de obositor fizic si psihic, dar functioneaza. Cum zicea Tonnia, subiectele acelea sunt bune, le-am citit ieri.

Am o intrebare, voi vedeti pe prima pagina a forumului reclame gen : suna Romania cu 10 centi, gaseste-ti iubirea in armata americana sau comanda o barca din Montana? Ori imi apar pentru ca am IP strain ?

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor!
Buna Hilde, nu te-am mai vazut de muuuuult...
Bine, nici eu nu m-am mai vazut de muuult pe DC...
Am citit si eu pe fuga ultimile pagini si m-am distrat la maxim cu serbarea Alexandrei. E tare gagica ce sa mai, mie una imi place de mor....
Mai, am citit eu sau am visat ca vreti sa ve vedeti cu copii? Daca da, va rooooog mult cand va hotarati imi bagati si mie un pm ceva, ca poate nu sunt pe faza. Poate reusesc si eu sa vin.
Mifloricica,
Va pup, ca ma grabesc, cica tre sa-mi vina instalatorul. Asta nu e microbist si el, astazi s-a gasit?
Hai Romania!!!!!2-1, nu stiu pt cine

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! zino, m-am distrat cu sclavagismul; azi am fost in timpul serviciului 2 ore la sala (ce bine e sa lucrezi linga mall), asa ca nu se pune problema de muncit mult. Dar ma joc mult mai mult cu copiii acasa, asa ca nu mai apuc sa scriu pe forum. Ne vedem la winnie simbata! In fiecare zi ii povestesc mirunei despre spectacol, sper sa nu iesim afara dupa 3 minute, ca la tandarica.

Am citit tot din urma, m-am amuzat. Miruna imi pune intrebari enervante, la infinit, dar nu 'de ce'; ma intreaba unde, care, etc.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Hop si io.sarah a reusit de putina vreme sa-si dezlege limba si...sa vorbeasca, si sa vorbeasca, si sa vorbeasca. Pune in permanenta aceleasi intrebari si asteapta acelasi raspunsuri, pe care eu, evident ca le uit, asa incat ma corecteaza ea daca raspund diferit. Intrebarile sunt cu "ce face?"...cutare lucru, inclusiv "ce face parcu'?" "ce face nisipu'?" "ce face orezu'?" "Ce face balconu?" si, evident "ce face copiii?"folosim inca pampersi dar nu ma stresez deloc din cauza asta pt. ca vad ca incet incet cere si la toaleta asa ca deocamdata n-o fortez cu nimic - ii explic ce si unde trebuie facut si o las.Acum cateva zile ii cantam : "vine vine primavara/ se asterne-n toata tara" si ea zice " nu toata sarah mami, toata ines"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Noi plecam acum afara.
Ati vazut ce bine-a jucat Romania ieri? Daca baga Mutu gol la penalty era 2-1, cum am zis! Bun si-asa!
Ioana, ne vedem sambata! Deci nu esti chiar asa persecutata!
De fapt sambata ne vedem mai multe!!!
Week-end placut!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Off topic, dar de destindere in weekend:

O prietena mergea cu o alta romanca in metro in Brooklyn. Vorbeau nestingherite de una-alta si de faptul ca metroul e cam murdar, bineinteles datorita astora saraci si fara educatie, etc.
Inainte sa coboare, negresa de langa ele se intoarce si zice : "nu toate statiile sunt murdare, coborati la statia asta sau la urmatoarea si o sa vedeti ce bine arata". In romana

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput