Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
Ruxandra il iau eu da il iei tu pe Vlad? seara adoarme pe la 11 si dimineata la 6-6.30 e fresh timp in care se mai trezeste cam de doua ori, si e musai sa il muti in alt pat .... deci face nopatea in 2 sau 3 lokuri, il culcam cu noi, il mutam in camera lui singur si de acolo cand se trezeste numai cu taicasu in sufragerie..... de o vreme am renuntat samai fac 3 paturi seara si il culcam doar cu noi si tura a doua cu taicasu in sufragerie
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxi23 spune:
Fetele, eu am o problema cu copilul si, sincer, ma depaseste. Poate ma ajuati voi in acest sens.
Darius este de ceva vreme foarte rasfatat. Daca ii spun ca nu are voie sa faca un anumit lucru, instant se tranteste pe burta, indiferent de locatie, sau tonalitatea vocii mele.Apoi incepe sa planga foarte tare. Am incercat sa il pedepsesc intr-o zi, i-am zis sa mearga la el in dormitor si s-a trantit pe pat si a plans continuu 30 min...pana am cedat nervos si m-am dus si l-am luat in brate. Evident ca a simtit slabiciunea mea...si a revenit la a face ceea ce ii spusesem ca nu are voie. Ce sa fac? Cum sa ma comport? hm...
dana_lucia spune:
Buna tuturor si va multumim pentru suportul legat de cintecel. Alberto l-a invatat deja si e tare incintat de el. O sa luam si niste ratuste din plastic care le are avem pe acasa ca "material didactic" si speram ca va fi OK. O sa va scriu miercurea viitoare ce si cum a fost!
O zi buna si salutari de la noi!
Dana Lucia si Alberto
Tonnia spune:
Locca, hai ca am gasit eu o familie buna, haha!
BiuMil, bine ai revenit! Pupici lui Milan, sper sa fie OK cu piciorul!
Vreau si eu melodia cu ratustele, nu o gasesc...
Miflore, ce face Ana?
Dana, asteptam sa ne povestesti.
miflore spune:
Zanelor, !
Ana e relativ bine, azi a avut 37.3 tempe. Ieri dup-amiaza insa i-am dat Panadol si nu a reactionat la el, tot 38.5...nu stiu de ce, ea intotdeauna a lucrat bine cu panadolul. Si era bleaga aseara, nu prea vorbea, se intinsese pe canapea...hmm...am vazut ca i-a mai crescut tempe si i-am dat un supozitor cu algo care si-a facut treaba. Azi noapte am pazit-o, a fost ok doar ca s-a sculat la 5 dimineatza. Acum are 37.6.
In rest nici un simptom, habar n-am ce poate fi. Stiu ca-i epidemie de varicela, Ana are varilrix-ul facut, bube n-are.
Sper sa-i treaca repede.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Kidule, si eu m-am gandit dar bona s-a jurat ca n-a stat cu ea in soare si c-a venit mai devreme acasa...acum stiu si eu...
ieri a fost fff. cald ce-i drept.
Ana mea e diafana, are pielea alba ca laptele si ochii verzulii, e o prada usoara in zilele toride de vara.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
Mihaela, nu trebuia sa fi stat in soare....era suficient sa ii fie foarte cald. Si Milan face la fel, e bine, activ, si deodata il vezi ca se aseaza si are o privire ciudatzica...plus febra de rigoare. Daca stii ca e sensibila, cauta un spray cu apa sa o "fasaiti" cand sunteti pe afara...se racoreste imediat!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Hildegard spune:
Va salut fetelor si va doresc sanatate si tot binele din lume!
Stefan este bine,din septembrie mergem si noi la gradi.Avem aproape 20 kg si 98 cm. Suntem mari si rasfatati! Papa bine, doarme frumos tot cu mine dar de vorbit pauza. Spune de-ale lui nu inteleg nimic din ce spune. Inca nu vrea. intelege tot ce-i spun,raspunde la orice comanda dar pauza la cuvinte. Nu stiu de ce. O fi de la 2 limbi vorbite de mic cu el, o fi mostenit din familie, ca am in familie rude care au inceput la 3-4 ani sa vorbeasca cum trebuie.
Ziua nu mai avem pampers ci numai in somn il pun preventiv, dar deja s-a obisnuit sa tina pp si fac dupa ce se scoala, uneori mai face si in pampers la amiaza in somn.
Oare mai e cineva in situatia noastra cu vorbitul?
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
![](bonjovi.gif)
Tonnia spune:
Hilde, cred ca toti copilasii bilingvi vorbesc mai tarziu.
Baga un ochi la Cabinetul de psihologie, sunt cateva subiecte pe tema asta si mai este unul despre bilingvi la Copiii de 4-12 ani.
Ma bucur ca ai aparut, numai bine!