Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor am nevoie de ajutor... sotul meu intra in concediu de crestere bebe si:
1. ce tre sa depuna si unde2. fiind unicul angajat al unei microintreprinderi va trebui sa angajez o alta persoana in per in care el va sta in CIC pt a nu pierde statutul de micro?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuzelor....eu vorbeam ca sunt ca o umbra ca abia mai apar pe aici nu ca nu as fi bagata in seama....imi cer scuze daca asa sa inteles,la propriu pt ca cu cele intamplate cu Saar am slabit si sunt ff trasa la fata....mi sa atras atentia ca sunt ca o umbra ,la figurat pt ca asa ma si simteam iar pe forum ca nu mai am timp de el ......eu chiar am primit tot timpul raspuns la postarii,scuze
Sara e din ce in ce mai bine si ziua si noaptea are un mic programnel de somn iar papa se pare ca incepe sa i placa din nou dar numai pe perina ,nu in brate la mine ,o pun pe perina si papa,nu stiu de ce dar daca asa vrea asa facem....ne privim intens poana la fundul sticlei si i tot povestesc si i cant si pana la urma mai si gata de papat

va pupacesc,daca pot intra macar pt un mes pe zi tot i bine nu??

vor veni si vremuri mai bune

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Stoisor, ce ma bucur ca ai gasit o modalitate de a o face pe Sara sa manance! Si da, am observat si eu ca bibe ochi in ochi cu mami merge mai bine :-) Cred ca se simt ei mai in siguranta asa, nu stiu :-) Ei o sa vei ca acum daca ii merge si ei mai bine o sa iti fie si tie, o sa-ti revii. Daca mai nou are si program de somn, o sa te poti odihni si tu ca destul te-ai chinuit.

Grati, doar la prima intrebare pot sa-ti raspund, doar partial ca nici eu n-am depus inca pt CIC: iei de la Directia de Protectia copilului un format tip de adeverinta care trebuie completat, semnat si stampilat de firma sotului tau. Acea adeverinta se depune impreuna cu ...??? aici nu stiu nici eu, dar presupun ca cele clasice: copie buletin tati, certificat nastere Dudu, livret de familie? Poate ne lumineaza si pe noi o zuza care e deja in CIC?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Acte necesare pt CIC:
1. Cerere tip (de la primarie) + declaratie pe proprie raspundere (tip) a celuilalt parinte

2. Carte de identitate (copie + original)

3. Certificat de nastere al copilului pentru care se face solicitarea (copie + original)

4. Certificatele de nastere ale celorlalti copii - daca e cazul (copie + original)

5. Certificat de casatorie (copie + original)

6. Livret de familie (copie + original)

7. Adeverinta tip de la locul de munca in care sa fie specificata perioada de cotizatie, perioada de concediu de maternitate (cele 126 zile) si data de la care ati solicitat sa intrati in concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani(se ia tot de la primarie).

Toate copiile trebuie sa fie semnate de catre resursele umane de la locul de munca si stampilate "Conform cu originalul".

De asemenea, mai este necesar si un dosar cu sina.

Multi pupici si sper ca v-am fost de ajutor.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

grati.elapot sda-ti raspund la prima intrebare. sotul a intrat in cic.merge la primarie (asistenta sociala)acolo se dau mai multe acte de completat printre care o hartie care trebuie dusa la firma. pe langa astea trebuie sa faca o cerere prin care sa instiinteze firma ca intra in cic. cererea aprobata(semnatura+stampila) la acea cerere se fac 3 copii. una ramane la firma, una se duce la fortele de munca si una ramane la voi. de la fortele de munca se ia aprobarea cum ca din data x se suspenda cartea de munca. restul mai spun alea de acolo ca nu mai stiu. el a intrat din februarie in cic si am cam uitat. sper sa intelegi ceva

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by stoisor

ceau zuzelor....eu vorbeam ca sunt ca o umbra ca abia mai apar pe aici nu ca nu as fi bagata in seama....imi cer scuze daca asa sa inteles,la propriu pt ca cu cele intamplate cu Saar am slabit si sunt ff trasa la fata....mi sa atras atentia ca sunt ca o umbra ,la figurat pt ca asa ma si simteam iar pe forum ca nu mai am timp de el ......eu chiar am primit tot timpul raspuns la postarii,scuze
Sara e din ce in ce mai bine si ziua si noaptea are un mic programnel de somn iar papa se pare ca incepe sa i placa din nou dar numai pe perina ,nu in brate la mine ,o pun pe perina si papa,nu stiu de ce dar daca asa vrea asa facem....ne privim intens poana la fundul sticlei si i tot povestesc si i cant si pana la urma mai si gata de papat

va pupacesc,daca pot intra macar pt un mes pe zi tot i bine nu??

vor veni si vremuri mai bune

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

sa stii ca nici eleni a mea nu vrea/nu poate sa manance daca o tin in brate.... de cand a trecut la biberon mananca culcata pe pat. nici macar pe o perna nu vrea. doar la orizontala.
mie imi pare rau ca nu mai o simt lipita de mine asa cum era cand o alaptam.... ce clipe magice si ce putin am avut parte de ele...
in fine, ele sa fie sanatoase si sa se faca mari si cu laptic praf.
si sanatate multa si tie caci se pare ca ai nevoie. incearca sa dormi mai mult.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 0http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/5.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

fetelor am nevoie de ajutor... sotul meu intra in concediu de crestere bebe si:
1. ce tre sa depuna si unde2. fiind unicul angajat al unei microintreprinderi va trebui sa angajez o alta persoana in per in care el va sta in CIC pt a nu pierde statutul de micro?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

din pacate nu stiu sa-ti raspund pentru ca eu nu intru in cic...
dar, referitor la a doua problema, fara a stii cu siguranta... mintea mea de jurist imi spune ca nu ar putea sta si in cic si sa fie in acelasi timp si unicul angajat al unei firme care ar produce in continuare in domeniul de activitate respectiv....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 0http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/5.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna, fetelor

Cum mi-am propus, am reusit sa vad poze (de pe flickr):

Natalia, ai doua fetite superbe, pozele in gradina sunt dementiale dar mie-mi place www.flickr.com/photos/10220847@N05/2416401034/" target="_blank">asta

Roli, ti-am admirat comorile - sunt tare dragalasi; am si-aici o www.flickr.com/photos/14037522@N04/2530886606/in/set-72157603790736786/" target="_blank">preferata.

Laura_D, am vazut-o pe Eleni frumoasa ca un mac (in rochitza rosie)

Stoisor ce bine ca Sara incepe sa-si revina - poate a fost o perioada mai nasoala pt ea.

Acum, sa ma si vait: m-am uitat in gura la buburuza si pe gingia de jos, in partea stanga (cam in locul caninului) e o mica pata alba; de fapt zici ca este o gamalia de ac albicioasa, ca un cos (asa mi se pare mie); ala este dintele? sau a facut ceva in gura si trebuie sa ma panichez 9mai mult decat am facut-o deja ?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna fetelor.
Am facut baita, am dat laptic la pitic si acum bubu este la dragalit cu tati.
Profit si eu sa intru un pic pe forum sa citesc mesajele voastre si sa mai vad din pozici.
Raspund acum la o intrebare care am vazut-o dimineata - pentru stimularea lactatiei eu beau 2 litri de ceai/zi, facut din amestec de chimen, fenicul si anason, cam 2 linguri la 2 litri apa, Nutri natal de 3 ori pe zi cate 1 pastila. In plus mai iau elevit si de 2 ori pe zi calciu de stridii.
Sper sa va ajute raspunsul meu.
Dragelor, exista un contraceptiv injectabil care se face o data la 3 luni - asta pentru cine are probleme cu respectarea orei de luat pastiluta - eu sunt printre ele si ma duc saptamana viitoare sa-l fac.

multi la piticuti si.... .... somn dulce pe la gene.

Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%200/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina si eu beau 2 litri de ceai pe zi - tot din acelasi amestec. nu mai iau nutrinatal de ceva timp dar poate o sa reiau. ptr moment vad ca laptic e, Doamne ajuta sa fie asa si in continuare ca` as vrea sa-i dau pana la cel putin 6 luni.

voi asa tarziu faceti baita?? noi o avem la 21. dupa aia papa si nani, adesea pana la 5 dimineata. am mai avut si nopti mai agitate dar in general facem nani bine noaptea.

noapte buna!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput