Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
stoisor spune:
am inteles ca trebuie minim 300 ron ..ok ...si ca mai adaug la pret si tva-ul dar cum comand??Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
stoisor spune:
am o mare rugaminte.....vreti sa puneti la semnatura si data nasterii a bebeilor....cand vb despre ceva sa nu tot fugim la lista sa vedem varsta la bebel....se poate??tot vb despre rostogoliri,dintisori,diversificare si ar fi bine din ochii sa vedem si varsta la bebel,cate lunite areSara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ceska777 spune:
Laura_dimitris,
Eleni va fi fffff frumoasa la botez. Rochitele sunt superbe! Si papuceii! Iar Dimitrakis arata ca un erou! Ii pup.
Azi au venit si sandalele si baschetii comandati lui Benji. Si ce scrie pe bascheti? I love mummy, I love Daddy! M-am topit. Maine pun poze...
Stoisor,
sper ca Sara a devenit mai mancacioasa si nu ii mai face griji lui mami!
Miri,
spune-ne noua ce iti sta pe limba si te apasa pe suflet! Si da-i incolo, nu-i baga in seama pe netotii de flamanzi....s-au gasit sa ridice la rang de limba (nationala) o imbalmajeala de sunete ciudate!
Acuma sa fiu putin spurcata si nedelicata: cand eram prin liceu si ma intimida tare vreun prof tata imi spunea "nu e decat si el un biet om, care si el procedeaza la fel ca si noi cand merge in locul unde si imparatul merge singur" Eu am zis-o mai voalat tata a zis-o pe sleau. Asa ca eu mi-i imaginam pe profi de mate si fizica in postura respectiva si automat scapam de senzatia de apasare si de "oala sub presiune" si de senzatia ca numai din priviri ma faceau sa intru la apa, sa ma fac mica ca Alice in Tara Minunilor....
Noi stim ca tu poti sa ii dai gata, o stiu si ei de aia vor sa te intimideze. Nu te lasa! Mai am si eu nemti pe aici care mai dau ochii peste cap daca gresesc un articol.....
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Laura_dimitris,
Eleni va fi fffff frumoasa la botez. Rochitele sunt superbe! Si papuceii! Iar Dimitrakis arata ca un erou! Ii pup.
Azi au venit si sandalele si baschetii comandati lui Benji. Si ce scrie pe bascheti? I love mummy, I love Daddy! M-am topit. Maine pun poze...
Stoisor,
sper ca Sara a devenit mai mancacioasa si nu ii mai face griji lui mami!
da incepe sa isi revina ,are 5 mese de 110ml-130ml ,deci da semne de bine....sa speram ca nu se raygandeste iara
![](bebic.gif)
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
miri pe ei si pe mama lor!!!!! sunt niste invidiosi si niste frustrati!!! probabil ca mor de ciuda cand vad ca unii care nu-s de-ai lor ajung unde ajung .. arata-le tu ce poti si nu te lasa intimidata de magariile lui dieter ..
din partea mea pentru magarii aia ..
si daca nu e de ajuns vin si cu ..
si ca sa-i termin ..
pup fata si .. pe ei si pe mama lor!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
stoisor spune:
imi pare rau dar timpul alocat sa terminat cam asa se pare ca suna plansetul lui Sara care se aude de dincolo.....
va pup pa si pusi
ps.am gasit in cap trecut despre aramis ,multumesc,o sa pun maine o cda ,sper sa fie ok hainutele ca am trecut cu mult de 300 aia si ne bate tati daca e teapaSara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
Ellenuta spune:
stoisor nu e teapa, stai linistita. hainele sunt super calitative.
noapte buna
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Salutare !
Intru si eu din joi in pasti ca stau f. prost cu timpul. Zuzi nu mai doarme mai deloc ziua si vrea companie non stop
Urez un La multi ani calduros tuturor bebeilor nascuti intr-o zi de 29
Luca de Miky Mamica
Daria de Nemary
Razvan Gabriel de Raca
Tudor de Gratiela
Antonia Izabela de Cristacoma
Sara a facut ieri vaccinul de 4 luni - la 5 luni si 6 zile , a-propos Natalia ...nu sunteti singurele intarziate.
Am facut Infanrix IPV HIB si Rotarix. Ieri , dupa vaccin a fost bine , insa azi-dimineata mi-a facut 37.9 si i-am dat Panadol.
Doctorita spune ca arata bine , insa mie mi se pare slabuta...are doar 6300 g la 64 cm lungime.
Am vorbit de diversificare...nu i-am dat pana acum decat cereale si suc de mar si de morcov. Pe cel de morcov nu-l poate suferi simplu , insa vad ca daca-l combin cu suc de mar il bea. Trebuie sa incep si cu supa...mai intai zeama simpla strecurata si treptat introduc legumele pasate , fara cartof si dovlecel pentru inceput. Pe astea le introduc dupa o saptamana , intai dovlecelul si apoi cartoful.
La 6 luni incep cu carnita , iar la 6 luni jumate , cu branzica.
Citrice si banana are voie dupa 8 luni .
Zahar si sare - numai dupa 1 an. Pana atunci pot indulci preparatele cu fructoza sau maltoza.
Avem o problemuta la ochisorul drept , a facut de 2 ori conjunctivita pana acum si este inflamata pleoapa inferioara. Pediatra ne-a recomandat sa mergem la un oftalmolog...puteti sa-mi recomandati un oftalmolog pediatru bun ? Se pare ca este vorba de un canal lacrimal infundat.
Ar mai fi o usoara anemie pentru care trebuie sa luam fier Hausman , cate 5 picaturi pe zi.
In rest , toate bune ...zuzi e o frichinita si o vorbareata . Mor de dragul ei
Am mai pus si noi cateva pozici , incepand de AICI
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Oftalmolog Anca Ciubotariu lucreaza la Budimex, dar are si cabinet particular langa metrou Eroii Revolutiei, telefon 0213355449.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
irinouka spune:
seara buna, fete dragi!
imi cer mii de scuze pt halul in care nu reusesc sa raspund la telefoane si intarzierea cu care raspund la sms-uri! :-((( zilele decurg atat de aiurea incat nu mai stiu de capul meu. dorm in medie 4 ore pe noapte iar ziua o petrec aproape in intregime pe-afara, ca sa se poata odihni cupilu'. tot nu am aflat ce-l chinuie atat de tare in timpul noptilor si il face sa se trezeasca atat de des si sa planga cu foc. nu sunt dintii, a decretat pediatra. e posibil sa fie pielicica. petele alea rosii si infecte i se tot extind. marti ajung cu el la o dermato f buna, din ce am inteles, o cheama MIHAELA LEVENTER. sper sa ma lumineze cat de cat si sa ii dea un tratament care sa si functioneze. in fine, o sa vedem ce si cum o fi.
va multzu din inima ca v-ati interesat de muah si de palugel si cred cu toata taria ca nu mai e mult si o sa treaca perioada asta si voi putea si eu sa reincep sa functionez intr-un mod placut. ma rog, partile bune ale ultimelor saptamani sunt ca am slabit (de la oboseala) si m-am bronzat de la statul in parc si pe strazi. si am reinceput sa citesc, chestie care nu imi reusea in casa.
ma retrag la somn...in ultima vreme pic lunga si lata inainte de ora 23. iar prima lui trezire e cam pe la 00:30. si de-acolo mai departe, nu se stie niciodata ce urmeaza.
va pup pe toate si pe clopoteii nostri dragi! mi-e tare dor sa stau de poevsti cu voi in fiecare zi. da' ma fac eu mare!
mirik, stancutz, elenutz, cretz, shose... fara numar!
pe cat mai curand!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ellenuta spune:
irinukule fata si pe palugelul!!! am auzit si eu ca dr leventer e super buna. sper sa-i dea de cap suferintei lui raresleu mic si scump!!
sanatate multa!!!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE