Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Alina, pupici multi Dariutei si va tinem pumnii sa iasa analiza bine acum. multa sanatate si tie

Grati tot tin sa te intreb de vreo 2 saptamani: cat avea Ozi cand ai mancat cirese si nu i-au priit, ca le tot vad in piata si am o poftaaa...

Madalina, chiar vorbisem marti cu Gatta sa mergem vineri in Herastrau, doar ca ea zicea sa mergem ori dimineata pe la 10.30-11.00 ori dupa ora 16.00. daca nu poate asa, sper sa vin eu cu Daria in jur de ora 14, doar sa stabilim si un loc de intalnire.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Salutare !

Intru si eu din joi in pasti ca stau f. prost cu timpul. Zuzi nu mai doarme mai deloc ziua si vrea companie non stop
Urez un La multi ani calduros tuturor bebeilor nascuti intr-o zi de 29
Luca de Miky Mamica
Daria de Nemary
Razvan Gabriel de Raca
Tudor de Gratiela
Antonia Izabela de Cristacoma

Sara a facut ieri vaccinul de 4 luni - la 5 luni si 6 zile , a-propos Natalia ...nu sunteti singurele intarziate.
Am facut Infanrix IPV HIB si Rotarix. Ieri , dupa vaccin a fost bine , insa azi-dimineata mi-a facut 37.9 si i-am dat Panadol.
Doctorita spune ca arata bine , insa mie mi se pare slabuta...are doar 6300 g la 64 cm lungime.
Am vorbit de diversificare...nu i-am dat pana acum decat cereale si suc de mar si de morcov. Pe cel de morcov nu-l poate suferi simplu , insa vad ca daca-l combin cu suc de mar il bea. Trebuie sa incep si cu supa...mai intai zeama simpla strecurata si treptat introduc legumele pasate , fara cartof si dovlecel pentru inceput. Pe astea le introduc dupa o saptamana , intai dovlecelul si apoi cartoful.
La 6 luni incep cu carnita , iar la 6 luni jumate , cu branzica.
Citrice si banana are voie dupa 8 luni .
Zahar si sare - numai dupa 1 an. Pana atunci pot indulci preparatele cu fructoza sau maltoza.
Avem o problemuta la ochisorul drept , a facut de 2 ori conjunctivita pana acum si este inflamata pleoapa inferioara. Pediatra ne-a recomandat sa mergem la un oftalmolog...puteti sa-mi recomandati un oftalmolog pediatru bun ? Se pare ca este vorba de un canal lacrimal infundat.
Ar mai fi o usoara anemie pentru care trebuie sa luam fier Hausman , cate 5 picaturi pe zi.
In rest , toate bune ...zuzi e o frichinita si o vorbareata . Mor de dragul ei

Am mai pus si noi cateva pozici , incepand de AICI

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Gatta, este superba Sara! Si mie mi se pare ca arata foarte bine!!! Iar in lungine a crescut mult! O sa-si revina ea cu greutataea dupa ce incepe sa pape mancarica...eu cred ca asta asteapta.
A...imi place cum ii sta in sarafanul de jeans cu floricele! Este o eleganta![Pup]

Imi place la nebunie poza in care Sara si Daria se tin de manuta! Sunt doua printese! Luca, ai mare grija cu ele!

Va pup!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramona, eu i-am dat suc de morcov, 3 zile (incepand cu 2-3 ligurite in prima zis, si paoi crescand cu cate 2 -3 lingurite pe zi) dupa care i-am bagat mar (tot trei zile).
Am incercat si cu piersica da' a fost cam acrisoara si nu i-a placut asa ca acum ii dau cam 40 gr suc morcov + mar - proportzii egale - si cam 20 -30 pulpa de mar; restul lapte (pana la 150 ml - cam 100 - 120 ml de lapte). Asta este masa de 11. O sa incerc sambata para (doar un sfer sa nu-si pirada "dopul" la fund )

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Simona(Gata), ti-am admirat papusica; e asa delicata! mie-mi place cel mai mult, poza in care rade cu tati.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Multumesc pt raspunsuri .O sa incerc sa ii dau gol vreo doua lingurite,o sa incerc vreo 3 zile daca vad ca nu il vrea asa o sa il pun in sucul de mar.

Gatta, foarte frumoasa e Sara si ce linistita doarme ea acolo pe san la mami.E frumoasa rotunjoara la fata, e bine.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mary Ozi avea o luna...dar eu mananc cirese la greu...practic nu abuzez cu ciocolata, fasolea boabe si varza in rest nu am restrictii...Tudor nu se plange de tratament (mai face cufu moale dar ii trece).
Gatta i-ai facut fetei si Rotarix...si dr mea ne-a recomandat pt bebe dar nu a vrut sotul meu...dupa el nu vaccinam deloc copilul.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Ereena

ramonab, am tot citit ce spuneau fetele , ca e bine sa ii dai fiecare suc simplu, neamestecat cu altceva timp decateva zile ,o sapt , apoi introduci un alt suculet

Asa e bine ca daca ceva nu tolereaza sa-ti dai seama ce nu i-a placut sau daca Doamne fereste face vreo alergie sa stii ce tb. sa scoti.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Multumim din suflet fetelor pentru urari. Uram si noi sarbatoritilor de astazi.
Din pacate eu nu prea mai pot intra deoarece in 2 saptamani o sa imi schimb serviciul deci am o gramada de treaba de terminat pt serviciul actual plus ca suntem si in santier cu noul apartament (in sfarsit o sa aiba si Razvan camera lui ).
Deci cum spuneam peste vreo 2 saptamani o sa incep programul 8-17 , asa ca o sa trebuiasca sa recurgem la formula (sper sa pot sa-l si alaptez in continuare macar dimineata si seara).
Astazi avem si noi vaccin in program, sper sa trecem cu bine si peste asta (facem pentaxim).
Va pup pe toate si imi cer mii de scuze ca nu pot sa raspund fiecareia in parte, dar am citit mai mult pe sarite si de retinut zero.
Va si o sa imi fie dor de voi. Sper sa mai pot intra macar in weekenduri...

de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nemary, eu am mancat cirese acu vreo sapt si nu l-a afectat pe razvi cu nimic, la fel mananc si capsuni la greu:ba spuma de capsuni, sau capsuni cu zahar si smantana; pepene verde.
Mananc absolut orice inafara de:fasole si varza.Mai ales ca cum se coc ciresele la soacra-mea si are cirese din alea mari si carnoase si eu mor dupa ele.Ganditi-va ca anu trecut pe vremea asta eram in Italia si soacra-mea mi-a trimis acolo vreo 7 kile de cirese.In cateva zile au fost gata.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Gata, foarte frumoasa fetita ta, am admirat si eu pozele si imi plac tare mult cele in care doarme la tine in brate...atat de linistita si fara griji....draguta de ea....la fel si cea din carut imbracata cu sarafanul de blugi; cat despre tati se vede ca e mandru tare de a lui printesa. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji cu privire la greutatea ei, este rotunjoara si rosioara in obrajori si pare sanatoasa, de obicei copiii cand cresc in lungime nu mai iau asa mult in greutate, la fel patesc si eu cu bubulina mea.

Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%200/

Mergi la inceput