Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Naty..ma bucur ca te-ai mai linistit. Eu eram la inceput disperata...mi-era frica si sa ma dau mai repede jos din pat sa nu patesc nu stiu ce..in fine..lipsa de experienta! Insa vorbind si cu maica-mea am inteles ca nu se duc asa repede bebelusii. Adica noi cam amplificam toate starile astea si uite asa ne stresam degeaba. Pai ce..pe vremea maica-mii cand nu aveau voie sa faca avorturi, scapau asa usor de sarcini? Cu avorturi din senin? De unde..chinuiala mare ce era..cu tot felul de spalaturi aiurea preparate, doar doar s-o declansa avortul.

Justme8+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu zic ca totusi mai demult femeile erau mai sanatoase si nu aveau asa de mult grija zilei de maine, a banilor si atatea chestii cu joburile.

din cate tin eu minte cand eram mica aveai bani si nu prea aveai ce sa facii cu ei, nu ca acuma cand trebuie sa iti gandesti fiecare leutz

oricum, important e sa avem grija de noi, sa nu ne obosim, si macar o perioada sa lasam grijile pe seama altora.

8+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ioana bine ai venit!Sarcina usoara si bb sanatos

Naty ma bucur ca esti bine acum si ca nu mai ai sangerari.Ia utrogestan zilnic si incearca sa nu mai faci efort.Cu constipatia cred ca se lupta toata lumea.Pana acum n=am stiut ce-i aia constipatie,balonare..Acum le experimentez din plin.Cu toate ca incerc sa mananc ok,beau multa apa..tot degeaba.Pe mine ma ajuta faptul ca dim beau cafea.Insa sunt seri cand ma simt asa balonata si nu ma simt bine,senzatia e total aiurea..si asta e doar inceputul.Mie dr mi-a zis sa ajung eu la 12 sapt ca apoi scade riscul de avort spontan.Acum eu,cred ca teama o sa-mi fie toata sarcina..cred ca pana la 37 de sapt tot cu teama o sa stau..si mai e atat de multtttttt.Anul trecut mi s-a parut ca a trecut atat de repede,ca nici nu stiu cand si cum au trecut lunile,acum cred ca lunile astea,pana la iarna or sa fie cele mai lungi luni din viata mea..Si nu-ti explic cu ce dorinta astept Craciunul!
Nu vreau sa par rautacioasa,dar le invidiez pe femeile alea care toata sarcina fac ce le taie capul si nu iau nimic si au bbei sanatosi...si eu trebuie sa bag o groaza de medicamente in mine,sa fac injectii,sa cheltui o groaza de bani pe tratamente,sa ma menajez,sa stau in pat si mai nou sa mi se reproseze ca-mi iau CM in loc sa merg la munca.Nu de alta,dar si pt mine e o adevarata placere sa stau in pat toata ziua,ca uneori imi vine sa ma urc pe pereti,dar nah,ce nu fac eu pt bb.El e acum cel mai important si daca trebuie sa fac toate astea sa fie bine,asta e..Doar ca a venit vremea frumoasa pe care abia am asteptat-o si eu n-am voie nik..ah ba da am voie repaus la pat,fara stress,fara efort!

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by justme25

Naty..ma bucur ca te-ai mai linistit. Eu eram la inceput disperata...mi-era frica si sa ma dau mai repede jos din pat sa nu patesc nu stiu ce..in fine..lipsa de experienta! Insa vorbind si cu maica-mea am inteles ca nu se duc asa repede bebelusii. Adica noi cam amplificam toate starile astea si uite asa ne stresam degeaba. Pai ce..pe vremea maica-mii cand nu aveau voie sa faca avorturi, scapau asa usor de sarcini? Cu avorturi din senin? De unde..chinuiala mare ce era..cu tot felul de spalaturi aiurea preparate, doar doar s-o declansa avortul.

Justme8+

Exact. Si stresul nu le face bine bebelusilor din burtici. Eu incerc sa imi impun sa nu ma mai panichez din orice, va zic, la Ioana am crezut ca o iau razna.
Acum imi vine uneori sa rad cand, prin luna a saptea, mi s-a parut ca vad o sangerare pe chilot. Era foarte rozalie si pala dar eu am sarit imiediat sa fac eco, m-am dus la doctorita de la mine din cartier (v-am zis ca ma duceam la doi doctori deodata ca sa merg mai des la control?) am facut eco, era totul OK. Seara a venit maica-mea acasa si a inceput sa rada de mine zicandu-mi ca daca eu am sangerari are si ea, ca si la ea s-a vazut aceeasi urma rozalie... era de fapt de la hartia igienica nou cumparata care se rupea foarte usor si ramaneau bucatele mici daca nu erai atenta si se luase vopseaua ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Leditia stiu ce spui ... si eu am stat mult in pat cu Ioana, ultimele doua luni aproape nu ma miscam, ma duceam numai la baie si cate o plimbare de 10 minute o data la 3 zile, simteam ca innebunesc. La fel, muream de invidie pe femeile care duceau asa usor sarcina, cum, mai tarziu, am murit de invidie pe posesoarele unor bebelusi care dormeau noaptea cate 6-7 ore non-stop in timp ce fie-mea se trezea cam ... la jumatate de ora.
Si pe mine ma enervau colegii, de altfel fara copii, care ziceau ca ce bine de mine, n-am nici o treaba, stau toata ziua sa citesc si la TV ... in timp ce eu as fi preferat de un milion de ori sa fiu la munca decat in pat cu contractii si pumni de medicamente.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Tare faza cu hartia igienica,Naty..Sa va zic cat de paranoia sunt eu de cand am avut cele 2 episoade cu sangerare si scurgeri maronii?Mi-am schimbat hartia igienica,pt ca aveam de culoare rosie si nu vedeam..asa ca am luat alba.

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Nu stiu...nu cred ca aveau mai putine griji! Tot cu rate erau si atunci, cu copii. Era un lucru bun ca serviciul era cat de cat stabil. Dar nu cred ca aveau mai putine griji. Poate ca pentru ca nu aveau atata acces la informatie luau lucrurile ca atare, ca fiind ceva normal si nu se mai stresau din unele nimicuri din care ne stresam noi azi. Pai ...uite..o diferenta intre mine si o verisoara de-a mea care e insarcinata si ea in 3 luni. Ea nu are acces la informatii cum am eu si pana acum nu s-a ingrijorat din nimic. Nici macar la medic nu a fost pana acum cateva zile. Eu pe de alta parte, cunoscand mai multe detalii ma ambalam la fiecare intepatura mai stranie!

Justme8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
de bine ce o felicitam acum cateva zile pe Leditia ptr sarcina mult dorita iata ca sunt si eu in aceeasi oala. adica sarcina 4-5 saptamani, DPN aprox. 29.01.
Ioana F, nice to see you again
pe restul.. va invat eu repede, don't worry
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

roxana,nu pot sa cred!Felicitari..
Sarcina usoara si bb sanatos.

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Leditia

roxana,nu pot sa cred!Felicitari..
Sarcina usoara si bb sanatos.

POZE
my baby
7+

mdea, nici mie nu prea imi venea dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea.

Mergi la inceput