Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
andre_ea spune:
Ioana, Roxana, bine ati venit!
Ioana, esti simpatica. Imi aduci aminte de mine la prima sarcina. Trebuia sa-mi vina ciclul intr-o luni si deja luni seara jubilam ca sunt gravida. Nici teste de sarcina nu mi-am facut, ca stiam eu mai bine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
cristi_2003 spune:
iarasi ne inmultim
ledtitia te inteleg perfect de ce ne invidiezi pe unele care avem probleme mult mai mici decat tine - si eu ma asteptam sa imi fie rau si groaznic in sarcina, ca mama a stat cu mine 7 luni in spital (asta pt ca la 7 luni m-am nascut eu) si unii zic ca s-ar mosteni.
nici nu stiu ce sa iti zic ca sa iti fie un pic mai bine - ca doar vorbele nu pot sa te ajute prea tare. doar sa speram ca pe masura ce mai creste un pic bebele o sa iti treaca raul si o sa te simti ok. am mai zis cred ca si nasa noastra pana la 4 luni nu s-a putut misca din casa, si eram ingrijorati cum va fi la nunta. dar de la 4 luni si-a revenit complet si acuma e la servici cu norma normala. sa speram ca si tu te vei simti bine cat mai curand.
si poti sa ne zici noua de toate neplacerile tale - macar asa sa te mai descarci un pic.
8+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
BillyBilly spune:
ioana, ioanara, roxanaz felicitari!! Bine ati venit!
nici eu nu cred ca viata a fost vreodata mai simpla sau mai putin stresanta, si asta ar fi motivul pt care femeile isi duceau sarcinile pana la capat... bunica zice ca si atunci se pierdeau sarcini, numai ca femeile nu faceau doar un singur copil si daca unul se mai pierdea, nu era chiar asa tragedie. Bunica a prins perioada razboiului si viata nu era deloc usoara; bunicul a fost plecat si nu se stia daca mai traieste sau nu, bunica era insarcinata si a nascut numai ea stie cum, dar un copil normal si sanatos...saracie cat incape si lipsuri, mai ales ca ai mei n-au venit din familii instarite, ba chiar sarace, cu 5-10 copii fiecare. Si parca v-am spus ca bunica a cazut din caruta la un moment dat si n-a pierdut sarcina... deci parerea mea este ca cine are zile de trait, traieste. Eu cat am crezut ca am pierdut sarcina, nu m-am protejat cu nimic: baie fierbinte, efort, ridicari de greutati, am mancat ce am avut chef, am facut dragoste, etc. Si bebe-ul este bine!
Catalina
9+
Bebelusa
maryb spune:
vai vai vai....billybilly ce ne-ai facut tu noua....ma bucur din tot sufletul ca este bine bebitu tau si iti doresc o sarcina usoara in continuare, sa nu mai treci prin asa emotii si sa de revelion sa-ti tii puiutul in brate. 
roxanaz, felicitari si tie pentru sarcina, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos. 
ioanara23, ank24, eu v-am felicitat peste tot unde v-am prins, asa ca va felicit si aici si va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi. 
va doresc tuturor o odisee minunata si aveti grija de voi si de burtici.
maryb
17+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Michelle81 spune:
Ioana,Roxana,Ioanara-felicitari fetelor!!!Si bine ati venit la odisee!
Billybilly-felicitari inca o data pentru surpriza minunata!!Mai nu stiu ce sa zic de ce era altfel pe vremea bunicelor noastre...
8+
Puisorul nostru scump
BillyBilly spune:
maryb
nu mai fac!
multumesc de milioane de ori pt urari, esti o scumpa!
am uitat sa adaug in povestea despre viata bunicii, ca bunicul cand era acasa si nu era prin razboi, era cam temperamental si saraca bunica manca bataie pe rupte degeaba... deci, era vorba de un alt fel de stres, daca nu groaza.
Catalina
9+
Bebelusa
andre_ea spune:
A, cu hartia igienica am patit-o si eu sarcina trecuta prin luna a 8a. Eram la munte, si am vazut o pata rosie pe hartie. Am inghetat. Noroc ca mi-a dat prin cap sa ma uit la rola de hartie care avea model cu rosu. ![]()
Delu Prichindelu'
Michelle81 spune:
Leditzia-si eu cunosc faza cu hartia igienica si analizatul ei...
Naty-ce bine ca acum esti bine!!!
8+
Puisorul nostru scump
andre_ea spune:
Nu stiu cum era pe vremea bunicilor, dar eu zic ca pe vremea parintilor nostrii era mai putin stres. Existau alte dezavantaje, dar nu aveai grija zilei de maine asa cum e azi, si nici nu munceai de dimineata pana seara ca robotul.
Parerea mea.
Delu Prichindelu'
Leditia spune:
Hmm nu stiu ce sa zic...oamenii mancau mai sanatos,in general aveau gradini,porci..etc.Bani tin minte ca ai mei aveau da n-aveau ce face cu ei,ca nu prea se gasea nimic.Si nu stiu,era viata mai simpla,nu era atata poluare,nu atata stres la job..era mai multa stabilitate.Pe mine ma uimit mama cand mi-a zis ca ea era cu mine in burta,pe frate-miu il ducea in spate,in mana avea un ulcior cu apa si mancare si mergea la camp in calduri din alea insuportabile.Nu m-am nascut o grasana,doar cu 2800kg,da am fost ok.Si soacra-mea imi pov cate a facut ea pana sa nasca..As vrea si eu,pe bune,chiar as vrea sa pot face tot ce vreau ca inainte,asa ar trece timpul mult mai repede,n-as mai avea timp sa ma gandesc la tampenii si nici sa citesc pe net fel de fel de chestii..Vorba aia mama n-a mai facut zeci de analize si de ecografii(cred ca nici nu erau ecografe atunci) si vizite la dr in disperare...si a facut 2 copii..
Dar acum ca stie prin ce-am trecut mi-a zis sa nu cumva sa nu ascult ce zice dr..sa fac ce zice el ca o sa fie bine asa.Nah,la prima sarcina pierduta iti zici ca poate a fost o eroare,la a doua deja incepi sa te gandesti ca ceva nu-i in regula,dar dupa 3 deja incepi sa fii paranoia.Bineinteles toate astea dupa ce trece un timp..caci eu am fost cel mai mult devastata la prima sarcina.
POZE
my baby
7+